Pazar, Ocak 25, 2009

Bugünlerde..


Kemal Kılıçdaroğlu


Uzun süredir İstanbul' da yaşamadığıma bu kadar üzülmemiştim.. Bu adama oy vermek bir şereftir diyorum :) Partisi ya da başka bir şey yüzünden değil sadece cesareti yüzünden... Bazı insanların yazı yazmaya korktuğu bir dönemde biri çıkıp hesap sorabildiği için.. Seçilmese bile yoluna aynı hızda devam edecektir.



... ... ...



foto : foto-memo.com


24 ocak' lar senin..



Uğur Mumcu seni unutmadık .. 9 aralık 1974 te yazılmış ama günümüze cuk oturan bu yazı unutulur mu sizce ..?





... ... ...




Ben bu çocukların modern kıyafetlerle yaptığı bu dansa bayılıyorum.. KTÜ Kolbastı Ekibi çok yaşayın emi :) Çok sevdim ben onları .. ve nerde görsem izliyorum ..


... ... ...


Geçtiğimiz hafta perşembe akşamı şömine başı keyif yaptık arkadaşlarla.. Migrostan alınma hazır sıcak şarapları ısıtıp kadehlerimize doldurduk..Evde de yapıyoruz ama hazırı var ve sadece ısıtıyorsun.. Hem de kaliteli güzel bir şarap bu yüzden uğraşmaya değmiyor. Tatlı ve tuzlu menümüz de gündüzden hazırdı.. Lokumlu milföylerin resimlerini çektim aslında.. Başka bir yazıya koyacağım..






Dün gece de (cuma akşamı) İskoçların Burn's Night dediği özel gecelerindeydik..Ayrıntılar ve resimler başka yazıya.. Bugün evde önce yazı yazdım, sonra da ütü yaptım biraz.Tv karşısında ancak dayanabiliyorum ütü yapmaya.

Bugün annemle konuştuk uzun uzun telefonla..Burcuyla da biraz, onun işi vardı.İki gündür hava çok bozuk ve fırtınadan zarar görecek kadar etkilendi Fethiye.. Çok kapalı havalara burada alışık değiliz..

Biraz karışık bir yazı oldu farkındayım. İçimden öyle geldi desem.



Erdal Sarızeybek bu akşam saat 19.00 da Fethiye Kültür Merkezinde ..Kitaplarımı imzalatmaya ve onu dinlemeye gitmek istiyorum..

... ... ....

Bu ara iki süper yazıyı atlamışım nasıl olduysa.. İkisi de Hıncaldan..

5 yorum:

Imge dedi ki...

* Asortik üzülme, senin yerine biz İstanbul'dakiler veririz oy.. :) Şaka bi yana, Kemal Kılıçdaroğlu'nun çıkmasına ben de çok sevindim..

* Bu arada Uğur Mumcu'yu saygıyla anıyoruz. (Blogumda anmayı unutmuşum, sayende hatırladım, teşekkürler.)

* Migros'ta sıcak şarap var mı?! Ve tadı da güzel diyorsun.. Hemen denenecek..:)

Asortik Krep dedi ki...

İmge, Migros ve Tansaş'ta satılıyor..Sevilen' in herşeyi içinde hazır şişede sıcak şarabı..

ruhdagı dedi ki...

İstanbul'dan bir oy daha :)

Ayrıca hazır sıcak şarap satıldığını bilmiyordum. Bugün bir şey daha öğrendim çok mersi :)

Çokca selam.

Asortik Krep dedi ki...

Ruhdağı, sadece tencerede ısıtıp servis yapıyorsun ve kaliteli..Bizim evde hazırladığımızdan daha iyi olduğu için artık hazır alıp içiyoruz..

Asortik Krep dedi ki...

Tam zamanında gittik Fethiye Kültür Merkezine ama kalabalıktan ne salona ne de balkona girebildik..Ayakta durabildiğimiz kadar balkonda,duramadığımızda açık kısımda yağmur altında dinledik ama yağmur hızlanınca ve soğuk basınca daha fazla direnemedik..Bu kadar sene de ilk defa kalabalıktan gelen konuğu izleyemedim..İzlediğim kadar da nefis şeyler anlatıyor bu adam :)
Onu seviyorum, aynen kitaplarındaki gibi.Gördüğüm en değişik yelpazede insanlar da burdaydı..Her telden yani..