Salı, Eylül 12, 2006


Çağıl bu sabah geldi..Babasıyla keyfimize diyecek yok..Kahvaltı ettiği için otobüste onu ancak öğle yemeğine götürebildik..O da sanırım özlemiş bizi..İkimize de ayrı ayrı sarıldı..Sabahleyin onu karşılamaya giderken Biyonik yanlışlıkla mesaj çekmiş..Bende cevap verdim..Hatta 2 kere en sonunda bana toplantıdayım ve beni rahat bırak lan ! diye bir mesaj çekince onu rahat bıraktım .Sanırım aynı mesajı Çağıla da çekmiş..Yandı gülüm keten helva :)) Belki de herkese ..

Cumartesi akşamı bir müşterimin düğününe gittim..Düğünde Türklerden çok yabancılar vardı..Gelinle damat Türklerdi..Etekle gelmiş bir İskoç bile vardı düğünde..Gelinle damadın boynuna altın ve para asmamız onlara çok değişik geldi..Onların ellerinde koca koca paketler vardı.Fazla durmadan kocişle beraber yemeğe gittik..Kayaköyde Yunan yemekleri yapan bir müşterimiz var: Poseıdon ..Zaten düğünde orada olduğundan biraz düğünde görünüp kaçtık..Ben İstanbuldayken yalnız geçirmek zorunda kaldığımız evliliğimizin 15. senesinin devriyesini (22 ağustos) karşılıklı şerefe yaptığımız biralarla kutladık :))

Mavikuşa link verdiğim için Mavi Kuş ve festival komitesinden arkadaşım Deniz Hanıma yakalanmıştım haziranda..Yani deşifre oldum..Bugün bana asortik hanım diye diye keyfini çıkardı yakalamanın..

Sunthıng' le karşılaştık..Saçlarına kızıl gölgeler attırmış ve yoğun şekilde düğün hazırlıkları yapıyormuş :))

Şimdi Biyonikten mesaj geldi..Herkese mesaj göndermiş :))

Cuma günü iş arkadaşımız cumartesi günü diş hekimi olan halamın kızı arkadaşıyla tatile geliyor Fethiyeye..Her iki grupta bende kalmayacak gerçi kızlara söyledim bende kalabilirsiniz diye..Sanırım bana rahatsızlık vermesinler diye kalmıyorlar..Israr etmiyorum ne de olsa bekarlar :)) Yalnız takılmak isteyecekler tabiki..

Dün akşam 14 aylık oğlu olan bir arkadaşımın ben yokken yeni bebeği de doğmuş ve onlara gittik..Küçücük ve çok tatlı 2 bebekle işini yürütmek zorunda..İnsanın kendi işi olunca da bebeği bırakmak zorunda kalıyor..Çalışan kadın olmak zor vesselam.Paylaşmak istedim..

Yarın kısmetse Çağıla okul kıyafeti almaya gideceğiz..Bugün otobüsten resmen bir delikanlı edasıyla indi ve bavulunu kendi aldı..Onu biraz daha büyümüş gördüm.Bu arada Anadolu Lisesini kazandığı için ona yeni bir genç odası alma sözümüz vardı..Gerçi o böyle şeyleri pek önemsemez ama yokken odasını taşıdık ve yerleştirdik..Özellikle gardolabını çok beğendi..

Yarın diyetisyen günüm..Öğlene doğru da Mavi Kuşta toplantım var..Öğleden sonra bizim Çatı Ressamları toplanacağız..Mevsimin dönüp yazın bittiğinin işaretidir bu..Malum yazın işten güçten ve tatilden toplanılmıyor.

11 yorum:

Aslı Cin dedi ki...

Evet o mesajlar bana da geldi, çok güldüm.

Oğlumdan uzak kalacağım haftaya ben de. Zor ya.

ev perisi;) dedi ki...

Selam ve de sevgiler...

Deadora dedi ki...

oglusuna kavusmaniza sevindim :).. dügün ilgincmis gercekten, sasirdim dogrusu..

Asortik Krep dedi ki...

Aslı, oğulsuz yaşam zor..ne diyeyim.
Evperisi, sana da sevgiler ..
Deadora, müşterimin sanırım burada yaşayan ve çalıştığı insanlardı..İstanbulda da bir düğün oldu ve boğazda tekne de evlendiler..Burada olan 2. düğündü..
Gizlice, ben zaten nette deşifre olarak yazıyorum ama ben söylemediğim halde beni bulması biraz tesadüf oldu :))
Çok gizli saklı kalabilecek biri de değilim..

Gamzeli dedi ki...

İyi hadi sevindim çağılın gelmesine ...Baya bir özlemişsinizdir...
Sevgiler

Sunthing Special dedi ki...

Paparazzi hattı gibisiniz Krep Hanım :P

Asortik Krep dedi ki...

Gamzeli, evetttt çok özledim.
Sunthıng, genelde ilgilendiğim herşeyi yazıyorum buraya seni gördüğümü yazmamak sana kayıtsız kaldığımı düşündürür diye yazdım.Yani paparazzilikten değil incelikler yüzünden..

Annelog Atölye dedi ki...

Çok güzel haberler:))Geçmiş yıldönümü için de hem maşallah hem de nice yıllaraaaa:))

Suleyman Ve Ben dedi ki...

Merhaba asortik krep,

Senin blog'da Oludeniz resim cok super.

Bir de, sen diyorsun:

"Mevsimin dönüp yazın bittiğinin işaretidir bu".

Ben diyorum:

"Keske yaz bitmese".

Cunku Kanada cok cok soguk geliyor (:

BTW - HAPPY ANNIVERSARY ,

Suleyman.

Asortik Krep dedi ki...

Süleyman, burası hala çok sıcak..Şu an soğuk bir yer düşünemiyorum..Bugün denize gitmediğim için üzüldüm bile :)
Buralara gelirseniz ne demek istediğimi anlayacaksın..
Fethiye den selamlar..

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

Merhaba Canım benim uyuyamadım ben de. bu gece geldim yolculuktan. Ankarada idim pazartesinden beri Asortikcim. Geri geldim. Blogumu da actım haberin olsun. Cok sey yasadım ve hepsi çok çirkin şeylerdi senle uzun uzun konusuruz insallah yarın....