Pazartesi, Ocak 29, 2007


Yalnızlar Kraliçesi beni sobelemiş..Aslında Gün daha önce sobelemişti ama çektiğim çanta resimlerini daha bilgisayara yükleyemediğim için önce bu sobemi cevaplıyorum.
Kendimi çok anlatıyorum aslında ama gerçekten bilinmeyen yönlerimde yok değil..
Bence kimsenin bilmediği en büyük özelliğim..Hayatta en çok bozulduğum beni Anne veya Babama birinin şikayet etmesidir..Korktuğumdan değil çünkü benim sırdaşımdır zaten onlar..Şimdiye kadar bir ya da iki kere yaşadım ve sonuçta şikayet eden kimse onu hayatımdan çıkardım.Eğer akraba ise bu kişi ilişkimi en aza indirgedim.Akrabam olmayan 2. vakayla da ilişkimi kestim.Eşim ve kardeşlerim için aynı şey geçerli değil yani onlar şikayet etse de bozulmam..Kardeşlerim benim çocuğum gibi çünkü.Eşim de ettiğinde demek ki başka çaresi kalmamış ki onlara başvurmuş gibi düşünürüm :))
Bir şeyi bana yaptırmak istiyorsanız son yapacağınız şey zorla yaptırmak olsun..Eğer iş inada biniyorsa, kötü niyetinizin olduğuna inanıyorsam, kesinlikle sonuç ne olursa olsun geri adım atmam.Tükürdüğümü yalamam..
Hep kötü taraflarımı anlattım galiba..Arkadaşlık kavramı benim için çok büyük bir kavramdır..Çok arkadaşım oldu, çok arkadaşım da var hala..Arkadaşım için herşeyi yaparım ama kimseye zarar vermeden..Arkadaşlarımda cinsiyet,din,dil,ırk ayrımı yapmam.İnsanların beni yakından tanımalarına izin verdiğim için de beni iyi tanırlar..Beni tanıyan biri samimiyetime inanır..Yani göründüğüm gibi davranırım.Arkadaşlarım benim için önemlidir.Birde her yaştan arkadaşım vardır..
Eskiden iyi bir sporcuydum..Spor akademisine gitmeyi düşünürdüm..Hala çok iyi basketbol oynarım :) Tek pota maç bile yaparım :)
Her zaman çalışan biri değildim..Çocuğumu büyüttükten sonra iş hayatına atıldım..Yani ev kadınlığında ve mutfakta derece yaptım bir zamanlar :) Eğer işteki hırsım öğrencilikte olsaydı okulda derece yapabilirdim..Oysa ben çok sosyal bir öğrencilik geçirdim :)) Derslerim de fena değildi..
Aslında uzun bir yazı yazabilirim ama 5 madde ile sınırlandırıldığı için kesiyorum..Mutfakcamı Burcuyu,Mavi'yi, ve Nilly'i sobeliyorum ve Yalnızlar Kraliçesine teşekkür ediyorum sobesi için :)

Not: Yalnızlar Kraliçesi beni sobelerken Nilly' de sobelemiş ama ben son günlerde bilgisayar okurken minumum zaman kullandığımdan dikkat etmemişim bu yüzden Sardunya' yı sobeliyorum tekrardan..

14 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Betada olanlar bizim bloglara yorum yazabiliyor mu merak ettim..

Adsız dedi ki...

Betayamı geçtin?
linklerine ne olmuş öyle?İçlerine şeytan girmiş gibi karakterleri bozulmuş:)

Mavi dedi ki...

:)Odevimi yarın yapcam öğretmenimmm:)

Nenoni dedi ki...

meraba asortik ,aman alfa beta derken karıştık iyicene.önce betaya geçin diye bişiler yazıyordu sonra beta öldü diye bişi yazdı.ingilizcem de yok sayılır.anca bu kadar anlayabildim işte:))

Ayçiçeği dedi ki...

Demek çocuğunu büyüttükten sonra işe döndün, ne güzel :)

Ben Beta-Blogger'im.

*Ra dedi ki...

Merhabalar. Kendizinden çok hoş bahsetmişsiniz.
Ama benim sitede çok güldüğüm şu Garanti Leasing olayı. Pasta üzerindeki resmi okuyunca Antepli olarak dikkatimi çekti ve ne enteresan bir pasta dedim. Sonra yazıyı okudum ki durum çok farklı. Çok güldüm sabah sabah.
Sevgilerimle...

ibeking dedi ki...

wauv demek basket oynuyorsun haa, süper

filliboya dedi ki...

okulda accaip tembeldim, iş hayatında şanslı biriyim bende galiba:)Daha başka benzerliklerde buldum eski sporculuk geçmişi gibi.. bende lisanslı yüzücüydüm bi zamanlar aahh.. ahh..

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Sakin sessiz bir zaman dilimi bulduğumda, kafamı toparlayıp kimsenin bilmediği beş çarpıcı gerçek açıklayacağım.sevgilerimle...

Asortik Krep dedi ki...

Anonymous, betaya geçmedim fakat blog içeriği yenilendi..

Mavi,teşekkür ederim :)Bekliyorum.

Nenoni, bende merak ettim bir sorun oldu mu diye..Sağol

Ayçiçeği, çoçuğumu kendim büyütmek istedim :)

Rabia, ben de o kadar çok güldüm ki anlatamam zaten.

İbeking, ne yazık ki oynamıyorum ama hala oynarım demek istemiştim :)Çağıl' da oynasın çok istedim ama bana çekmemiş :) Aslında tam basketçi tipi var ama yeterince sevdirememişim demek ki.

Filli Boya, işte ben onu demek istedim ben hep iyi bir öğrenciydim ama hırsım yoktu..İşte de kariyer yaptığım falan yok ama piyasanın en iyisi olmak gibi bir hırsım var :))
Yüzmek mi? Ben de çok severim :)

Burcum, bekliyorum..Benim yazdıklarımın çoğunu sen bilirsin diye tahmin etmiştim zaten.Bakalım ben bilebilecekmiyim dışarıdan bilinmeyenlerini :)

yine yeniden dedi ki...

Sosyal öğrencilik kavramı adlandırması çok hoşuma gitti...Bende çok sosyal bir öğrenciydim vakti zamanında.Sanırım bu tip öğrencilerin aşırı sosyalliği iş hayatında çok işlerine yarıyor... :))

Asortik Krep dedi ki...

Yine Yeniden, sosyalim ben sosyalim ,sosyalim :))

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

tEŞEKKÜRLER ASORTİK..

Asortik Krep dedi ki...

:))