Cuma, Haziran 05, 2009

Karmakarışık..


Koca bir günü yedim dışarıda..Bu saatten sonra ne kadar hazır olunabilirse o kadar hazırlanacağım.. Son zamanlarda hiçbir şeyi istediğim oranda yapamıyorum..Ne hazır olabilmeyi, ne başlangıçları ne de bitişleri.. Özgür konuşamadığım ortamlarda daha da fazla geriliyorum.Söylemek istediklerim saklanıyor kapalı kapılar arkasına ve aslında hiç düşünmediklerim çıkıyor ortaya. Benim gibi her düşüncesini paylaşan birine bu esaretler çok fazla geliyor ve susmak istiyor gönlüm.Susmak çare değil farkındayım ama kendimi ifade edemedikten sonra çok da ortaya dökülmenin zamanı değil,anlatamıyorum ve anlatamayacağım sanırım.

Düşündüklerimi kendime saklıyorum.. Gömdüm diyelim.Bir daha açmayacağım derinliklere hem de.Çıkarmak ve paylaşmak istemiyorum artık.
Blog, mayınlı yazıyla tatile girsin istemedim.. Marmariste olacağım bir kaç gün.

Hayat, sana fısıldamaktan vazgeçtim.. Ben hayatta özgürce konuşamadığımı susarak taşımasını da öğrendim..

Resim : Marmaris'de gece..

6 yorum:

Unknown dedi ki...

budur benim bir başka düsturum da...
"Hayat, sana fısıldamaktan vazgeçtim.. Ben hayatta özgürce konuşamadığımı susarak taşımasını da öğrendim.."

Berceste dedi ki...

Bol limon ve mandalina agaci kokulu seyahatler dilerim :) Hem ufumetleri de dagitir azicik o mis gibi kokular degil mi?

Bugra dedi ki...

O resimde görünen " Daisy " adlı bara tekrar gitmek, Turunç sahillerinde manasızca dola$mak ve marinada ki tekneleri tekrar incelemek istiyorum..

pinarbk dedi ki...

Ben de öğrendim sanmıştım, meğer kocaman yükler taşımışım, kendimi sıkmış bunaltmışım. Birgün mavi gözlü güzel bir kadına anlattım,anlattım, anlattım. O günden beri daha mutlu, daha özgür, daha rahatım...

Marmaris'te tanıdık birini görürsen, selamlarımı ilet lütfen...

Öpüyorum çok...

Asortik Krep dedi ki...

Funda, beğendiğine sevindim..

Berceste, gerçekten çok hoş yerler keşfettik kendimizce :) Mandalina kokusu,almasam da cümle bile beni kendimden geçirdi emin ol :))

Buğra, bu sefer Marmaris içine pek takılmadık, İçmelerdeydik, biz.

Pınarbk, senin için de bol bol baktım etrafa :)

öz dedi ki...

Yazını okudum,anlatmak istediğin duygunun içinde buldum kendimi, öyle güzel anlatmışsın ki... Dün buna benzer bir toplantıdaydım, hem konuşmadım hem çok konuştum, hem anlatmalıydım hem iyi ki anlatmışım diye düşünmek ve bu gelgitlerle boğuşmak çok bunaltıcı... Kolay gelsin, yürek dolusu sevgiler...