Perşembe, Eylül 28, 2006


Dün akşam yanlışlıkla blogdan kendi girişimi sildim..Bunu mail adresimi hiç kullanmadığım bir adresten kullandığım bir adresi yazmak üzere uğraşırken Uzunbeyin bana onu sil demesiyle bastığım bir tuşla becerdim..Çağıl da yatmıştı kaldıramadım..Uzunbey çok yorgundu ona da düzelt diyemedim..Yani akşamdan sabaha kendi bloğuma giremediğim gibi bütün bağlarım kopmuş göründüğünden Pretty msn de beni karşısında bulunca panikle sordu..Senin blog nerede diye?Bende bilsem söyleyeceğim ama bilmiyorum .Tek bilgim blog duruyor..ama ben giriş yapamıyorum..MSN de bana güldü ve yarın Çağıl düzeltir merak etme dediğinde rahatladım ancak..Düşünebiliyormusunuz bloğumu sildiğimi? Ben düşünemiyorum da.

Yukarıda gördüğünüz resim yeni yaptırdığım bahçe takımının koltuğu..Şilteleri için mavi çiçekli bir kumaş aradım ama burada bulamadım..Bende Denizli işi dokumalardan diktirdim..Dikilmeden kumaş yıkandı çünkü yıkandıkça çeken kumaşlar bunlar.Masa örtüsü de aynı kumaştan ama ben resim çektiğimde bu örtüsü vardı..Bu oturma grubunu balkonda kullanıyorum..Bahçede plastik oturma grubumuz var..Onların örtülerini de B.Çekmeceden almıştım ama eskidi..Şimdi onlara sadece migrostan şilte almayı düşünüyorum ..

Maviyi çok sevdiğim için genelde herşey maviyle kombin bu evde..Salonda kahverengi mobilya ve mavi renkli koltuklarımı yemek masasının şilteleri ve aksesuarlarla kombinledim..Mutfakların çoğu amerikan..Kapalı bir mutfak buralarda imkansız gibi birşey..Yabancılar buradan eşya alıyorlar ama bizler eşyalarımızı eski evlerimizden getirdiğimizden bu küçük evlere zor sığıyoruz..Burada şehir hayatından farklı bir rahatlık var hem giyimde hem de yaşayışta..Devamlı yazlıkta gibiyiz.İstediğin kadar uğraş bu havadan kurtulamıyorsun..

Bu sene hiç yürüyüş yapamadım..Hafta arası denize kaçamadım..Çok sıcak bir yazdı ve iş keyfi fazla olmayan kötü bir sezondu diyebilirim..Geçtiğimiz senelerde Türk müşteri almayan yerler bile nerdeyse duaya çıkacaktı..Bu sezon herkese dersler çıkmıştır umarım.

Sana sarı laleler aldım..Çiçek pazarından.. çalıyor şimdi..Dinleyin :))

15 yorum:

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

Yok yani ben ufaklıklar gibi haylazlık edip fevri kararlarla blog siliyorum sonra da google dan eski mesajlarımdan bulabildikleri deli pözteki sayar ya aynı onlar gibi teeek teeek yazıyorum ya ( hatta şu an fiii tarihindeki postlarımı tek tek post ediyorum eski tarihleri ile :P ) ana dedim gece asortik blogu silmiş:P

Tam o sırada online olunca da yok dedim blog duruyor :D Çağılcık düzeltir dedim endişelenmesin diye :)

Canım valla ben de düşünemiyorum bloğunu sildiğini...

Asortikcim insallah seneye yazın o masada karşılıklı bir çay içme şansına sahip oluruz :))) Seni çoooook öpüyorum canım Ablam ( Burcucummm benim de ablam oalbilir değil mi :)

Güle güle kullan çok güzel görünüyor...

gazel vakti dedi ki...

Asortikçim çok güzel bir bahçe ve dekorasyon.Bahçe güzel koltuk takımı güzel sahibesi dahada güzel.İyi günlerde kullan bunları.

Asortik Krep dedi ki...

Prettycim ara ara ablalık derecesinde karıştığım için abla diyebilirsin bence :))
Bende karşılıklı bir çay içmek isterim kısmetse..Bir türlü buluşamadık..

Gazel Vakti, esas bu bahçeyi bir zamanlar ben işe fazla yoğunlaşmadığımda görmeniz lazımdı..Çok güzeldi şimdi biraz karışık..Söylediklerin için teşekkürler..

Nenoni dedi ki...

Bahçeye bakan bi teras:)ne güzel.Şimdi sen o bahçeye domates biber filan da ekmişsindir taze taze koparıp yersin.Koltukların da çok şık..

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

merhaba;

bloguma bıraktığın yorumlar ve papağanım için gönderdiğin adrese çok teşekkür ederim.

güzel bir evin ve bahçen var, güle güle oturun. Son günlerde İstanbul'da yeşil koklamaya inanılmaz bir özlem duyuyorum. Ancak günlük yaşantımda yeşil o kadar az ki sitenin bahçesindeki çalılar bile umudum oldu. Senin yazılarını okuyunca öyle bir yerde yaşamanın huzurunu hissettim.

Benim için bahçene oturup havayı koklar mısın.

Sevgiyle

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

yazmayı unuttum papağanım; pakistan papağanı. eski yazılarımın birinde resmi var. bugün bir ara yazıma linkini eklerim.

Gamzeli dedi ki...

çOK GÜZELMİŞ , ÇOK BEĞENDİM...GÜLE GÜLE KULLAN...

Annelog Atölye dedi ki...

Güle güle oturun Asortik. keyifle kahvelerinizi için:)

ibeking dedi ki...

büyük bir verenda ne güzel tadını çıkar asortikcim..bide nolur şu fondaki müziği değiştir artık asooorrrtiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

blacklebron dedi ki...

eywah beyaaaa (:
asortik bi kardeşimiz de bunu yapıyosa cehaletten kırılan insanlar napcek (: ?

zeyno dedi ki...

***Blog silme işinden ben de korkuyorum, ya birgün yanlışlıkla silersem çok üzülürüm herhalde. Yazıları yedeklemek çözüm mü bilmiyorum.Öğrenmem lazım..
Koltuğa da bayıldım, ne güzel bir bahçem olsun isterdim ben de, sen hep fotoğrafları koy böyle de içimiz açılsın olur mu...

Asortik Krep dedi ki...

Nenonicim, benim pek sebzeyle aram yok..Yani anlamam pek..Çiçekleri de burada öğrendim..Biraz ağaçları tanırım çünkü çocukken tepelerinden pek inmezdim :))
Yoncacım, hoşgeldin..Senin içinde havayı koklarım merak etme :)
Gamzelim,daha önce yazmıştım..Bitince de resmini koyayım dedim.
Sevgili Annelog, kısmetse sizi de bekleriz :))
İbekingçim, neden değiştireyim müziğimi sevmiyormusun ?
Abe Lebron, gecenin 2 sinde insanın kafası yorgun oluyor :))Hem ben bilgisayar konusunda çok iyiyim hiç demedim..Sadece çabuk öğrendiğimi söyleyebilirim :)
Zeynom, bahçe ıslaktı..Bir günde küçücük bahçemde fotoğraf çekip koyacağım..

Adsız dedi ki...

Ben de ne guzel bir masa takimi diyordum. Kumas cok zevkli, mavi benim de favorim oldugu icin alabildigim herseyi mavi aliyorum. Gule gule oturun. Insallah bir ara denize kacamak yapabilirsiniz. Sevgiler.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Bazen yorum yazdım zannediyorum cevap bekliyorum sonra bakıyorum yorum yazmayı ve yazacağım yorumu aklımdan geçirmişim fakat yazmamışım. şimdi de öyle oldu.koltuklar ve şilteler süper. güle güle kullan. Biz o balkonda çok güzel muhabbetler yaptık geçen yaz ve ondan önceki kış. bir de kışın da yazın da olsa gittiğimde sigaralarımı ben hep orada içtim çünkü ablamlarda ve ailede benden başka içen yok. O yüzden beni o güzel balkona sürdüler:O)

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Pınar, teşekkür ederim..Hava güzel olursa bu pazar kaçacağım :))
Burcumtazegelinim, kışın şömine dumanı çekiyor zaten de ( bu arada iyi bir şöminenin sigara dumanını çekmesi lazım karşısında otururken :))Hani ev mev alırsanız diye söyleyeyim dedim blogçulara)yazın zaten hava dolaşımı az onun için eve davet edemedim canım :)) hem Annem de sana kızıyor sigara yüzünden ..Sen gel ben sana izin veririm salonda içmen için :)