Pazar, Mart 21, 2010

Mavi Kuş Kargo 5 / Selma'nın Sepeti

Sevgili Selma göndermiş. Uzun süredir bekliyor aslında bende onlar etrafımda durdukça sabırsızlanıyorum. Uzunca bir liste yazdım Gülen'e bak dedim bu işlerim var :) yani beni mazur gör, bu kadar hareket yapıp bizleri bekletiyorsun diye düşünme lütfen. Her taraftan idare etmeye çalışıyorum.
Selma'ya gönderdikleri için teşekkür ediyorum. Ben kapak resmi olarak bunu seçtim, küçük ve şirin geldi gözüme .. Diğerleri de tam istediğimiz kıvamda :)) Yani ister örgü isterseniz de kullanılmış eşya,oyuncak bizimle paylaşmak istediğiniz el sanatları hediyeleri, göndermek istediğiniz ne olursa olsun bu numarayla (KARGO İÇİN KULLANACAĞIMIZ KOD NUMARASI : 226463177 ) gönderdiğinizde kargonuz %30 indirime giriyor.
Yurtiçi kargo hangi şubeden teslim ederseniz edin o numarayı verdiğiniz takdirde adres ve isim söylemeden bize teslim ediyor.

KULLANACAĞIMIZ KOD NUMARASI : 226463177

Örgü istemekteki amacım hem kargolar daha hafif olsun hem de örgü bir -iki yumakla örülebileceğinden masraflı değil, hem de bizler bebeklerimiz için hep yeni giysiler alabiliyoruz ama ihtiyacı olan insanlar gönderdiğiniz yeni örgülerle bebişlere yeni giysiler giydirmiş olacaklar.

Selma'nın sepeti 'ne tekrar bu güzel eşyalar için teşekkür ediyorum. Kendisi de bana resim göndermiş ama ben daha önce görüntülediğimden bunları yayımlamak istedim.

Oyuncaklar bizim için çok değerli, genelde az bulduklarımızdan.. Kopuk saplı deri çantalar, okul çantaları ,bunları tamir ettirip tekrar kullanıma sokuyoruz.Böylece hem atılan bir ürün tekrar ikinciye hayat buluyor hem de muhtemelen naylon torba ile okula giden çocukları sevindirmiş oluyoruz. Şaşırmayın gerçekten naylon çanta dedim. Özellikle köy okullarında rastlıyoruz..
Yelek..Birde yakından..

Penye ikili takım..
Kendi arkadaşlarımda harekete destek vermeye başladılar.. Geldikçe görüntüleyeceğim. PDA 'dan Tülin Hanım, hem beni ziyarete geldi hem de iki parça örgü getirmiş,çektim ama daha sonraki yazıda..Annem kısmet olursa İstanbuldan nisan da gelecek, gün arkadaşları bir kaç bir şey hazırlamışlar bizim için.. Annem bir kısmını şimdi getirebileceğini belirtti. Bende mayısta gitmek istediğimden diğerlerini o zaman alacağız.
Yarın Çalış Karnavalının 2. el pazarı var, yoksa bugün mü demeliydim :)) Saat 4.14. biraz kestirmişim,gözümü açtım ki saat üç. O saatten sonra uyuyamam diye yazı yazayım dedim. Başka zamanım olmuyor böyle zamanlarda. Zaten saat altıda kalkıp eşyaları almaya gideceğim, yedide pazarda olmamız gerekiyor.. Bu pazar çok erken başlıyor. Ben bu hafta Natür kitapevinde çalışan Fatoş ile beraber açacağım standı. Bizim hareketten ürünler yok çünkü burası 2. el pazarı ve herşey 1-2-3 liradan gidiyor,oysa bize gönderdikleriniz çok özel ve güzel. Onları özel bir kermeste ya da festivalde değerlendirmeye karar verdik arkadaşlarla. Belki de Üzümlüdeki kuzugöbeği mantar festivalinde çıkaracağız satışa.. Çünkü stand açmaya karar verdik. Festival etkinlikleri kapsamında oldukça kalabalık ve güzel bir yoğunluk oluyor orada..
Katılım kesinleştiği gibi paylaşacağım, gelmek isteyen olursa da çok memnun oluruz :)

Selma'nın sepetinin bereketi bizim sepetleri de doldurdu, çok teşekkürler :))
Not: Yeni yazı yetiştiremediğimden yazamıyorum.Oysa o kadar çok fotoğraf ve haber birikti ki sormayın..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/14166553.asp?gid=223

Bu haberde bahsedilen "bir kedinin hatıraları" adlı blogun sahibi mi acaba?

Bu bilgiyi ancak sizden alabilirim sanırım. Şimdiden teşekkürler.

Asortik Krep dedi ki...

Evet,çok üzgünüm.Benim amazon arkadaşımı kaybettik.

Adsız dedi ki...

Bir Kedinin Hatıraları'nı takip ederken Asortik Krep'in güzel paylaşımlarıyla tanıştım.. Bende ne yazık ki dün gazete den öğrendim.
Mekanı cennet olsun...

Nurdan..

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Devin'i kaybettik demek ki! çok çok üzüldüm. İki yıldır sessizce blogunu takip ediyor ve ona hayran oluyordum. Allah yattığı yerde huzur versin, mekanı cennet olsun...

bilge ve annesi dedi ki...

Kaybınıza çok üzüldüm. Başınız sağolsun.

bilge ve annesi dedi ki...

Tekrar merhaba

Paketim ulaştı mı diye merak ediyorum. Ulaşınca size zahmet haber verirmisiniz? Sevgilerimle

Asortik Krep dedi ki...

Nurdan, nur içinde yatsın, şimdiden özledim onu..

Yaşamın Kıyısında, ben onu hastalanmadan birkaç sene önce tanımıştım.. Hiç değişmedi ve hep güçlü biri oldu.

Bilge ve annesi, sağol, ailesine allah sabır versin..

Kargonuz gelmiş,ben büroda yoktum bu yüzden cevap yazamadım.

Özlem dedi ki...

başınız sağolsun cnm,

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Başınız sağolsun!