Salı, Nisan 06, 2010

Mavi Kuş Kargo 10 / Meriç Trakya

Bu kargo isimsiz tek kargomuz.Bilerek ya da bilmeyerek isimsiz gönderilmiş, öyle tercih edilmiş, bu yüzden bu kargonun adı Eryaman .. (kargonun sahibi belli oldu, Meriç Trakya.. : ) Ankara'dan gelmiş.. Üzerindeki telefon numarasını aradım,yurtiçi şubesi çıktı. Gerçi bizi ilgilendiren yanı güzellikleri, çok teşekkür ediyorum arkadaşlarım adına da.. Bu üstte gördüğünüz şişeler o gün cuma günü ilk satılanlardan oldu.Bizim gibi maviyi seven bir mavikuş aldı onu Ölüdeniz diyarlarından..

Canı gönülden öyle doğal şeylerdi ki gönderdikleri, paylaşmanın mutluluğunu yaşadım ben görüntülerken, sanki ben topladım getirdim bir dostun evinden.. Bizler arada malzemesiz kalınca çok yaparız bunu, kendi evlerimizin içlerine dalıp, kendimize pazarda satacak malzemeler çıkarırız.. Bazen bir iki parça birşeyler örer, bazen de etrafta ne var diye soruştururuz arkadaşlardan.. Sayenizde bir müddet bu koşturmacalara girmeden ulaştık ürünlerimize..
Aslında biraz cuma ve cumartesi günleri Üzümlüden bahsetmek istiyorum ama ayrıntılar oranın yazısında olacak.. Sadece cuma günü 150 lira, cumartesi günü 157 lira satışımız oldu.Ürünlerin bir kısmı satıldı. Şimdi bunlar ne kadar az diye düşünmeyin orası Fethiyenin bir köyü ve festival alanı, gelen insan sayısı bir büyükşehir gibi değil tabii ki. Kıyaslamanız için size son çıktığım pazar satışımızın 60 lira olduğunu yazmak istiyorum. Biz sizin gönderdikleriniz olmasa 157 lira kazanmak için yaklaşık 1-2 liradan ürün sattığımızı düşünürseniz en az yüz parça ürün satmak zorundaydık.Oysa sizin gönderdikleriniz hem özel yapılmış hem de daha pahalı satabildiğimiz ürünler oldu. Birde kimse bize çıkarıp 150 lirayı bir kere de bağışlamıyor, ya da az bağışlıyor diyelim.Böyle tırnaklarımızla kazıdığımız işler bunlar. Pazar günü arkadaşlar eşlik edemediğinden ,bende yalnız pazara çıkamadığımdan çıkmadık.Ürünlerin geri kalanlarını ve yeni gelenlerini 23 mayıs Çalış Karnavalı el sanatlarına ve 29 mayıs çalış karnaval günü satışına hazırlayacağız. Belki daha uygun olanlarını 2. el pazarlarına çıkarabiliriz ama arkadaşlar yaptıklarınız görünce 2. el pazarına çıkarılmaz bunlar diye kıyamadılar.
Paylaşmak istediğim diğer şeyde bu 317 liralık satışın bağışını Gülen 'in adına yazmak istiyorum.Ne dersiniz..? TC. numarasını öğrenip makbuzu ona göndereceğim.. Diğerlerini de bana tc numarasını istediğimde gönderen kargo yollayan kişiler arasından ilk gönderene keseceğim. Bunların hepsinden haberdar olacaksınız..

Eryaman :) gönderdiklerin çok hoştu..

O kadar hızlı görüntüledim ki pazara çıkmadan halimi görmeniz gerekirdi.. Zor yetiştirdim.. Hepsini yetiştirmek için yarış yaptım aslında.
Bu şeffaf bluza bayıldık.. Arka koltukta Ece'nin 2. kısım kargosu da duruyor görüntüde.

Avonlar ve ekstra ürünler..
Giyecekler..

yeni bir masa örtüsü..

Kitaplar ve ayraç.

Tüylü çetikler..

Ütü masası örtüsü..

Bizimle paylaştıklarınız için ve desteğiniz için tekrar teşekkürler..
Kargoların listesi..
Mavi kuş Hareketi
1-Ece (1. kısım)
2-Dersaadet
3-Bilge ve annesi-1. kısım
4-Sude Duru
5-Selmanın sepeti
6-Tülin Hanım (PDA)
7-Şanslı
8-Özlem-Trakya (2 kargo)
9-Canan Hanım (PDA)
10-Eryaman -yazılan kargolar-
11-Anne İşte
12-Petek C.
13-Mine Flora
14-Bilge ve Annesi (2. kısım)
15-Selma T.
16-Gülden Y.
17-Pınar K.
18-Nurhan M.
19-Bizimgibiler.blogspot.com
20-Ece'cim (2. kısım 2 koli)
21-Tülin B.
22-Ayşe Ş. K.
23-Kazım A.
24-Seda Ç. -Sedaca
25-Aynur C. ( Son gelenler..)
26-Nur A. (Bugün geldi)
Elleriniz dert görmesin,tüm paylaşımlar için teşekkürler..

8 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

hepside çok çok güzel emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür etmek istedim bende

sedaca dedi ki...

aaa geldi mi bizim kargo :)) ne çabuk, annemle biz tabi içine not yazmayı unuttuk :) seda ç benim yani :)

MERİC TRAKYA dedi ki...

Sn.Asortik krep hanım (adınızla hitap edemediğim için bağışlayın bilmiyorum çünkü)Eryaman diye isimlendirdiğiniz kargo bana ait.(Kargo numarası 20436857767.)Ben kim miyim? http://merictrakya.blogspot.com/ sitesinin sahibesiyim.Bu olağanüstü çabanıza destek olmak amacıyla Merictrakya'nın dükkanından ne istiyorsanız bildirin dükkan sizin demiştim ve yanıt alamamıştım ya?İşte çağrıma cevap veremeyişinizi koşuşturmanızın çokluğuna vererek kendimce,alelacele hazırlayıp iltifat buyurduğunuz paketi hazırlamış ve göndermiştim.İsim yazmayı unutmuşum.Beğeniniz beni çok mutlu etti.Bundan sonra da elimden geldiğince yanınızda olmaya çalışacağım ve Logonuzu sitemde sürekli yayınlıyorum.Nazar boncuğu benim çok önem verdiğim bir objedir.Umarım tüm mavi kuşlara uğur getirir onları ve sizin gibi insanları nazardan korur.Güzellikleri paylaşmak üzere hoşçakalın

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Allah kolaylık versin...
Size sevgilerimi gönderiyorum:)

Asortik Krep dedi ki...

Funda, çok güzeller değil mi..? Büroye gelen erkek -kadın herkese gösteriyorum çeyizlerim gibi :))

Sedaca,ordan bir günde geliyor kargolar :)

Meriç Trakya, isminize bayılıyorum öncelikle..Başlığı değiştirdim ,aslında avonlardan tahmin etmiştim..Ellerinize sağlık..Teşekkürler.

Şanslı,aslında yardıma ihtiyacım olmuyor değil ama kendi işini kendi yapan tiplerdenim,onları kimseye emanet edemedim, bu yüzden kendim görüntüleye kadar bekletiyorum..

Gülen Tezer dedi ki...

Gelişmeler hepimizi mutlu ediyor, daha bir heveslendiriyor bir dahaki işler için.
Gönderilerin sahipleri arkadaşlara ne kadar teşekkür etsek az.
Hepsi sağ olsun var olsun..
Asortik krep'im sen de fazla yorma kendini lütfen..

dersaadet dedi ki...

sevgili Asortik Krep,kampanya harika gidiyor görünüyor yazdığınız notlardan,fotoğraflamalarınız zaten süper...tekrar tekrar teşekkürler ve çokça da kolay gelsin:):):

Asortik Krep dedi ki...

Gülen, nasıl yormam, gelenleri biraz heyecan, biraz duygusallık, biraz da hayretle karşılamaya alıştım artık.Annem hala böyle insanlar var mı dedi görünce :))

Dersaadet, kendi güzellikleri yetiyor ben sadece görüntülüyorum :)