Salı, Ocak 19, 2010

Bak ve gör yaşam düşlerdedir..

Bugün bütün işlerim ters gitti, aslında çok yoğun geçmesini planladığım günümde tüm randevularım iptal olup yine de yoğun geçirince ve ertesi günün işleri de iptal olup Muğlaya gitme kararları alınca günün hızına dayanamadım artık.Biraz sonra eve gideceğim, pazartesi salı erken gitmeye çalışıyorum, diğer günler Çağıl dershaneye gidiyor. Yarın aynı zamanda Çağıl'ın okuluna ikram tarzında birşeyler yapacağım, arkadaşlarıyla okulda yiyeceklermiş, son günler ya.

Bu arada bilgisayarımın şarj cihazı arızalandı,tüm gün başka bilgisayara mahkum kaldım. Çok zor bir şey çünkü tüm arşivim ve diğer işe yarayan herşey onda. Teklifler ve diğer çalışmalarda bugün erişemediklerimden..Bugün Vergi dairesine gittik Uzunbey'le.Perşembe erkenden yine Fethiye vergi dairesine gitmem gerekiyor,İstanbuldaki evin kirasıyla ilgili beyanda bulunmam gerekiyormuş.Yalnız karar verdim ki bundan sonra orasıyla çalışan arkadaşlarıma daha iyi davranacağım çünkü Fethiye vergi dairesi nefretlik bir yer. Benim işim perşembeye kalınca Uzunbey kendi işini takip etmeye başladı ki en azından on beş masa dolaşmıştır. Bir ara şimdi birisine patlayacak dedim içimden. En az 45 dakika izledim ki kesinlikle orada çalışanların çoğunun iş yapabilme becerileri gelişmemiş, perşembe günü Allah yardımcım olsun.. Bu güzel resmin altına bunlar yazılmamalıydı ama kaçmak istiyorum..Yeşillik ve insan olmayan bir yer tercih sebebi.
Yarın ki önemli toplantım da benim açımdan iptal oldu, çok üzüldüğümü söyleyemeyeceğim,bugünlerde yapmak istediğim son şey de bir toplantı aslında.Hele geçen hafta Hilkat Hanımla beraber katıldığımız iki komite toplantısı arkasından toplantı kelimesi duymak istemiyorum daha.

Şarj cihazı geldi ama bilgisayarım açılmıyor, ağlamak istiyorum.. Birde her gün yürüyüşe gitmekten, geç yatıp erken kalkmaktan çok yoruldum, kalbim ağrıyor.. Belki de özlemden bilmiyorum ama kaybolmak istiyorum. Gerçekten..

15 yorum:

enne dedi ki...

Şşşşt,sakın... Git denize bakan bir masada kahve iç, annenle konuş bir taraftan, bak nasıl da sakinleşeceksin:)

gülsen VAROL dedi ki...

merhaba sevgili asortikkrep.. Hangi burç olduğunu bilemem ama Zodyakta ters etkileşim alan şu sıralar tek burç yengeç.. Sırasıyla hepsi nasibini az veya çok alacak ama şu an yengeçin sırası.. ve ben de bir yengeç olarak meydana gelen tüm aksiliklerin daha büyük sıkıntıları engellemiş olacağı müjdesi ile kendimi rahatlatmış durumdayım.. Seni de biraz rahatlatmak istedim.. Ve sana booool bolll pozitif enerji yolladım.. Bu tip salaklıklara pek rağbet etmem ama nedense içimden geldi. Her şeyin bir ilki vardır!!! :)

minimalist dedi ki...

gerçekten çok sıkılmışsın belli çünkü ilk defa bu kadar negatif bir yazını okuyorum. Buarada bende şu ara Vakıfbank çalışanlarına takmış durumdayım neden böyleler anlamıyorum.

laleninbahcesi dedi ki...

Atlayın gelin İstanbul'a desem Büyükçekmece sahilinde bir yürüyün, sabahları geç kalkın, aile sohbetleri yapın, tatilde geldi zaten. İşler biraz askıya alınamaz mı??

Sevgi ve kolaylık dileklerimle...

Demli Hayat dedi ki...

Evet haklısınız ama boş verin..
Boş vermek en iyisi...

yasenin dedi ki...

bir maliyeci olarak oradakiler adına sizden özür diliyorum çünkü her kurumda olduğu gibi bizim kurumumuzdada sorumluluk nedir bilmeyen ve iş yapmaktan anlamayan insamlar var malesef.biraz dinlenmek iyi gelir sevgiler

Asortik Krep dedi ki...

Enne, bana neyin iyi geleceğini çok iyi biliyorsun ne diyeyim :))

Hasret Senfonileri, uzaktan çok iyi geldi her neye inanıyorsan:) çok teşekkür ederim.Bu arada boğayım, yengeçlere de bayılırım :) iyi geçinirim.. Burcu da bir yengeç..(kızkardeşim)

Minimalist, kötüydüm gerçekten..Eve geldim, dinlendim biraz, yarınki işlerimi planladım,yemeğimi yaptım,önce dişim ağrıdı biraz ilaç içtim, şimdi dizi seyredip beyaz çikolatalı hare likörü içiyorum.

Lalenin bahçesi, belki de ondan moral bozukluğum çünkü bu şubat tatilinde ilk hafta Çağılın oss kursu var, ikinci hafta okulda öğretmenler çalıştıracaklarmış öğrencileri yani bize tatil yok bu sene.İstanbul hayal şimdilik. Hal böyle olunca kimseyi de davet edemedim tabii.Birde zamanlaması şaşmaması gereken bir işimiz var, uzaklaşmam mümkün değil.

Demli Hayat, sende haklısın.. :)

Yasenin, söylediklerim Fethiyeyi kapsar izlediklerim onlardı..Yine de duyarlılığın için ben teşekkür ederim.Son cümlene katılıyorum,dinlenmem lazım..Cumartesiye kadar doluyum şimdilik.

beste dedi ki...

ne guzel bahce yahu kimin acaba? ben talibim yakisikli Ares'in yavrusuna bir yolunu buluruz o zamana kadar getirmenin belki:)

Asortik Krep dedi ki...

Bestecim, resim internetten bu sefer..Başka bilgisayardan yazıyı yazdım çünkü.
Ares'in ilk yavrusu Nurdan'lar için, ikinci yavrusunu istersen senin olabilir. Erkek köpeklerin zamanı olmuyormuş,yani istedikleri zaman baba olabiliyorlar.Dişilerse yılda iki kez hamile kalabiliyorlar.Her çiftleşmede anlaşmaya göre bir veya iki yavru alabiliyor babalar, ben nasıl kıyıpta yavruları verebileceğim bilmiyorum ama..İmkanım olsa hepsini eve kapamak isterim :))

Unknown dedi ki...

sen sıkma canını herşey düzelir özlemek güzeldir özleniyorsa özleyen :)
seni de çok özlüyorlardır kim özlemek bu güzel insanı :))
bundan sonra ki günlerin stressiz geçsin perşembe günü içinde kolay gelsin iyi sabırlar ...

cenebaz dedi ki...

Asortikçim, bu yıl hepiniz için zor bir yıl olacak ama geçiyor. Hele de güzel bir sonuçla olursa seneye bu zamanlar karı koca fıldır fıldır geziyor olacaksınız. Çağıl'a bol şans ve kolaylıklar. Sen de bize o resmini gösterdiğin güzel yerlere git, gündüzse çay, gün batımıysa bir bira iç, gönlünü avut.İnsan kendinin doktoru, sakın melankoliye kapılma. Güzel günlere az kaldı, her şey çok güzel olacak:))

serpil dedi ki...

Asortik Krepcim, yazını okuyunca aklıma Cunda Adası postanesi geldi. Sabah açılış saati 10,kapanış 16.30, tek kişi çalışıyor, bir sabah acele işimiz var gittik kapalı, saat te 10'u çoktan geçmiş, ben başladım söylenmeye.Orada oturan bir amca " Ama Ayvalık'tan geliyor memur" dedi, ne diyeceğimi bilemedim. 5 dakikalık yoldan bomboş trafikte saat 10'daki işine geç kalan biri için ne derim. İstanbul'da sabah 6'da evden çıkan arkadaşlarım var ve daha pek çok insan yollarda.
Ben Cunda postanesinde çalışmak istiyorum : )

Back to Black dedi ki...

resmi daireler konusunda sonuna kadar haklısın sanki sana hayatını lütfetmişler gibi bir ahkam bir tavır :) olsun yine de gülümsemeni eksik etme yüzünden

Adsız dedi ki...

kardeş nerlerdesiniz ya yeni yazılar nerde kış uykusuna mı yattınız ?

Asortik Krep dedi ki...

Burcu, ne güzel şeyler yazmışsın içimi açtın :) Teşekkürler..

Çenebaz, ikimiz aynı anda tatile gidemiyoruz işimiz yüzünden.. Sadece resmi ve uzun tatillerde belki.Yine de seneye bizim için farklı olacak her yönden..Çağıl İzmir yazdığında bazı şeyleri sana danışacağım bu sene..Okul yazarken İzmirli birine ihtiyacımız olacak :) Hem sen yeni atlattın böyle şeyleri..

Serpilcim, Cunda hayran kaldığım yerlerden biriydi gittiğimde, burada da trafik yok mesela aslında var da yok,ama insanın işine saygısı olması gerekli değil mi..? Ben genelde randevu alıp görüşmelere giderim, iş yerine gidip de dışarıya çıkan iş yeri sahibine telefon açıyorum ve bana unuttum diyebiliyor.. Bende bir daha ki görüşmeye giderken 15 dakika önce arayıp hatırlatıyorum :) Randevu vermek zul gelenler bile var, ama buranın meşhur yerleri var mesela merkezdeki İş bankasından herkes nefret ediyor,Vergi dairesi de meşhurmuş,biz az gittiğimizden bilemedik..Kameraya çekmek lazım aslında.
Black, sen hala buralardamısın ,özledim seni..Beni aramadan gitme olur mu..? Yarın görüşürüz umarım 2. elpazarında..

Çarli, ben yoğunluktan Burcu sakinlikten yazmıyor sanırım..Hem ben sana mesaj çektim farkındamısın..? :))