Perşembe, Ocak 25, 2007


İstanbul'lu bir bloggera İzmir' de iş ararken gönüllü yardımcı olacak İzmirli bloggerlar aranıyor..İlgilenen bloggerların hafifliyorum@gmail.com adresine yazmaları rica olunur ..
Not: Cidden bu bir ilandır :)) Pretty kendi bloğuna giremediği için ben yardımcı oluyorum da :))

6 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Pretty beni öldürecek! İlandan haberi var ama resimden yok :)Şu her yazıya resim koyma alışkanlığım yüzünden böyle oldu :))

Adsız dedi ki...

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmm neden öldüreyim senin tarafindan civcive benzetilmiş olmak benim için onur verir :) arkadaşlar bir müddettir bloguma giriş yapamıyorum yeni sisteme geçtim bişileri karıştırdım. Asortikle konuşurken bugün İzmirde iş aradığımı söyledim o da sen yazamıyorsan ben yazayım dedi. Allah rızası için İzmirde bir iş :) bana mailden ulaşan izmirli bloggerlara cv mi yollıycam :) Satış Yönetimi mezunuyum, açıköğretim işletme okuyorum 3 sene çağrı merkezi müşteri ilişkilerinden çalıştım otomotivden bilişim sektörüne her türlü operasyona destek verdim. 1 sene de bankacılık deneyimim var. hadi bana bir iş bulalım :) SEeiyorum hepinizi.

Adsız dedi ki...

bloguna giremeyen prettyniz :)

Adsız dedi ki...

üstteki mesaja aynen katılıyorum :)) İzmir'de bir iş bulmak lazım aciliyetle. Bu arayışın kısa sürede neticelenmesine katkıda bulunacak arkadaşlar ömür boyu hayır duasını garantilemiş olacaklar, valla öyle böyle bir hayır değil yani bu, hadi bakalım :)

enne dedi ki...

İzmir'de olsaydım yardım etmek için elimden geleni yapardım. Ama bu civciv çok şeker yaaaa:)))

başarılar pretty, istediğin gibi bir iş bulmanı dilerim.

Asortik Krep dedi ki...

İzmir'den Pretty'ye yazan bir ve tek İzmirliye teşekkürlerimle..

Not: Vefa İstanbul' da bir semttir :))