Çarşamba, Aralık 31, 2008

mutlu seneler :)

Bu hafta sabahtan işe gittim iki gün, öğleden sonra da annemle babamı alıp gezdik çarşıda..Yapılacak işlerimizi hallettik,yemek yedik, alışveriş yaptık. Akşamları dizi seyredip sohbet ediyoruz genelde..

Geçtiğimiz hafta bir de Şükran Teyzeyi ziyarete gittik beraber.Çok mutlu oldu, bizde tabii ki. Babamla ilk defa tanıştırabildim.. Herkes gibi babamda çok sevdi. O zaten annemi sever ve her ziyaretinde de annemle görüşürler, babamla da politikadan ve insan ilişkilerinden sohbet ettiler, likörlerimizi içtik :) sohbetin tadına doyamadık.Annemler gitmeden tekrar görüşmeye çalışacağız..

Pazar günü car boot vardı.İlk defa sakin geçti. Yabancılar azdı.Standlarda çok ilginç şeyler yoktu bu sefer.Sadece bir kaç resim çektim.. Bol muhabbet , biraz iş (komitedeyim ya stand satışlarıyla ilgili düzenlemeler falan) sonra 1881 'e gidip çay, kahve içtik beraber.. (Geçtiğimiz hafta yürüyüş yaptığımız plaj,Koca Çalış) Oraya gitmemizin sebebi deniz kıyısında Ares bir arkadaş edindi, onunla koşturup oynuyor.Biz Ares'i gezdirdik annemler gazete okuyup dinlendiler.
Sonra eve gelip tv izleyip ,sohbet ettik.Biz arabaya binerken yağmur başlamıştı..
Her gün dışarı çıksakta Çağıl'ın eve dönüşlerinde onu karşılamaya döndük mutlaka.. Çay satlerini atlamadan , kahvaltı saatlerini uzatarak, akşamları da tv izleyerek ve bol muhabbetli geçirmeye çalışıyoruz.
Annemle Babam ilk defa yılbaşında bizdeler buraya geldiğimizden beri :)

Bugün evdeyim.Yılbaşını biz genelde dışarıda kutluyoruz ama annemler ısrarla dışarı çıkmak istemediklerinden evde geçireceğiz.. Yeni yılın ilk sevindirici haberi geldi :) İzmir'de okuyan Silivrideki dayımın oğlu yılbaşını geçirmeye bize geliyor..Eskiden olduğu gibi .. Biz İstanbul' da da
yakın olduğumuzdan bazı yılbaşılarda ve özel günlerde buluşurduk.Özellikle dedemle anneannem bizdeyse.. Bu yaz en son onların balkonda keyif yapmıştık Marmaraya doğru.. Çağıl da çok sevindi..

Dün yılbaşı hediyesi Çarliye "Tanrının Doğumgünü" Burcu ya da "Masumiyet Müzesi"ni aldım. Annemlerle yollayacağım. Çağıl'a da Zeki Kayhan Coşkun'un "Durun siz evlenemezsiniz" kitabını aldım. Anneme Ayşe Kulin "Umut" babama da Erdal Sarızeybek'in son kitabı " İhaneti Gördüm" belki daha iç açıcı bir şey alabilirdim ama bende Hesaplaşmayı okuyunca ve oraya gidip sen seç deyince onu almak cazip geldi.Şimdi Çağıl'ın bilgisayarındayım.Bugün akşama hazırlıkla ve annemlerle keyifte geçer.Ares 'te benimle kalacak. Alp'i akşama karşılayacağız..

Bütün blog camiasının ve bizleri okuyanların :) yeni yılını kutluyorum.En güzel günler bizlerin olsun :)) 2009 dünya da geçireceğimiz en güzel yıllardan biri olsun :) Sevdiklerimizle mutlu ve ve sağlıklı günler geçirelim.. Hep beraber :))


13 yorum:

HAYAT dedi ki...

mutlu seneler canım.

serpil dedi ki...

Yeni yıl güzel günler getirsin,neşeli,sağlıklı geçsin, sevgiler.

cenebaz dedi ki...

Asortikçim, sana ailen ve tüm sevdiklerinle birlikte mutluluk içinde geçireceğin bir 2009 diliyorum.

Unknown dedi ki...

mutlu seneler demek istedim :)

Imge dedi ki...

Amiiinnn..:)
Güzel dileklerin için teşekkürler.. Düşünelim, öyle olsun!
Sevgiler..

Adsız dedi ki...

mutlu seneler:))

uykucu dedi ki...

mutlu yıllar gelen gidenden güzel olsunnn:)

Mutluveumutlu dedi ki...

2009'un senin ve ailen için mutlu, umutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl olması dileklerimle...

funda dedi ki...

sevdiklerinle ve sağlıkla, mululukla gelsin yeni yıl...

:)den dedi ki...

Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk ve bereket getirmesi dileğiyle...
MUTLU YILLAR...
Sevgiler...

ABİ dedi ki...

yeni yılda herşey gönlünce olsun.. sevgiyle.. mutlu yıllar.

Adsız dedi ki...

Mutlu ve huzurlu bir yıl olsun inşallah.
Tüm hayalerinizin gerçek olduğu bir yıl olsun.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

gecikmiş bir yeni yıl kutlaması ama iyi temenniler her zaman kabul görür kanımca. Sevgilerimi ve tüm iyi dileklerimi iletiyorum. sağlıkla mutlulukla hep sevdiklerinizle dolu bir yıl olsun. Kitap seçimleriniz çok güzel. Hepsini ben de almıştım ama Masumiyet Müzesini henüz okumadım. Selam ve sevgiyle