Cuma, Eylül 15, 2006

Kırkyama mavi bir yatakörtüsü aldım kendime..Ama daha hiç kullanmadım..Çünkü daha yeni aldığım etamin pike takımını kullandığım için onun üstüne sermek istemedi canım..
Bugün evi düzenlemek için evde kaldım..Daha tam olarak işlerim bitmedi..Bütün fazla eşyalarımı çıkarıp gerekli yerlere vermeye çalışıyorum..Geri dönüşüm için komşumun kapısının önünde kutu var..Kağıtları da artık atmıyorum ki 2 ay sonra onlarla şömine yakacağım.Bahçeye uzun süredir hiç emek vermedim..Bahçe benim olmaktan çıktı..Bu sene biraz ilgileneyim istiyorum artık..Yoğun çalışmaktan çok uzak kaldım 1-2 senedir..Hiç sevmediğim ve sonradan ekilen bir sürü bitki var.
Çarşamba günü Çatı Ressamlarıyla buluştum ve çok güzel bir gün geçirdim..Emekli öğretmen olan Sevil Hanımın doğumgününü de beraber kutladık herzaman yaptığımız gibi..Tekrar buluşmaya ve soğuk seramik çalışmaya karar verdik.
Yarın yoğun bir gün olacak..Mavi kuşla ilgili görevlerim var ve bir görüşmem.Aslında yazmak istediğim ama yazmak için vakit yaratamadığım son zamanlarda beni hayalkırıklığına uğratan bir arkadaşımla ilgili yazı yazacaktım ama çok uykum geldi..Daha fazla yazamayacağım.

5 yorum:

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

tatlı rüyalar... Yatakortusunun resmimi bu... cok guzel gorunuyor

Asortik Krep dedi ki...

Prettycim aklıma da gelmedi değil şimdi bu örtüyü benim örtü sanabilirler diye :)) ama benim örtüm mavi..Modeli de farklı..Bu doğal görüntü hoşuma gitti onun için resmi kullandım.

Aslı Cin dedi ki...

Ben de diyecektim ki ne hoş bir yatakodası.

Olsun, güle güle kullan :)

zeyno dedi ki...

Asortik, ben de bayıldım yatak odasına:) Senin yaptığın şeye benim de el atmam gerek bir an önce, zira ev yine karıştı, birsürü eleme yapılması gerekiyor, yoksa ev doldukça doluyor değil mi?
Sen uykunu aldıktan sonra yine yaz arkadaşım o konuyu, çünkü anlatmak iyi geliyor....

Asortik Krep dedi ki...

Aslı, aynen bu yatakodası gibi sadeleşmiş bir oda istiyorum :))
Gizlice, benimde daha yerleşecek eşyalarım var..
Zeyno, ev nasıl doluyor zamanla şaşıyorum ya..Atılacak ve verilecek bir sürü şey çıkıyor.
Akşam uykuya yenik düştüm..En kısa zamanda yazacağım beni rahatsız eden şu olayı..