Salı, Aralık 25, 2007

ATAHAN...

Burcu'dan özendim ve Atahan'ın resmini koydum..Aslında bunlar ilk yazıya yazılacaktı ama unutmuşum..Burcu'nun yazısını okuyunca ayrıca yazayım dedim..

Atahan'ın resimlerini Uzunbey eniştesi çekti :) Birbirlerine sataşmaktan zevk alarak 2 gün boyunca yarıştılar.

Ara ara Atahan Uzunbey' e "diddatimi dağıtıyorsun " diye bağırdı..Uzunbey'de ona ilk Fethiyeye geldiğinde "zibidi" dediğinden (çünkü pek yüz vermiyordu doğal olarak az gördüğü eniştesine) Uzunbey ona, o Uzunbey'e " cibidi " diye bağırıştılar.Atahan o zamanlar zibidi diyemediğinden cibidi kaldı ismi ..Atahan 'ın o büyümüşte küçülmüş cevaplarına Uzunbey şaşırıp durdu.

Kırmızı yapraklı çiçeğini"Dilara " diye sevmesinden etkilenerek hem de..Gezinin ilerleyen zamanlarında da Atahan hep dilimizdeydi :)Birbirimize anlatıp durduk.Birde Atahan bana -asortiP krep der, ben de bayılırım ve telefonda ona asortip krep dedirtirim hep.

Bir küçük ayrıntıda FHM (burcunun eşi) anneme anne dediğinde Atahan soruyor
- senin annen var neden anneanneme anne diyorsun ..O da "eşimin annesi benimde annem olur diye cevap veriyor.. Atahan hemen o zaman bende sevgilimin annesine şimdiden anne diyeceğim diye karar veriyor :))

Günlerdir aramızda hep Atahan' ın cümleleriyle konuşuyoruz..Onu şimdiden özledim :)

Resme "diddatli " baktığınızda Atahan'ın bıyıklarını göreceksinzi..Tabii ki Uzunbey çizdi.. ama bizi darmadağın eden olay Atahan' ın oturduğu yerde eliyle bıyık burup etrafa sırıtması oldu :))

Son dakika Uzunbey yine bir şey hatırlattı :) Ben kaktüs çeliği götürdüm Burcuya bir kutu..Bunları görünce bana Atahan

- sen çiçek bahçıvanımısın diye sorunca hepimiz yine gülümsedik tabii.

Donanma'da otururken kuşları yakalamak için yarım saat elimde makina bekledim.Oysa motor karşı kıyıya kalkarken onlarca martı gelmişti..

İlk defa motor uzaklaşırken yalnız olmadığıma sevindim.Yanında sevdiklerin varken diğerlerine veda etmek o kadar zor olmuyor.Oysa genelde İstanbuldan vedalaşırken ben yalnız yola çıkıyorum.Bu da beni her seferinde biraz daha fazla yoruyor.Vedalar bile paylaştıkça az hırpalıyor.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

masallah atahan :) cok tatlı..

asortıkcım maıl attım sana :)

Benim Hayatim dedi ki...

Yiğen sevgisi acayip bir duygu. Ne kadar anlatırsan anlat içinde ki hisleri karşındakilere geçiremediğini hissediyorsun.

Çok şeker maşallah!

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Pardon canım ya yanlışlıkla iki yorum yazıp, birini sileyim derken ikisini birden yok ettim.

Burma bıyıklarını severim ben o kuşun. Maşallah.:)

Sevdiklerinden ayrılmak zor tabi. Umarım hep kavuşmalar olsun hayatında..