Pazartesi, Eylül 15, 2008

Pazar günü Çağıl 'ı dershaneye gönderdikten sonra Uzunbey pazara gitti.Bende balkona kahvaltı hazırladım. Öğlene kadar orada balkon keyfi yaptık ve daha sonra mahalleden bir yerden aldığı gübreyi bahçede çiçeklere ve ağaçlara dağıttık. Acemi işi ama..Öyle diplerini çapalayıpta koymadık yani..Aslında mutfakta işim vardı ama bir ara salondaki kanepe de uyuya kalmışım..Artık erken kalkıyoruz ya.. Derken Ahmet Beylerin bize uğrayacağını söyledi Uzunbey. Yakın dostlarımızdır :) 3 kişi deniz dönüşü uğradılar balkonda Türk kahvelerimizi içtik..Biraz sohbet ettik.Daha sonra da yemek yediğimiz gibi kendimizi sahile attık.Yine orada buluştuğumuz Ahmet Beylerle çay içtik beraber.


Bu gece aslında hem bir partiye davetliydik hem de Klasik müzik konserine gitme planımız vardı.Biz yukarıda resmini gördüğünüz Likya Amfitiyatrosunun içindeki konsere gittik.Keman virtüözü Cihat Aşkın ve Anadolu Oda Orkestrasının konseri vardı. Çokta güzeldi :)) Hatta tadına doymadık ama nedense buraya gelen sanatçılar pek bis yapmaya ya fırsat bulamadan ellerine çiçekler verilip hızlıca sahneden yollanıyor ya da kendilerinin niyeti olmuyor.. Güzeldi ve tadı damağimizda kaldı konserin :)) Konserden çıkıp çay içmeye bir cafeye geçtik ama servis iğrençti ordan da waffles yemeye geçtik Çarşı caddesinde yeni açılan bir yere..Waffles'cm
Resimdekinin ikiye katlanmış halini düşünün,yaklaşık bu görüntüde idi..Ordan bir de köfteci yapacaktık ama bu gecelik yeter deyip evlerimize döndük.. Uzunbey'in bilgisayarda işi vardı onu beklerken uykum kaçtı ve bu saat oldu hala burdayım.
Bu gece ayağım daha önceki gece yürüyüşten yara olduğundan yürüyemedim fazla ama artık her gün biraz yürümeye çalışıyorum :)
Yarın(bugün) işteyim.

2 yorum:

HAYAT dedi ki...

malum evde bilgisayar yok haliyle hafta sonu yazdıklarını yeni okuyabildim.ÜMİT YAŞAR OĞUZCANIN bütün şiirlerini böyle güzel ve anlamlı şirkolik olarak takılmaya devam ...
mümkünse bayramdan sonra bende WAFFLES yemek istiyorum.hemde her şey yemek istiyorummmm:))))))

Asortik Krep dedi ki...

Hayat; bence tatlida ye söyle ev baklavas1 gibi bir sey :)
Siirlere denk geldikçe koyaca1m bloga..