Cumartesi, Nisan 22, 2006



Biz bugün Uzunbeyle onun ehliyet sınavı için Muğla'ya gittik..Sabah ancak 11.00 de sınava yetiştiği için sınav öncesi nefis Muğla simidi sınavdan sonra da Muğla köftesi yedik :) Tabiki Çınarda..Bu Uzunbeyin ilk Çınar denemesi olduğu için beğendi..Bu da benim hoşuma gitti.Arabada tam uyumaya başlarken bir şekilde beni uyandırdığı için bütün gün uyumadan sersem gibi gezdim..Akşam üstü eve geldiğimden ve ev işlerine daldığımdan yine dinlenemedim..Çağıl ve babası maç izlemeye dışarı gittiler..Tv. den öğrendiğime göre Galatasaray yeniliyor...Çağıl hasta gelecek bu akşam . Birazdan kalkıp onun için tatlı yapmayı düşünüyorum..Babamız ne kadar maççı değilse oğluşta o kadar fanatik..Kalabalık bir yerde izledikleri içinde kesin takılan olur şimdi..

Akşam Anneme telefon açtım..Telefonu Babam açtı..Annemle bir ahbabımızın oğlunun düğününe gidiyorlarmış..Evden Annemin cebini almaya çıkmış..Babamla konuştuk ve Babam genellikle telefonu kapatmayı unutur..Bende muzırlık olsun diye ve onu çok özlediğim için cebi kapatmadan onu dinledim..Nasılsa Anneme verdiğinde Annem açık olduğunu farkeder diye düşündüm..Babam herzamanki gibi kapıyı 4 defa kilitledi..Nefes alışından hızlı hareket ettiğini anladım..Bu arada ben gözümde canlandırıyorum merdivenden indi..Adımlarını dinledim..Telefonu Anneme verdi ve Asortikkrep aradı dedi..Annem alıp merhaba dediğinde ise şaşırdı..Annemle de kısa bir konuşmadan sonra telefonu bu sefer gerçekten kapadım..

Resim: Renoır..

7 yorum:

KUGUU dedi ki...

bu SUPERRRRRRR bir hikaye.
super sirin
super tatli
super muhtesem
super super super...

annenin telefonu alip alo diyisi, senin beklemen.... off ya var mi boole bir sey, var iste AILE olmak bu demek.

musaadenle MUHTESEMsiniz diyerek bir adet nazarboncugu takıyorum:))
Annecigine ve Babacigina birer adet.

Sevgiler,
Kuguuboynu:)

kedi dedi ki...

Hahaa haaa;baban "asortik aradı"deyince annen yine kapamadığını tahmin edip,sakince alıp sana cevap vermiş ya,çok hoş yaa.
Bu arada Asortikk,beni biraz ihmal mi ediyorsun ne:(

KUGUU dedi ki...

Biyon bu sefer de beni Asortikden kiskandi :)))
hahahhahah diyeyim bari;
hatta dedim bile:)))

Kuguboynu, the boynumu seveyim:))-kashiniyor mu ne?:)

Asortik Krep dedi ki...

Kuğuu ve Biyonik tamamen bu amaçla yazılmış bir paragraftı o sizinde anladığınız gibi ..O kadar özledim ki merdivendeki ayak sesleri bile bana yetti..Çünkü düğüne gittikleri için fazla konuşamadım geç kalmasınlar diye..duygularımı paylaştığınız için teşekkür ederim..
Biyonik neden seni ihmal ediyormuşum ki..Yazılarını okuyorum hatta bazı linklerini senin sayfandan okuyorum bende olmayanları yani..Yazmış olmak için yorum yazmam ben..İlgi alanıma girdikçe yazıyorum..Herşeyi takip ediyorum merak etme ..Yasal önlemlerini bile :))
Kuğuu, bilemem artık kıskanırmı ama herkesin yeri ayrıdır herhalde :))

elma dedi ki...

:) anne ve babalarin bu senelerin verdigi birbirlerinden eminlikleri cok komik geliyor bana:)
mac sonucu hakkinda ise yorum bile yapamayacagim:) eminim oglun yikilmistir, ayni benim kocaciim gibi, yine de onlar icin uzulemiyorum cunki ben bir fb'liyiim:)

Adsız dedi ki...

mugla koftesini mınıcık dukkanda, mınıcık masalardamı yediniz?
hani ayakkabı tamircileri ve demircilerin olduğu sokakta.
ben muglalıyım ama yıllar oldu gitmeyeli?
mugla simidi kokusu burnuma geldi resmen.
bir daha gidersen benim icin de ye lutfen.
alev

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Alev,caminin yanında yedik..Ama tekrar gidersem senin için simit yerim..memnuniyetle :))