Çarşamba, Eylül 06, 2006

İstanbuldan geldiğimden beri işe gidiyorum..Hala çok sıcak olduğu için bürodan pek çıkmadan ve sakin sayılabilecek bir havada çalışıyorum..Rejime geldiğim gibi devam edebilmek için geçtiğimiz çarşamba diyetisyenime gittim..Bu hafta da aynı diyeti verdi..Yani daha önce yazdığım diyet..Böylece 2 haftayı tamamlamış olacağım..Demirköyde hamurişi çok yememe rağmen kilo almamışım..Vermemişimde..Nasıl becerdiysem yağlardan yakmışım..ama çok dikkat ettim..Tabiki özel diyet yemekleri kendime pişiremedim orada ama yine yağsız yemeye dikkat ettim..Sağolsun akrabalar ve eş-dost mutlaka yiyecek birşeyler getirdiği için mecburen bazen hamurişi yemek zorunda kaldım.
Bugün ben geleli bir hafta oluyor..Yani Annemlerden ve Çağıldan ayrılalı koca bir hafta..Yarın sabah diyetisyen randevum var..Yumurta yemeklerine geçeceğiz..Sadece pazar günü küçük bir kaçamak yapıp bira içtim..Çünkü o gün Uzunbeyle Akyaka' ya gitmiştik.(Yukarıdaki resim.) O güzel manzara da bir şey içmeden duramadım..O gün Akyaka Orman Kampına gittik Uzunbeyle.. Yemek yedik çamların altında ve denizi seyrettik bol bol..Ben akşam 9 ' a kadar plajda yatmak istiyorum demiştim ama 6 da sıkıldık ve yola koyulduk..Orası gayet sakin ve tam bizim ruh halimize göre manzarası bol bir yerdi..Önce yukarıdaki manzara eşliğinde yemek yedik .Sonra plaja nasıl inildiğini sorduk gelen garsona..Garson bizimle çok ilgilendi ve nereden geldiğimizi sordu..Plajda kenardaki yerlerde değilde iskeledeki şezlonglara yerleştik biz..Aynen müzik ve etrafımızdaki gençlerle bir an kendimi sosyetik bir yerde sandım :) Bol bol dergi okuduk ve güneşlendik..Ertesi gün herkes denizde olduğumuzu anlayacak kadar hem de..Genelde almaya çalıştığım çok güzel bir dergi var..Aylık Ev& Bahçe Dergisi..İçinde genelde bahçe çiçekleriyle ilgili bilgiler olan güzel bir dergi..ve Atlas dergisi..İkisinide denizin yanında ve üfül üfül rüzgar eserken okumak çok güzeldi..çok müzik olduğundan kitap okuyamadım bu sefer..Denizi şimdiye kadar girdiğim en soğuk denizdi ve bana çok ilginç geldi..Uzunbeyle iyice dinlendik ve geç vakit eve döndük.
2 gündür evdeyim..Yeni bir kaç parça eşya aldım ve yatak odalarımızın yerini değiştirdim..Daha aslında işim bitmedi ama yarın hem diyetisyen randevum var hem de işe gitmem gerekiyor..Mevsim dönüyor.Sıcak günler bitmeden bol bol denize girmek isterdim ama sanırım geçen senenin rekorunu kıramayacağım..
Çağıl' la konuşuyorum hergün..Bizim işte kullandığımız indirimli telefonumu gelirken ona bıraktım ..Babası ve benimle istediği kadar konuşabilsin diye..ve her özlediğimizde konuşabilelim diye..Çağılın keyfi yerinde ve gelmeye niyeti yok şimdilik..Ayın dokuzunda Lüleburgaz da Amcam evleniyor..Onun düğününe de gidip öyle gelecekmiş..Biz şimdiden onu çok özledik.Off daha bir hafta var gelmesine..O olmadığı zaman ev çok sessiz sedasız ve keyfi yok hiçbirşeyin..
Bir hafta nasıl geçecek bilmiyorum..Daha önce çağırsam gelir mi acaba?

12 yorum:

Nenoni dedi ki...

Akyaka manzarası harika bir yer fotoğraftan göründüğü kadarıyla.Bende uzun süredir deniz kenarında yaşıyorum ve uzun uzun denizi seyretmekten çok hoşlanırım..
Çağılı özledim diyorsun Üniversiteyi başka bir şehirde okursa o zaman özlemeyi gör.Oğlum tatilde burda günleri bitiyor bir iki haftaya Ankaraya dönücek ooff of!

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

erken erken çağırma düğünde göreceğim ben yeğenimi!biz de görelim ondan sonra gitsin.akyaka çok güzelmiş.bahçe dergisini sendeyken okumuş ve beğenmiştim ben de hatta sonra burada da aldık annemle.hepinizi özledim....

enne dedi ki...

Gelir gelmesine de, aklı orada kalır herhalde. Zaten sen de çağırmazsın, istediği zaman gelsin dersin bence.

Manzara süpermiş, keşke ben de biraz daha denize girebilsem. Eylül sonunda 1 hafta daha izin almayı düşünüyorum aslında. O zaman denize girilir mi ki Fethiye'de?

Gamzeli dedi ki...

Manzara çok güzel , bn olsa hiç gitmezdim sanırım...Çağıl içinde insan gerçekten öyle oluyor...Kardeşimden biliyorum...

Asortik Krep dedi ki...

Elifciğim, boşuna Turkuaz Kıyılar demiyorlar..İnsan gözünü alamıyor denizden..
Nenoni, seni okurken hep aklıma Çağılın üniversite halleri geliyor demiştim daha önce..Sık sık yanına gitmeyi düşünüyorum..Zaten ya annemler ya da ben yalnız bırakmadan dönüşümlü bela olmayı düşünüyoruz başına :))
Hatta Annemle görmediğimiz bir şehri yaz da gezelim aynı zamanda diyerek Çağılı coşturuyoruz..
Burcum..Kalıyormuş prensimiz düğüne..Pazartesi akşamı yola çıkıyor buraya gelmek için ..Yaşasınnnnnnnnnn
Kısmetse düğünde görüşürsünüz artık..Bende şimdiden sizleri çok özledim.
Enne, çağırmadan durmayı becerdim ama ikidebir ne zaman geleceksin demekte aynı hesaba geliyor sanırım :))
Fethiye de kışın bile denize girenler var ama ekim sonuna kadar rahatlıkla denize girebilirsin..Bekleriz..
Gamzeli,zaten annemler ve herkes uzakta, birde çocuğum uzakta olunca iyice hüzünlendim ben..

Deadora dedi ki...

asortikcim ne kadar sansli bir kadin oldugunu her gün bize ispatlamak zorunda misin?
:) umarim bu nesen, mutlu günlerin, hayata pozitif bakan yanin hicbir zaman kaybolmaz..

Asortik Krep dedi ki...

Deadora her gün ne kadar şanslı bir kadın olduğumu kendime söylediğim için sizlede paylaşmak istedim :)
Fethiyeden sevgiler herkese...

Annelog Atölye dedi ki...

İşte büyüdüklerinde de bu sıkıntı var, kendi başalrına gidebiliyorlar bir yerlere:))Çok güzel tabii ama ne çok özlendiklerini bilecekler mi acaba?
Manazara harikaymış.

Asortik Krep dedi ki...

Annelog, ilk okul gezisine gönderdiğimde çok kötü olmuştum birde..O akşam ne uyudum ne de yatabildim..Ne kadar özlendiklerini ancak anne-baba olunca bilecekler..Tıpkı bizim öğrendiğimiz gibi.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

bu son sözün çok doğru bir söz onu tespit etmek istedim. sevgiler...

hayal dedi ki...

şimdi biz gidemiyorsak eğer, bu Akyaka sipariş üzerine bize gelir mi acaba? :)

Asortik Krep dedi ki...

Burcum..Beğendin yani..
Hayal, bilmem artık..Berlin gibi olmaz ama bu taraflara da arada bir uğramak lazım :)