Perşembe, Kasım 16, 2006


Kısa kısa anlatmak istiyorum..Bu resimler bizim Çatı Ressamlarının Çakıl'ın Gizemi sergisinden..Çünkü size gelecek yazımda Şükran Teyzeyi anlatmak istiyorum..Şükran Teyzeyi anlatmam için de onun bana öğrettikleriyle başlamam gerekiyor..Bu resim benim Çatı Ressamlarında yaptığım 3. resim..Daha önce küçük bir halini görmüştünüz.Bugün büyük hali..Bu çalıştığımız teknik Şükran Teyze' nin kendi tekniği olan Soğuk Seramik tekniği..Bu sene toparlanıp atölyemizi açamadık ama seramik çalışmayı çok özledim.Şükran Akannaç aslında çok iyi bir ressam ama dün Fethiye Belediyesinde Şükran Teyzenin kitap imza günü vardı..Fethiye Belediyesi Kültür Yayınlarından eski gazete yazılarının derlendiği kitabı çıktı Şükran Teyzenin..Tabii bizde ordaydık ve bol bol onu resimledim..Yani gelecek yazıda Şükran Akannaç'ın imza gününü anlatacağım sizlere..

Bu resimde sergiden bir parça..Ayaklı kaptaki taşlar benim taşlarım :)Bu teknikte herşeyi boyayıp kaplayabilirsiniz, plastik hariç..

Sehpa ahşap boyama, üstündeki pizza tepsisi de boyama..Tepsiye yapıştırılarak boyanmış taşların üzerinde yuvarlak kesilmiş cam var..Bu sehpayı aslında Annemlere yapmıştım ama Burcu kaptı :)) Güle güle kullan ..

Yaptığım ilk soğuk seramik tablo :) Garip kesilmiş resim çünkü üstünde adım yazıyordu..

Resimdeki benim saçımın orjinal hali ve rengi..Bir sene önce böyleydim :))

Akşam Uzunbey ,Çağıl ve beni gülmekten krize sokan şeyi aslında size burdan link vererek gösterecektim..Benden önce gösterdiği için linki bu hızlı arkadaşa veriyorum..Lütfen linkleri izleyiniz :)))

7 yorum:

epsilon dedi ki...

Süper,süper,süper..Gülmekten karnım ağrıyor:)))

EBRU dedi ki...

Link hakkaten çok komikmiş ya bayıldım :)

Adsız dedi ki...

ta;lar cok guzel, ilk soguk seramik teknigi ile yaptigin tabloya bayildiim! hala satilikmidir??:)
Saclar da yine super,

linki izlemistim daha once, hele ki yine bu ekibim "bana kitap al" klibine oluyorum oluyorum:):)

Asortik Krep dedi ki...

Epsilon ve Ebru :)

Elma Şekeri, ilk huzurevi yararına sergi açmıştık..Satılmadı..Ben zaten çok az çalışabildiğim için benim için çok kıymetli..Her ikisi de büromda asılı :)

renkler dedi ki...

Asortikçiğim, sen ne becerikli hatunmuşsun. Sanatın hemen her türünü severim ve az çok yeteneğim vardır ama hiçbirşeye zaman bulamaz haldeyim. İnsanın sevdiği şeylere zaman ayırmaması ne ayıp aslında! Kendimi kınıyorum.

epsilon dedi ki...

Linke takıldım,ilk resme bayıldığımı söylemeyi unuttum.Ellerinize sağlık:))

Asortik Krep dedi ki...

Eğer Namaste yeni yazı yazdıysa bu linkten görebilirsiniz..
http://www.youtube.com/watch?v=wbgbBB98S1c&mode=related&search=
bu da diğeri:
http://www.youtube.com/watch?v=7XkX3BVGSt8&mode=related&search=