Cuma, Haziran 26, 2009

Festival Günleri 1

Dün 5.30 dan sonra Hisarönünde festival alanındaydık Mavikuşlarla.. Standlarımızı kurduk,çay ve su sattık, ikinci el kıyafet birde, diğer standlarla ilgilendim ben, (komitedeyim ya) resim çektim,gelenlerle konuştum falan. Gece 12 .00 civarıydı Uzunbey beni almaya geldi, onun işi ancak bitmiş ,Çağıl da bugün sınavı var diye ders çalıştı gece.Yoksa her seneki gibi maile orada olurduk biz. Süslemeler ve organizasyon yine Pera'dan..
Konuk yazarlarımızdan Zeynep Oral bizim standımızı ziyarete geldi bir ara. Arkadaşlarla hemen fotoğraf çektik.O da alışveriş yaptı. Uzunbey'in arkadaşı hani tatilde olan , bizi ziyarete geldi. Beraber oturduk standların orada. Vedalaştık bugün gidiyorlarmış İstanbula. (Eflatunlu sarışın Zeynep Hanım, diğer güzeller bizim Mavi Kuşlar..)


Standların tam karşısı sahne.Oturduğumuz yerden hem izliyoruz hem de satışa devam ediyoruz.Akşam tüm sandalyeler doldu. Bu gece çok kalabalık olur çünkü Sunay Akın gecesi.. Gündüz kitap imza günü var aşağıda Behiç Ak ve Akgün Akova ile.. Saat altıda orada olacağım.. Daha sonra yukarıya geçerim.Bütün gece standların orada oturup satış yapıyoruz.Daha sonra da o satıştan elde ettiğimiz rakamı bağışlıyoruz.
Biraz sonra otogara gidip Behiç Ak ile misafirini karşılayacağım.. Ölüdenize gidip oteline bırakacağım dinlensin.. Daha sonra tekrar Fethiyeye dönüp Kültür Merkezinde kitap imza günü ve söyleşiye katılacak..
Bugün böyle yoğun geçer, hava Hisarönünde daha serin oluyor,akşam şallarla oturduk, burası için serin bir haziran akşamıydı..
Gündüz işte gece festivaldeyim bu aralar..
Not: Bu arada

1 yorum:

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

Keyifli organizasyonlar size...

Sunay Akın'ı dinlemeyi çok severim.. Masal anlatır gibi, şiir gibi konuşuyor:) Saygılarımı sunuyorum...