Perşembe, Kasım 02, 2006


Dün akşam ani bir fikirle arkadaşlarla Hokkabaza gittik..Ben filmi beğendim.Filmi beğenmeme en büyük sebeplerden biri filmin "Çanakkale" yolunda çekilmiş olmasıydı..Hani Burcu'ya giderken Annem'le ve Babam'la arabayla gittiğimiz yol :) Ara ara hüzünlendim ara ara güldüm..

Cem Yılmaz'ı sonradan keşfeden biriyim ben..Önceleri bana komik gelmezdi pek.Düğün sahnesinde Trakya havalarında oynamalarına bayıldım..Birde Trakya da geçtiği için bol bol h' leri yutan insanların muhabbetlerini dinledik :)

Özellikle paraşüt sahnesine çok güldüm..
En çok özendiğim o yolculuğa çıkmış olmalarıydı..Hele Asortikkrep Çanakkaleye gelsin kampanyası varken ! içim gitti..En çok oyununu beğendiğim tabi ki Mazhar Alanson 'du..Geliboludaki balık lokantasına ve mezartaşını diktiği yere bakmaktan kendimi alamadım..O kadar çok orada olmak istedim ki anlatamam..Kim ne derse desin ben bu filmi sevdim..

12 yorum:

Adsız dedi ki...

iyice merak etmeyebasladim filmi, yakin zamanda edinecegim insallah, Mazhar alanson yorumuna da daha seyretmeden katiliyorum:) bi insan herseyi mi mukemmel yapar ya? cok seviyorumben onu..Umarim yakin zamanda olmak istedigin o yerde olursun.. sevgiler..

Adsız dedi ki...

hmm keskebende seyredebilseydim, bu aralar turk sinemasi guzel isler cikariyor sanirim :)

Unknown dedi ki...

Sevgili Asortik krep filmi seyretmedim ama gerçekten çok beğeniliyor.Sen de beğendiğine göre
artık seyretmek şart oldu sevgiyle kal.

CaDı dedi ki...

Asortikim yaa, bende izlemek istiyorum bu filmi:(( DVD side hemen çıkmaz ki bunun şimdi! Türkçe film istiyorum, tiyatro istiyorum sayfanı ıslatmak istemem ama ağlıycam şimdi ühühühüüü!!

Adsız dedi ki...

Ben çok beğendim Asortik Krep'im bu filmi, renklerini, oyunculukları, müziklerini ve özellikle tema müziğini.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

ben izlemeyi düşünmüyordum Hokkabaz'ı ama senin anlatımından sonra izlemeye karar verdim...

Unknown dedi ki...

Görüşüne katılıyorum.Kendi fikrimce ben filmi izlenmeye değer buluyorum. Yani öle harala gürele komik bir film değil, kara mizah. Ama espriler belden aşağı değil, insanlar hayatın içinden , doğal."H"ani tam da dediğin gibi ben de az biraz Trakya lı olduğumdan tam da bizim buraları anlatmış. Filmde paraşüt sahnesi güzeldi bir de "bilgisayar " esprisi vardı. Ona da bittim. Bu arada Yılmaz ve Alanson bu filmde artık ii bir ekip olduklarını kanıtladılar. Zaten Alanson'un kazrizması yetiyor. İzlemeyenler izlesin bence, şimdiden iyi seyirler...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Pırtık'cım, cevap olarak sana bütün müzik işlerini Çağıl halletti. o yüzden nasıl yapıldığından haberim bile yok yazdım diye hatırlıyorum ama...

gazel vakti dedi ki...

Asortik bizde bu film için hazırlanıp çıkarken misafir geldi bayramda gidemediğimize bi kere daha üzüldüm.Cem yılmaz lamndan beri takip ederim.Ne yapsa seyrederim.Fanıyım desem yeridir.Biz Türkleri çok güzel gözlemlediği için.Ayrıca Çanakkale yolları benim içinde özeldir.

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Asortik Krep Çanakkale'ye gitsin.:))


Ben depremden sonra oluşan,kapalı ve kalabalık yer fobimden dolayı çaresiz filmin DVD sini bekliyeceğim.
Çicek için de dua ettim.:)

Age35 dedi ki...

Biz de dün akşam gittik.Eşimin katı eleştirilerine rağmen bende beğendim filmi.Cem Yılmaz,Mazhar Alanson,MAradonna ve Özlem Tekin hepsini bir arad seyretmek çok keyifliydi.Kast çok iyi yapılmışdı bence.Ama o erik yedikleri sahne beni bitirdi..İyki hamile falan değilim...Şiştim çok fena..

Asortik Krep dedi ki...

Elma Şekeri, hayırlısıyla olur umarım..

Mert Ulaş, Çağıl diyor ki divx formatında filmi indirip izleyebilir belki :)

Siyah İnci,çoğunluk filmin her yaştan insana uygun olduğunu düşünmüş ve duygusal olduğu için sevmiş..

Cadı, bana gel beraber ağlayalım :)
Ben "Babam ve Oğlumda" bile ağlamamış biri olarak biraz zor olacak ama..

Sardunya, bende beğendim beni bir yerlere götürdü işte bu yüzden mi bilmiyorum.

Burcum, izle bence :)

Pırtık, bizde bu işleri Çağıl yaptığı için sana teknik olarak şöyle yaptım diyemem..Herşey çok güzel olacak'ı seyretmedim ama seyretmeyi düşünüyorum bulunca :)

Duha, evet güzeldi..

Gazel Vakti, git bence :)

Yağmur Damlası, katılıyorum :) Ama o yoldan gitmek için önce İstanbula gitmek gerekiyor! Çünkü burdan gidince önce İzmir sonra Çanakkale yapmak gerekiyor..Yarın resmini çekeceğim ama daha açmadı,tomurcukta ve sağol :) Şimdi bizim siteden birinin köklü attığı küçük bir ağaç var benim diktiğim şimdi onunla konuşup tutması için dua ediyorum bende.

Age35, eleştirilicek şeyler vardı ama ben o gözle bakamadım ki hiç.Ah o erik sahnesi unutmuşum yazmayı..Bende çok özendim :))Sadece bir sayfa onun için yazabilirim.