Perşembe, Aralık 14, 2006

Link yine Aysetun' dan..Çevre için aslında çok önemli ama hangimiz bu kadar duyarlıyız ki..
Zehirli maddeler kullanmadan evde Temizlik ...

11 yorum:

Mavi dedi ki...

Link pek bi faydalı Asortik. Ben sık kullananlara kaydettim. Bizimle paylastıgın icin ayrıca merci:)

Asortik Krep dedi ki...

Mavi, Böyle düşününce insanların doğaya neler yaptığının biraz farkına varıyorsun aslında..En azından elimizin altında dursun dedim..İhtiyacımız olduğunda bakarız:)

Mavi dedi ki...

Bence de:)

ERDIL dedi ki...

A.Krep kardes cok güzel bir noktaya parmak basmissin.Ufacik bir eksiklik var Müsterek sitemize bu konuda yazacagin yazi.Siteniz boynu bükük yazilarinizi bekliyor.
Iyi hafta sonlari dilegiyle.
Saygilar.

Adsız dedi ki...

Merhaba:)
Bir önceki postun yorumuna tekrar yorum yazmak istiyorum. Sanırım yanlış ifade ettim. Eşimin güvensizliği bana değil, internetteki tanımadığı kişiye. Yani karşısındakinin kimliğini bilmeden ona güvenebileceğine inanmıyor. Yoksa bizim de birbirimize güvenimiz sonsuz:))

Asortik Krep dedi ki...

Dost, yazarım tabi..

Ayçiçeği, canım biz zaten onu öyle anladık :)

Adsız dedi ki...

Asortikcim bende beğendim bu linki çook..

Asortik Krep dedi ki...

Age35, çok sevindim..Yeni bir şeyler görünce ilk olarak bunu bloğa yazmam gerek diye düşünüyorum artık :)

Adsız dedi ki...

canım nasılsın sahil resminin aynısı bendede var ama gece hali aynı profilden çekmişiz :))) istersen onu bi ara sana yollıyım hem burayla ilgili manzara resimleride var bi kaç tane bu arada ben yeni bi blog açtım linklerine eklersen sevinirim msn de görüşürüz kocaman öptüm kirazdali.blogspot.com

Annelog Atölye dedi ki...

İyi haftalar Asortikcim:) Benim de şu çöplerin ayrıştırılarak atılması işine bu aralar çok aklım takılıyor. Bizim sitede kağıtlar toplanıyor da, karton süt kutuları, metal ya da plastik olarak da ayırmak lazım çöpleri. Sabah sabah ilk konu olması biraz tuhaf ama biraz önce belediyenin aatık toplama aracını gördüm, üzerindeki telefon numarasını not ettim. Bakalım sitede en azından böyle bir çalışma yapabilecek miyiz?:)

Asortik Krep dedi ki...

Kirazdalı, seni ekliyorum canım :)

Annelog, biz Fethiye' de geri dönüşüm kampanyası denen bir kampanya ile yaklaşık 2 yıldır çöp ayrıştırma işine girdik..çok güzel ilerlemeler kaydediliyor..Şimdilik
sadece geri dönüşüm kutularımız var belirli noktalarda..Çoğunlukla o bilinci yaymaya çalışıyoruz..Sizde sitenize geri dönüşüm kutusu isteyebilirsiniz..Bir temsilci isim isteniyor sanırım.