Salı, Temmuz 03, 2007

Dün gece festival yemeğimiz vardı.Ölüdenizin içinde Nicholas Beach'te. Aslında geçen festivali kutlayıp eğlenmekti amaç ama önce Barış Akarsu için sonra da Madımakta yanan 37 yıldız için şöyle bir hüzünlenip geceye başladık.Sanki biliyormuş gibi Barış için doğumgünü pastası kesmiştik biz..Tabi lafa sonundan girince böyle oldu..Barış Akarsu Ölüdenizde konuğumuzdu..Son konserini bizde verdi..Bizde ona ayın 28 inde kutlayacağı doğumgünü pastasını 22 sinde kesip yedirdik..Şimdi herkes iyi ki doğumgününü kutlamışız diyor..Biliyorsunuz ki Fethiyeden Bodruma geçtiği gün kaza yaptı ve hastanede şu an.Berna ağırlamıştı onu..Geceye hüzünlü geldi zaten ve biraz da ağladı..Sarıldık ve teskin ettik ve Allahtan sağlık ve ömür diledik Barışa..

Annemler burada.Perşembe akşamı için bilet aldık bugün..Neler mi yapıyoruz? Her gün denize gidiyoruz ve fırsat bulduğumuzda geziyoruz..Şimdilik bu kadar..Ayrıntılar daha sonra.
Dip not: Barış' ı kaybettik.Zaten yorumlarda da göreceksiniz.
Ben otele geldiğinde ilk karşılayanlardan biriyim..O zamanda otelden (Hisarönünden Ölüdeniz'e kendi kullanmak istemişti arabayı, oysa oraya Metin Ağbi dediği bir beyle gelmişti sanırım..Yani arabayı o kullanmıştı.Kaza geçirdiğinde yanında ki 2 genç kız arkadaşı da sanırım Ölüdenize gelenlerdi..Her üçüne de Allahtan rahmet diliyorum.Karşıladığımız da kızlarda bana çok sempatik gelmişti ve birbirimize gülümsedik, el sıkıştık. Hatta ben Barış'la el bile sıkışmadım..Sadece karşıdan selamlaştık..Bunları niye yazdım bizler için belki çok anlamı yok ama onların aileleri şimdi son zamanlarından izler bakıyordur mutlaka..Belki sadece buradan kayda geçirmek istedim..Kimse kimseyi en son göreceği zamanı ayarlayamıyor ne yazık ki! Bu yüzden sevdiklerinize iyi bakın..
En çok Barış'ın imzalı t'shırtleri satıldı ..Bandanaları da bitti hatta..En genç kalabalıkta Barış'ta olmuştu..Barış' ı ilk ve son görüşüm ne yazık ki bu oldu.
Allahtan rahmet ailesine de başsağlığı diliyorum.

9 yorum:

Gamzeli dedi ki...

Çok üzüldüm Barış Akarsu'ya umarım en kısa zamanda iyileşir :(Dualarımız onunla...

Adsız dedi ki...

Kaybettik...
Başımız sağolsun...
Toprağı bol olsun...
(carli)

Adsız dedi ki...

Bazı ölümler uzun bütün hayatlar kısaymış...
(carli)

Benim Hayatim dedi ki...

Bir yakınımı kaybetsem ancak bu kadar üzülebilirdim. Yarışmaya girdiği günlerde sevmiş sonraları yükselişini uzaktan izlemiştim.

Allah rahmet eylesin.

kedi dedi ki...

Barışı tanıman,yakından görebilmen ne büyük şans ama aynı zamanda şimdi büyük üzüntü duymana neden.
B*ktan insanların işbilmezlikleri yüzünden,sorumluluk ve hata kabul etmemelerinden dolayı Barışımız gitti!Gencecik bir Değer,adam gibi bir adam gitti!Mekanı cennet olsun Asortik:(((

mrl's page dedi ki...

Çok sevindim doğum gününü kutladığınıza... Son kutlaması olduğunu kim nereden bilebilirdi!

Dayanmak çok zor bu trafik kazalarında hayatının baharında giden canlara...

Nur içinde uyusun...

~mrl~

kedi dedi ki...

Bunları mutlaka okuyun.Bu öfkeme ve “eden bulsun” dileğime hak vereceksiniz.

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/07/04/haber,1A45BD8890FC4BDDB90F916FC2969BF9.html

http://www.sabah.com.tr/ayaydin.html

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

cok üzüldüm

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

ben de bu olaydan çok etkilendim yaa!!!!!

Allah rahmet eylesin..