Pazartesi, Kasım 13, 2006

Biraz önce Burcuyla konuştuk..Ona resmimi bloğa koyup koymamam konusunda danıştım..O da bana abla zaten deşifre olmuş haldesin..Resmini koysan ne olur dedi ve ona gönderdiğim bu resimlerden oluşan gruptan bir resim koymamı istedi..Ben yine de küçük bir parça koyuyorum.. Gözlüğüm kendime sevgililer günü hediyesi aldığım gözlük..Arşive bakarsanız hikayesini görürsünüz :)

İlk resmi Uzunbey Ölüdeniz Hava Oyunlarında benden habersiz çekmiş..Ben paraşütçülere bakarken o beni çekiyormuş..Resmin tamamı benim paraşüt resimlerine benziyor ama burda konu mankeni benim :) Bende biraz kırparak yayınlamak istedim.. Resimlerimi yayınlama sebebim bu ay blog açmamın senesinin gelmesidir arkadaşlar..Yüzüncü yazıyı çoktan devirmişim farkında olmadan..Yazı yaşımı da kaçırmak istemedim ve 5 gün öncesinden kutluyorum..İyi ki zorla bana blog açmış Burcucum yoksa bende sadece bloglara yorum yazarak sizleri takip edecekmişim..Ne diyeyim yazmak bana iyi geldi :)) Darısı kendini diğer kötü hissedenlerin başına...

39 yorum:

Adsız dedi ki...

nice yillara :)

Adsız dedi ki...

inşallah çağılın ünv.kazanma telaşını,evlenmesini,babaannelik heyecanlarını buradan okuruz asortik.allah sağlık versin sadece....
ama yanlışlıkla bucunun resmini koymuşsun galiba:) tekrar bi bak istersen :)

nilly dedi ki...

Yil donumun hayirli ugurlu olsun ve daha niceleri nasip olsun.

kurunane dedi ki...

inşallah daha uzuun uzun seneler yazarsınız.

kurunane dedi ki...

bu arada şunu söylemeyi unutmuşum: saçlarınız acayip kıskanılası. muhteşem görünüyor.

Nenoni dedi ki...

nice yıllara.bana da yazmak hep iyi geliyor.

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

kızıl saçlı güzel..

nice yıllara..

Adsız dedi ki...

nice yıllara inşallah:)
bence çok güzelsin.o gözlüğe benzer kızkardeştede var. güle güle kullan. ben kızıl saçı çok seviyorum ama bana yakışmıyor :S :)

renkler dedi ki...

Sabah sabah seni gördüm daha iyi oldum:-) Kızıl ve gür saçlar ha! Tamam tamam kıskanmadım, maşallah diyeyim de nazar değmesin. Şaka bir yana, biliyor musun, burada yüzünü görmediğim insanları hayalimde canlandırırım, hepimiz bunu yaparız sanırım. Sen aynen düşündüğüm gibi çıktın, yani çok yakın diyebilirim. Demek ki kişiliğin ile tipin örtüşüyor:-)

EBRU dedi ki...

Nice yıllara :) Yazmak bence de çok güzel. Sayfanı takip eden birisi olarak daha uzun seneler yazmanı temenni ediyorum. Sevgiler...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Resimlerin çok güzel gerçekten de. Yazı yıldönümünü kutluyorum. Demek bir yıldır biz seni okuyoruz ve ben aslında blogun sayesinde senin bilmediğim yanlarını da öğrendim.Bir de ilk resim tam boy olarak ben de var ve ben paraşütçüleri izlediğini biliyorum ama nedense seni Afrodit gibi hayal ettim küçük halini görünce. Yani parmak uçlarına kalkmış ve başın havada poz vermiş olarak:O)
Seni çok seviyorum Asortik'im Afrodit'im.

Adsız dedi ki...

Nice yıllara Asortik. Seni gördüğüme memnunum, böylece tam anlamıyla tanışmış olduk sanki.

Fotoğraflarımı ben de yayınlıyorum ara sıra. Burada hiç bir zaman özelimi yazmayacağıma ve yanlış bir şey yapmadığıma, sadece fikirlerimi ve yaşadıklarımı yazdığıma göre ne utanacak ne saklanacak halim var diye düşünüyorum.

enne dedi ki...

sonunda tanıştık resmen galiba? Artık bir yerlerde karşılaşırsak aa, Asortik merhaba diyebileceğim.

Asortik Krep dedi ki...

Mertulaş, sağol..Sizlerle aynı ortamları paylaşmak güzel..

Marfan, evet yüz hatlarımız benziyor ama o sarışın, yeşil gözlü ve minyon tipli :)

Nilly, hep beraber canım :))

Kurunane,teşekkür ederim..sizler için de aynı düşüncelerdeyim..Saçlarım ruh halime benzer..Dalgalı ve dağınık..ya da ben öyle severim :))

Nenoni, benziyoruz bazen..Kelimelerinden anlıyorum bunu :))

Yalnızlar kraliçesi, teşekkür ederim ama çok kızıl değilim ben..Sadece kestane rengi kızıla bakıyor..Ama büromun terasında resim çekilirken tam da güneş vurmuştu daha kızıl çıkmışım :))

Nes, teşekkür ederim..Çağıl gözlüğümle dalga geçerken ne kadar para o kadar çerçeve diyor ama ben bu tip gözlükleri bana yakıştığını düşündüğüm için takıyorum :)

Renkler, evet nasıl görünüyorsam öyleyim :)) Aynı şeyi Pretyy ve Biyonikkedi' de söylemişti :)) Hatta Pretty beni görmeden tarif etti :)

Ebru, teşekkür ediyorum..Bende yazmak istiyorum..

Burcum, en güzel zamanlarımızda ayrıydık..Sen genç kızken ben evliydim..Sen çocuk sahibi oldun ayrı düştük ama bundan sonra yaş olarak birbirimizi daha iyi anlayacağımız çağlara geliyoruz :)
Afrodite benzer bir yanım yok ben o kadar poz biri değilim ama öyle diyorsan öyle olsun.

Aslıcin, aslında bu düşünceyle biraz da yayınlamak istedim..Şimdi gizli kalan bir tek mesleğim var..Onu da artık bir gün yayınlarız :)) Resimlerini ben görmedim sanırım ..Hemen bloğuna bakıyorum..

Enne, evet tanıştık sanırım..Beni görünce aa asortik deyin zaten :))İstanbula geldiğimde söyleyeceğim nerelerde gezdiğimi :) Birde buraya gelirseniz çabuk tanıyın diye ...

Adsız dedi ki...

Ablacığım gizli kalan bir mesleğin bir de kardeşin var. Demekki her zaman mutlaka keşfedilecek bir şeyler vardır yeter ki arayış olsun :)

Asortik Krep dedi ki...

Beylikdüzünde dershaneye öğrenci götürmek isteyipte tanıdık bulamayanlara bende seni tavsiye edecektim tam :))
İyi bir dershane, rehberi de benim kardeşim daha ne isterler ki :))

enne dedi ki...

sadece gezeceğin yerleri söyleme buraya gelince, buluşalım olur mu? Ben gelirim karşı tarafa eğer sen Anadolu yakasına gelemezsen. Mutlaka tanışıp sohbet etmek istiyorum seninle ben.

Asortik Çanakkale'den sonra İstanbul'a da gelsin!!!

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Merhaba Asortik krep(bunu her yazdığımda da canım krep çekiyor, yapmaya üşeniyorum iyi ki)

Tam hayal ettiğim gibisiniz,gözümde hep böyle canlandırmıştım sizi.Çok hoşsunuz(bu laf olsun diye söylenmiş değil)

Ve ağzımdan lafı aldınız,mesleği merak ediyordum gerçekten...

Ben de Paticikler sayfamda -biraz yakın plan ama- ev,bahçe,biz resimleri yayınlıyorum ve yayınlıyacağım,konuyla ilgili olarak.Zaten her iki sayfamda hep kendi çektiğim fotografları koyuyorum.Mesela,bayram yazısındaki -mor salkımlar arasın da ki gözlüklü ve altlarda bir yerde civciv öpen-oğlum.ama şimdi ki halini koysam savaş çıkar..:((

kedi dedi ki...

Arkadaşlar!
Fotoğrafları belki güzel bulabilirsiniz ama
bunlar sizi yanıltmasın!

Asortiği ancak gerçekten gördüğünüz zaman hem yüzünün hem yüreğinin gerçek güzelliğini anlayabilirsiniz.

Zekânın parlattığı ışıl ışıl, sizi "önemseyerek" bakan bir çift gözü ve içinizi titretecek kadar,hemen her sırrınızı anlatabilecek kadar sizi hipnoz eden olağanüstü yumuşaklıkta ki güzel ses tonunu ve düzgün,duru Türkçesine de şahit olduğunuzda işte Asortikkrep diyeceksiniz.


İnsanın sanal ortamdan da arkadaşı hatta dostu olabilir miymiş?Evet.
İnsan sanal ortamda tanıdığı birini ciğerine sokacak kadar sevebilir miymiş?Evet.İnsan sırtını döndüğünde bile kazıklanmayacağından emin olabilir miymiş?Evet.

Onu tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Ve seni ÇOK seviyorum ARKADAŞIM,DOSTUM,ASORTİĞİM.

zeyno dedi ki...

Asortik daha nice yıllara seni okumaktan keyif alıyorum. Fotoğrafını da iyi ki koymuşsun, sanki yüzyüze tanışmış gibi oldum.Saçları kısacık biri olarak o saçlarına bayıldım...

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Ne kadar güzel sözler bunlar.Bir o kadar da yürekten,samimi.
Kim daha şanslı bilemedim...

CaDı dedi ki...

Bende illa birilerini birilerine benzetme huyu vardır, bazıları çok kızar ama:) Senide iranlı eniştemin kardeşine benzettim aynı. O da senin gibi kibar, güler yüzlü ve kızıl saçlı.. Daha bi içim kaynadı şimdi sana:)) Nice yıllara, bazı sayfalar bana huzur veriyor. Senin ki de onlardan biri..

Asortik Krep dedi ki...

Enne, bende çok istiyorum artık İstanbul' a gelmek..Ben de sizlerle tanışmak istiyorum..

Yağmur Damlası, yazdıklarınız beni mahcup ediyor..Ben sadece gizlilikten sıkıldım ve saklamak istemedim kendimi..
Paticiklerde ki beyaz kediye de bayıldım :)

Biyonikcan, yazdıklarınla beni bayağı övmüşsün ama sen o kadar canayakındın ki anlatamam..Hem bende seni çok sevdim.Demek ki senden gelen duygular bende yansımış sana karşı :)
Bende seni çok seviyorum :))

Zeyno, diye tek bir arkadaşım var benim..O da sensin :)

Yağmur Damlası, bu candan insanları tanıdığım için ben tabi ki :))

Pırtık, hamile halinle bile benden zayıf olduğunu tahmin ediyorum ama önemli olan içindeki..Her yönden..Senin göbeğindeki benim yüreğimdeki :))

Asortik Krep dedi ki...

Cadı'cık, beni çok benzetirler birilerine..Alışığım :)) Teşekkürler düşüncelerine..Bende seni takip ediyorum her gün :))

böğürtlengözün annesi dedi ki...

İyiki blog açmışsın.Senin yazılarını,yorumlarını okumaktan büyük keyif alıyorum.İnsanın yüzünü görmeden,sesini duymadan,sadece yazdıkları ile birbirlerini anlayabilmesini,duygularını paylaşabilmesini gösteren bu blog alemini ben pek sevdim. Nice yazı yaşlarına...

UZAK dedi ki...

Asortik selam,

Sayende benim de yazma sebeplerime bir yenisi eklendi...gercekten de insan kendini buluyor, taniyor ve sanki daha bi cok seviyor yazdikca.. daha nice blog yillarina diyelim o zaman..

sevgiler :)

Adsız dedi ki...

Cok etkilendim, seni gormek istedigimi hic farketmemistim su ana dek, zaten hemen hemen anlattiklarindan dolayi kafamda bir Asortik vardi, su an hersey daha net. Artik seni okurken veya dusunurken gozumun onunde birseyler canlanabilecek, ayricaaa, bir gun turkiyede yolda yuruken birini sana benzetirsem, adinla seslenip kosarak yanina gelebilecegim:):)
Iyi ki Burcu sana bir blog acmis AsortikKrep!

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

güzel kadın

Asortik Krep dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, iyi ki blog açmışım ..sizleri tanıdım :)) Hem ben böğürtlene bayılırım bilirmisin..Yalnız bizim oralarda böğürtlene "karamuk" derler..Nerde görürsem göreyim arabadan inip toplarım :)

Uzak, ben de yazmayı severim zaten..Yalnızca buna sebep yarattım bu blogla :)

Elma Şekeri, aslında Çağıl resmi yayınlamamı gereksiz buldu ama ben böyle bir insanım kendimi özgürlüğüm kısıtlanıyor gibi hissettim..Kendimi saklamam imkansız benim..

Aqua, herhalde sen artık kesin tanırsın beni :))

Aysel dedi ki...

Nice seneler daha yazman dileğiyle... Seni de Burcu'yu da yazılarınızdan bile olsa tanıdığım için çok mutluyum.

Asortik Krep dedi ki...

Obezanne, ben de :)

Ozde dedi ki...

Nice senelere Asortik Krep.

Age35 dedi ki...

AAA seni görmek ne güzel..nice nice postlar...=)

Sera dedi ki...

görsek tanır mıyız acaba :)
hayırlı olsun ve nice bloglu yıllara.

Asortik Krep dedi ki...

Özde, teşekkürler canım...

Age35, sağol seni görmekte diyeceğim ama olmaz sanırım :)

Mercan,sağol, beğendiğine sevindim :)

Sera, umarım tanırsın :))

Unknown dedi ki...

Sevgili Asortik, seni gördüm daha ii oldum:)Açıkçası yüzünü görmek veya görmemek bu küçük bir ayrıntı. Zaten sanki seni görüyormuş gibi yazıyoruz.Yazıların kadar görüntünde kendine özgü. Arkadaşlara katılıyorum kızıl bir insana bu kadar mı yakışır. Blogunda seney-i devriyen hayırlı ,Blogun daim olsun. Blog işine Burcu M/C den hareketle girdim ve devamında da senin yazılarını okudum.Sözün özü ; tanıştığıma memnun oldum

Asortik Krep dedi ki...

Duha, ne güzel bak ikimizde Burcu sayesinde bloğa girmişiz.."Yazıların kadar görüntünde kendine özgü." bu cümleyle beni çok güzel anlatmışsın..Teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

Resmin de pek küçükmüş :)

Asortik Krep dedi ki...

Güncelleme: Çağıl,üniversiteyi bitirdi. Dijital reklamcı oldu, çok iyi bir firmada çalışıyor İstanbul’da. Ben artık İstanbul’da yaşıyorum. Sanırım güzel bir güncelleme de blog yazımda yapmam lazım :)