Pazar, Temmuz 25, 2010

Çoban Yıldızı

Bu sabah 4'te Uzunbey'i istanbula yolcu ettik Çağıl'la. Bir Dalaman yapıp geldik gün ağarmadan. Bu yüzden geç kalktık.Planlarımızda deniz kıyısına kahvaltıya gitmek var, bu saatte kahvaltıyı hele de pazar kahvaltısını atlamayalım dedik.Biraz da anne-oğul deniz keyfi yapacağız. Yarın Uzunbey dönecek, bugün başbaşayız.

İlacımı alıyorum, zaten saatin geldiğini ağrıdığından anlıyorum.Demek ki hala geçmemiş iltihabı.Normalde ağrım yok, dün evde biraz işlerimi bitirdim ki bugün keyif yapalım.

Ve bugün Çarli'nin doğumgünü .. Daha dün akşam konuştuk. Sınav konusunda en büyük yardımcımız o. Bize liste hazırladı,onun üstünde çalışıyoruz şimdi.

Ares sıcaklardan balkonu mesken yaptı.Allahtan bu sene biraz da rüzgar var ve arada esen tek yer benim balkonum sanırım.

Çarli buradayken onu ne kadar çok özlediğimi bir kez daha farkettim. Yoğun iş temposu yüzünden telefon trafiğimiz onunla daha sınırlı. Ancak İstanbula gittiğimde ve canım sıkkın olduğunda daha çok görüşüyoruz.O konularda can simidimizdir. Gerçekten başka bir bakış açısı vardır ve rahatlatır insanı. Çağıl'da ona bazı huylarından ve dış görünüşten benzediğinden bazen bende ona sataşıyorum senin kızında bana benzeyecek diye :) Koyu kestane dalgalı saçlı, ısırmalık tombiş kolları ve inat mı inat yuvarlak suratlı bir kızı olsa kötü mü olur şimdi :)) İnatlığı kendini sevdirmekten hoşlanmadığından ve halasına benzediğinden :P
Yoksa annesi sarışın ,mavi gözlü babasıyla aynı meslekten biri.. Çarli de olsun be abla diye benim gönlümü alan, insanların üzülmesinden hoşlanmayan, ne zaman arasak bizi geri çevirmeyen ve herzaman aradığımız desteğini yanımızda bulduğumuz Çarli'miz ..

Çarlim, doğumgününü kutluyorum.Umarım en kısa zamanda görüşürüz, çocukluğunda hep çok merak ederdim hangi mesleği yapacağını, bence sen sana yakışan işi ve aileyi bulmuşsun. Nice yıllar ve güzel günler diliyorum eşinle ve bizimle :))
Tekrar Fethiye'ye bekliyorum..

Seni seviyorum...

Sen Teoman seversin..Bilirim. (Hüzünlü bir şarkı ama hüznü senin duyarlılığından,yaşamından değil! )

7 yorum:

cenebaz dedi ki...

Çarli'ye nice mutlu yıllar:))

Sittirella dedi ki...

Mutlu olsun yeni yaşı Çarli'nin :)

Beyaz dedi ki...

İyi ki Doğmuş Çarli :)

Deniz emişken, nasıl özlemişim,
Şu önümüzdeki 2 hafta geçsin ve ayın 6 sı olsun, atıcam kendimi sulara :)
İçim gitti, ne kadar şanslısınız

Asortik Krep dedi ki...

Çenebaz, çok teşekkürler..Çarli, tercih zamanları ya çok yoğun, telefonla bile konuşamadık.

Sit,teşekkür ederim Çarli adına..

Beyaz, teşekkürler..
Denize bende haftada bir gidebiliyorum ama iyileşeyim her gün sabahtan gideceğim :))Öğlen de işe gideceğim.

Zehra Gürgen dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun, diş ağrısı fnadır, sonra da baktır çürüğe..

Çarli'nin doğum günü kutlu olsun, uzun beye hoş geldinler :)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

bence sarışın yeşil gözlü kızı olsun, küçük halasına benzesin ama bir de aynı onun gibi cins olsun Çarli çocukluğunu kızıyla tekrar yaşasın:O)

Asortik Krep dedi ki...

Hayır bana benzesin :)) Sarışın olmasın,annesi de sarışın,o zaman ona benzetirler.. Büyük halası gibi olsun :))