Çarşamba, Nisan 19, 2006


Haftaya gayet hareketli başladık..Havaların da pazardan beri sıcakladığını söylemem lazım..Ceketler fazla geliyor ama ne zaman nerede olacağımız belli olmadığından kot ceket giyip işe gidiyorum..
Salı günleri buraları hareketlidir çünkü çok büyük bir pazarımız var..Yazın turist otobüslerinin her bölgeden geldiği gibi, çevre köylerden ve tatil yörelerinden de herkes pazara gelir..Bizim çıktığımız pazar, Çalışta kurulan pazar olduğundan ben istersem pazara giderim..O da ayda yılda bir..Ama büro çok kalabalık olur..Gelen giden bitmez..Onun için randevu verirken çarşamba randevu veririz..Dün FKM de el sanatları sergisi vardı..Şükran Teyze Huzurevi grubunu da oraya getirip eserlerini sergiledi..Yakın arkadaşım H. de sergi açtı..2 gün daha orada olacaklar..
Dün Uzunbey iş yüzünden Sunthıng' in çalıştığı büroya uğramış..Sunthıng bana yeni kurduğumuz derneğin gazete de çıkan haberini yollamış..Çok hoşuma gitti beni düşünmesi..Bugün dernekte toplantımız var..Haberi götürüp göstereceğim arkadaşlara..Benim böyle internet arkadaşlarım var deyip hava atacağım sayesinde :)
Pazar günü portakal bahçesinin fotoğraflarını çektim bol bol..Bugün onları ayarlayabilirsem evdeki benim bilgisayara yüklerim..Makinanın aparatları işte olduğu için ve işe gidince onları unuttuğum için birde zamanını beklediğim için yayınlamadım..Çağıl resimleri çekerken benimle dalga geçti ne yapacaksın bunları diyerek..Uzunbey ise resimleri çekerken geçen gün beraber diktiğimiz kivilere baktı tutmuş mu diye ? Tutmuş :)

15 yorum:

Sunthing Special dedi ki...

Ay aman ne demek utandırmayın beni hihih:P

Annelog Atölye dedi ki...

Oh en sevdiğim şeylerden bazılar işte: Ilık hava, portakal bahçesi, pazara çıkmak..Resim de çok güzel, bahar bahar böyle:)
Sevgiler:)

Deadora dedi ki...

:) canim cok sevindim kivilerin tutmasina gözün aydin!

Asortik Krep dedi ki...

Sunthıng..:)
Annelog, benimde denize gitmek..
Deadora, valla ben daha çok çiçeklerin peşindeyim ama Uzunbey kivilere çok özendi..
Bu arada çiçek-böcek muhabbeti bizi dinlendiriyor..

elma dedi ki...

supper:) yazi cok ozledim asortik, gercekten okokuyu da cok ozledim, bu arada hic kivi'ninnasilbir agacta yetistigini gormemistim..onu da bekleriz.

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

kiwiye bayılırım olunca bır tanecık isterim ama ya..... ;)

Asortik Krep dedi ki...

Elmaşekeri, kiviyi bende ilk defa ağaç olarak gördüm..Zaten asma gibi dalları uzayan bir şey olduğu için yanına T şeklinde çubuklar dikiyorsun ve dallar oraya sarıyor..Birde dikerken biri dişi biri erkek 2 tane dikiyorsun..
Aqua, aşkolsun..Tabiki hep beraber yiyeceğiz :)

kedi dedi ki...

Asortikkk,hani bana hani bana,
ben gelene kadar kivi kalır mıkineeee?üüüü

Asortik Krep dedi ki...

Bizim bloglar zirvesini kivi yerken yaparız artık :)

ibeking dedi ki...

belki bu yazdığın şeyler senin için gündelik hayatının bir parçası olabilir...içinde olduğun için de belki farkında bile değilsindir asortik ama imrenilecek tarzda bir hayat bu yazdığın....kıskanmamak elde değil....film gibi benim için..keyfini çıkar...

Asortik Krep dedi ki...

İbeking, benim hayat görüşürüm hasta olursam evde olmanın tadını çıkarmak, çalışırken diğer bütün güzelliklerini yaşamak..İlk geldiğimde biraz problem yaşadım buraya alışmak için ama madem burdayım keyfini çıkarmak istiyorum :)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

kapıya bayıldım. bu resimler sayesinde ev değil kapı hayali kurmaya başladım...

Asortik Krep dedi ki...

Mutfakcamı Burcu :) kapılar ve verandalar bir de kameriyeler en çok sevdiğim ayrıntılar..Bir de eski zaman evleri, geniş pencere içleri, sedirler bu böyle gider..

KUGUU dedi ki...

NE guzel yazmıssınızzz

Bu booyle giderrrr ve iki kardes kucaklasir:)))

İkinizi de seviyorum burcu ve asortik...

bakmayin bana bu aksam sentimentalim ben gereksiz

Sevgiler
kuguboynu:)

Asortik Krep dedi ki...

Kuğu, özelde biz çok önce kucaklaştık zaten :)