Salı, Ekim 17, 2006


Bugün pozitif düşünmemiz gereken özel bir günmüş..Bu işlerle uğraşan arkadaşlarım öyle önerdiği için bugün pozitif düşüncelerimi buraya aktarmak istiyorum..Öncelikle de pozitif düşünmek istediğim bir şey koyuyorum resme :)) Sonra işlerim için pozitif düşüncelerle dolmak istiyorum..Aslında işlerim gerçekten istediğim düzende ama diliyorum işte..Sonra biraz sıkıldım sayılır buralarda olmaktan pozitif tatil gezintileri istiyorum kendime :)) Çağıl için herşey iyi gitsin istiyorum okulda ve iyi bir yeri kazansın diliyorum yine üniversitede..Herşeyden önce kendi ailem için sağlık dilediğimi ve herkes için mutluluk dilediğimi de unutmadan yazayım..Yani düşünüyorum :)) Şu ev işi olmazsa kendim için yine eskisi gibi spor bir araba düşüncesi içine girdiğimi de pozitif pozitif düşünüyorum :)) Blog toplantıları yapalım istiyorum..Ankara mı olur artık İstanbul mu yoksa Çanakkale mi bilmem ama bu konuda bayağı pozitif düşünüyorum :)) Yani isterim ama olur mu bilmem :))
Kahve falımda çıkan o kocaman kısmetleri ve katar katar develerle gelen yükleri istiyorum :))Birde yolum kapalı çıktı o açılsın istiyorum :))
Zayıflamak istiyorum yine..Yani bu ara biraz durdu yine gitsin istiyorum bırakmadım peşini ama gerçekten güç kıran bir şeymiş duraklamak..İşte bu kısmı atlamak istiyorum..Birde çok özel bir şey istiyorum yani kendim için hep pozitif geçmesini dilediğim birşey var..O da iyi olsun istiyorum..Bu kadar işte..

26 yorum:

EBRU dedi ki...

Bütün dilekleriinin gerçekleşmesini diliyorum Asortikciğim. Sevgiler.

Gamzeli dedi ki...

Zaten insan senin sayfanı açtımı resimleri görmemiz yetiyor ki o kadar güzelki resimler...İnsan o zaman pozitif enerjisini alıyor :)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

asortik hanım merhaba, arada sessiz takip ederim blogunuzu.Bir süredir rahatsızdım,bugün heryeri gezebiliyorum.Orhan Pamuk'la ilgili beklediklerim zaten gereken tepkiyi göstermiş,ama birçok kişi yuppii diyor nasıl olur ya, bu kadar mı körler filan derken,buraya geldim,sizi ve yorum bırakanları okuyunca(aşağı doğru kaç gündür okumadıklarımı okudum da)oohh dedim.içime su serpildi.Oğlunuzun geçmiş yaşgünü kutlu ıolsun. benim de tek çocuk -19 yaşında oğlum var- bende her anından destan çıkarırım dinleyeni bir bulsam.O ayrılık çanları da bana daha da yakın. anonymous yazan eleştiriye ,şovalye ruhu ile annesine sahip çıkmış bayıldım. . Ve zayıflama ilacı benim sayfalarımdan birinde var. :))
Bir ara kilo almak isteyenler içinde yazı koyacağım. Eh bunun sonuna beklerim diye yazmak yakışır,yorum için değil,işinize yarıyacak şifa için diyorum.lütfen yanlış anlamayın.

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Aahh,aslında size uzun zamandır sormak istediğim başka bir şey var.Resme çok meraklıyım, resimle ilgili siteleri gezer resim toplarım hep,ama şu sizin bulduğnuz kaynak neresi kuzum?Ben keşfedemedim orayı henüz,ancak sizden biraz küçük olarak alıntılıyabiliyorum.Meşhur ressamlarınkini bulmak kolay da, özellikle bu yazınızdaki gibi olanları kasdettim. Aydınlatabilirseniz sevinirim.

Asortik Krep dedi ki...

Ebru, çok sağol aynısını senin için diliyorum :))
Gamzeli, böyle düşündüğüne sevindim çünkü bu resimler kafamdakilere yakın olunca mutlu oluyorum :)
Yağmur Damlası, Orhan Pamuk için başkalarının farklı düşünmesi beni pek sarsmadı normaldir..Ben en çok Sezer' in tavrına bayıldım..arayıp tebrik etmemiş ya çok sevindim :))
Çağıl az kitap okuyor ama demek ki şövalye ruhunu yakalamış bende çok etkilendim :)
Bundan sonra Çağılla ilgili bende sana soru sorabilirim,demek sen daha tecrübelisin :))
Zayıflamak için sayfalara bakacağım..
Şimdi ben genelde tek bir kaynak bulmuyorum..Devamlı nette sörf yapıyorum :))Sadece beğendiğim resimleri hangi bilgisayarda olursa olsun kaydediyorum.Zamanı gelince de kullanıyorum..
Kullandığım resimlerin bazıları genel resimler yani sağda solda kullanılmak için anonim ..Bazıları da dikkat ederseniz imzalı..ama tanınmayabiliyor..ve sadece beğendiklerimi koyuyorum..Yani benim tarzım olanları..Ama teknikleri benzer oldukları için size tek bir kaynak gibi gelebilir..Bulabildiğimce isimleri de yazıyorum..

Adsız dedi ki...

Ben de yazılarınıza koydugunuz resimlere bayılıyorum... Nerden buldugunuzu hep merak ediyordum..

Asortik Krep dedi ki...

Yazmayı unuttum..Resimleri biraz da beğenmenizin sebebi içindeki duyguyla örtüşmesi..Yani ne okuyorsanız ucundan kıyısından resmi de hissediyorsunuz..Gerçek bir resim aslında bir şay yazmaya imkan vermez..Kendi anlatır zaten duyguları.

renkler dedi ki...

Ben de pozitif düşünüyorum: Herşey güzel olacak, huzur içinde, sağlıklı, mutluluk dolu günler yaşayacağız, oğlum ve eşimle mutlu bir yaşam süreceğiz, benim mutluluğumu engelleyen tek insan artık sorun olmayı bırakacak, sabah kalktığımda yeni bir güne merhaba diyeceğim, acaba bugün ne kötülükle karşılaşacağım değil, eşimin planladığı o iş olacak, oğlum çok iyi ve sevdiği bir meslek sahibi olup sevdiği iyi biri ile evlenip harika çocukları olacaklar, bahçeli bir evimiz olacak ve be domates, maydonoz yetiştireceğim ve bir kurt köpeğimiz olacak, bloglaradn bir sürü iyi arkadaş edineceğim (en azından bir kaç gerçek dost)

Hayatımdaki büyün iyiler sonsuza kadar mutlu yaşayacak:-)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

sevgili Renkler,bu pozitif isteklerin bir kısmına sahibim en azından,diye şükrettim sizi okuyunca.
Bahçeli ev,kurt(ve doberman kırması yanlız)kocaman bize aşık bir köpek ve bir süüüürüü kedi.
Kenarlarda çicekler hariç başka bir şey ekicek yer kalmıyor onlardan.eh benimde çok merakım olduğu söylenemez.
Evlatlarımız içinse,dileklerine hepimiz için aamin diyorum.
Asortik kreb,evet resimler gerçekten duygularla örtüşüyor.
Ve ukalalık saymazsanız bu konuyla çok ilgilendiğimden ,imzalıları tanıyorum genelde. o anonimler pek bana rastlamadı işte. acaba nereleri dolaşsam.?
Bir de unutmadan ,bir süre önce Oğlunuzu oğluma örnek göstermiştim.(Çook severler! ya örnekleri)Bak o 14 yaşında,annesine ne kadar yardımcı oluyor blog için,sen bana normal anne ol demekten yardımı az ediveriyorsun diye.:))
Ayrıca ben kediler içinde blog yaptım gördüyseniz.(paticikler.Yanlız ordaki sayı biraz değişti..yeni bilgileri girecem daha.)

CaDı dedi ki...

Herşey gönlünce olsun güzelim, hep güzel ve iyi şeyler dilemişsin.. Allah gönlüne göre versin, öpücükler sevgiler...

Age35 dedi ki...

Bende bugün bir öğrencimden öğrendim bunu..Tüm gün koridorlarda sekerek gezindim pozitif olmak adına..=))))

yine yeniden dedi ki...

Bugün acaip pozitif düşünceler içindeydim nedense...Cidden o kadar güzel bir gün geçirdim ki.Bloga yazıcam zaten birazdan...Umarım sende dileklerine birer birer ulaşırsın...Ya ama bişi merak ettim niye bugün özellikle pozitif olmak gerekiyormuş ki??Özelliği neyki bugünün?

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

senin ve tüm blog arkadaşların ve benim de bütün pozitif düşüncelerimizin gerçekleşmesini diliyorum..

Adsız dedi ki...

toplantı çanakkale'de olmalı!!!!!!!

Annelog Atölye dedi ki...

Son derece pozitif bir yazı olmuş Asortik! Arada lazım:)

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

her zaman bana pozitih elektrik veren uzakta ama çok yakın olan blog arkadaşım.... Tüm dileklerimiz gerçek olsun. Dün ben de bir sürü dilekde bulundum.
Bu arada bir buluşma düzenleyelim evvettttttttttttttttt nnoooluuurrrrrrrrrr

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

bence de çanakkale.. bana yakınn..

Asortik Krep dedi ki...

Renkler, herşey gönlünce ve pozitif olsun :))
Yağmur Damlası, umarım sahip olduklarının kıymetini biliyorsundur :))
Sanırım bir anonim kaynak buldum da söylemiyorum sanıyorsun ama internette çok geziyorum çoooookkkkkk..Birde iş için girdiğimde bir yere bulunca kaydediyorum..Benim kadar interneti kullanmıyorsan zor bulunuyor katılıyorum bu konuda :)
Oğlum gerçekten bilgisayar konusunda çok uyumlu ve bu yaz çok büyüdü ..Bu da beni çok mutlu ediyor ve gerçekten bilgisayar konusunda müthiş..Bunu her çocuğun olduğu kadar diye düşünmeyin kıyaslanmayacak kadar bu konuda iyi ve yardımsever..Darısı başınıza :))
Cadı, Allah seninde gönlüne göre versin :)) inşallah.
Age35,seni okulun koridorlarında sekerek gezdiğini gözümde canlandırdım :))
Birde avrupa mı anadolu tarafında bir yerdemisin merak ettim :)
Yine Yeniden, neden pozitif olmak gerekli çünkü bugün bu düşünceler doruğa çıktığı için gibi bana göre çok mantıklı ama bu konuda uzman kişilere göre çok salak bir cevap vermek isterim sana ..Hatta verdim :)
Yalnızlar Kraliçesi, Aynen sana katılıyorum :)) Teşekkürler.
Marfan, olur canım..
Annelog, bence de..
Pretty,düzenleyelim ama..ben nasıl geleceğim ? işte bu bir problem.
Yalnızlar Kraliçesi, nerde olduğunu yazman lazım..Merak ederim şimdi :))

blacklebron dedi ki...

abe asortikim krepim ..
benim arkadaşlarım da bana hep derlerkine ..
abe s..tr et kanka beyawww ..
düşün düşün b.... işin beyawww (:
abe bugün çingeneliğim üzerimde beyaaww (:

Adsız dedi ki...

asortikim krepim ya ben postu bir gun geriden okuyorum bugun pozitif dusunceler ve en guzel dileklerimi siralasam gec mi olmus olur acabaa???
ama sunu soyleyebilirim ki senin pozitif dusuncelerin beni bile mutlu etti okurken, son zamanlarda okudugum en guzel post! tum dileklerinin gerceklesmesi dileklerimleee..

Age35 dedi ki...

Avrupaaa Yakası...=)

Asortik Krep dedi ki...

23.Lebron, benim bloğumda çingenelik yapabilirsin ama küfür etme lütfen..Acı biber sürerim diline :))
Elma Şekerim, hoşgeldin..Bence olur neden olmasın :)
AGE35,sağol:)

Adsız dedi ki...

ohhh icim acildi vallahi, yuregine saglik Asortik'cim, bende amin, amin amin diyorum, olur mu? :)

Adsız dedi ki...

Bizlere sınava tutulduğumuz bu dünyanın geçiciliğini hatırlatan; kardeşçe, dürüst, mütevazı bir yaşamın kapılarını aralayan bu mübarek gecenizi kutlarım.

www.blogcu.com/dileks

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

sevgili Asortik Krep,burası benim yorumumla doldu gibi,kusura bakmayın. İlginiz için teşekkür ederim. Evet,elimdekilerin farkın da olarak çok şükretmeye çalışıyorum .
Kandiliniz mübarek olsun. (Ben de kandil yazıma bahçemdeki çiceğin resmini çekip koydum)

Asortik Krep dedi ki...

Salıncakta iki Kişi,sağol.
Dileks,seninde canım..
Yağmur Damlası, ben öyle düşünmem yorumlarım herkese açık saygı düzeyini düşürmedikçe :))