Pazar, Haziran 14, 2009

Buluşma :)

Ben bu akşam Collyergiller ile beraberdim.. Mina resimlerden çok daha tatlı, uyumadığı için huysuzluk yaptığını söylediler bu yüzden sıkıştıramadım ama Rahşan'la kendimizi zor aldık muhabbetten.. Mina tam bir İngi-laz :)) Yüzünde meleklerde olan aydınlık bir görüntü vardı. İnsanda hayranlık uyandırıyor.
Tabii ki eşiyle de tanıştım, hatta rahat konuşabilelim diye Mina'yı odasına götürdüğü için buradan tekrar teşekkür ediyorum.Her ikisi de çok sıcakkanlı insanlar, ne kadar şanslıyım ki bu blog dünyasından tanıdığım insanların hepsiyle süper anlaştığım ve uyum sağladığım bir ilişkim oldu.İstanbul'a gitmem için Rahşan beni özellikle davet etti, artık ailemi görmek haricinde Rahşan'la buluşmak gibi de bir amacım var İstanbul'a gidince (kısmet olursa) ..
Birde bana sıcakkanlısın diyenler var ,gördüm ki Rahşan benden çok daha sıcak kanlı..Onunla tanışmak bir bahar akşamı gibi, yormuyor ve hafif hafif insanın içine işliyor..
Rahşan, (eşi ve Mina) hayatlarımız çok kısa bir dönem kesişti ama umarım bu kesişmeleri çok daha uzun yıllar gerçekleştirebilecek şansımız olur :))
Son dönemde karşılaştığım tüm prensesler aklımı başımdan aldı aslında.Önce Duru şimdi Mina,bu yaz görüşemedik ama tatil resimlerinden sevdiğim Nil.. İnsanın görünce etrafımda bana yapılan bir kızın olsun baskısına hak vermemek elinde değil.. (Umarım bu yazıyı Uzunbey okumaz :P En çok da o diyor..Bir de Dilek Hanım..Yaşgünümde ve özel günlerde benden dilekleri buymuş :)) Bana benzeyen bir kız çocuğu..
Biyocan,bu arada Rahşan senin yazılarını çok özlemiş,lütfen duy sesimizi bende seni çok özledim.. ama öyle hortumlu hikayelerle dönme sakın aramıza.. Normal hikayelerinle bekliyoruz ,gözlerimiz yollarda ..

8 yorum:

paçoznuri ve saz ekibi dedi ki...

oh oh maşallah!!
buluşmalar,konuşmalar,gülüşmeler...
çok süper olmuş,çok sevindim...
bi de BİYOCAAAAAANN seni çooooooookkk özledik...e gel artık yeter bu hasret yahu!!

HAYAT dedi ki...

mina çok şekermiş yaa mahşallah allah nazarlardan saklasın.
sana benzeyen bir kız çocuğu neden olmasın:)
biyocanın yazılarını bende özledim yakın zamanda bekliyoruz:)

pinarbk dedi ki...

Sana benzeyen bir kız çocuğu fikri harika:)))Neşeli, cıvıl cıvıl, süslü, bakımlı bir küçük prenses...

Asortik Krep dedi ki...

Paçoz, Biyocan'a mailde attım ama yarın arayacağım,merak ettim artık..

Hayat, çocukluk resmimi koymuştum daha önce, herkesin sevmeye çalıştığı bir çocuktum,kendimi insanlardan uzak tutmak için uyuzluk yapmak zorunda kalırdım :P

Pınarbk, yazdığıma bakma aslında hiç niyetim yok benim..

Rahsan Collyer dedi ki...

Canımm, ancak yazabiliyorum. Geldiğimizden beri hastalıkla boğuşuyoruz, zaten az önce blogumda da bir postla açıkladım.

Bizi görmeye geldiğin için tekrar çok teşekkürler, ne iyi ettin de geldin. Tekrar görüşebilmek ve de uzun uzun sohbet edebilmek dileğiyle...

Rahsan Collyer dedi ki...

Ha bir de, kız bebek mi dedin sen? Yakışırrrr!!!!

Asortik Krep dedi ki...

Rahşan, çok tatlısın :)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

asortik
raşo da mina da çok şekerler di mi hakkaten?
keşkim ben de olsaydım fethiye kıyılarında..
sevgiler