Salı, Haziran 12, 2007


Annem, Babam, Atahan ve Burcu Fethiye' ye geliyor..!! Zamanı muhtemelen gelecek hafta ve sevinçle onları bekliyorum..Daha fazla dayanamadım ve sizlerle de paylaşayım dedim..


Evin restorasyondan önceki hali..
Şimdi Bayramiç ' te müze olarak halka açık.





Resimler: Çanakkale Bayramiç eşrafından Hadımzadelerin Konağı.. Burası babamın babaannesinin evi aynı zamanda.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Annemle Bayramiç'e halamı ziyarete gittiğimizde görmüştük. gerçeği resimlerinden kat kat güzel.yolunuz düşerse mutlaka gezin. sevgiler...

Mutfak Camı Burcu

Gamzeli dedi ki...

Hadi gözün aydın canım :)

cenebaz dedi ki...

Oleeeyyy

Bocuruk dedi ki...

Gözünaydın Asortikcim, sağlıkla kavuşun:)

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Gözünüz aydın, yine bir araya geleceksiniz. Güzel,eğlenceli günler geçirmenizi dilerim...

Adsız dedi ki...

Birden neşe doldu içime,çok sevindim senin adına Asortikcim...Kavuşmak ne güzeldir...

Selamlar benden de..

Aysetun dedi ki...

Arkadaşım çok sevindim, bu sefer muhakkak görüşelim özledim...

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Gözün aydın. Sevincini tahmin edebiliyorum.:)))

Adsız dedi ki...

ben bir şeyi çok merak ettim eşinizin hiç akrabası yokmu annesi babası kardeşi... hep kendi ailenizden bahsediyorsunz onlar size geliyor siz onlara gidiyorsunuz ama eşiniz tarafından hiç kimseden bahsetmiyorsunuz
aslı

Asortik Krep dedi ki...

MutfakcamıBurcu, işlerimi ayarlamaya çalışıyorum ve bekliyorum artık..

Gamzeli, teşekkür ederim..

Çenebaz, bizim çok kullandığımız bir ünlem..Gerçekten oley :)

Bocürük ,çok çok sağol..

Böğürtlengözün annesi,bir de Çarli ile Arzu olsa iyi olurdu ama onlar şu an OSS öğrencileriyle boğuşuyorlar..Burcunun eşi de tatile çıkamadığından şu an bu şekilde buluşuyoruz..

İşitme kaybı, sağol..Burcu, Atahan küçük olduğundan çok sık gelemedi..ve Atahan daha İstanbuldan Fethiye 'ye gitmek istiyordu..

Aysetun, daha geçen seferden niyetimiz vardı ama kısmet olmadı..

Fikrimin ince gülü, çok seviniyorum çok..

Anonim Aslı, daha önceki yazılarımda var aslında her sene Annemlerin geliş tarihinde genelde temmuz da görümcemle aynı günlerde hep bize geldiğini ve evin kalabalıktan her odasında yatak olduğunu ve çalıştıkları için ikisine de kıyıp tarih veremediğimizden çakıştıklarını yazmışımdır ama dikkatinizden kaçmış olabilir..Eşimin ailesinde en çok görümcemi sevdiğimden en çok ondan bahsetmiş olabilirim :) Artık Annem emekli olduğundan geliş gidiş zamanını görümceme göre ayarladığımızı da söylemeliyim ki o da yaklaşık 7 temmuz da bizde olacak :)
Eşimde İstanbullu..Bütün akrabaları o tarafta..Bursada ki akrabalarını bir kez ağırlamıştım ama o zaman günlük yazmıyordum..İstanbulda bir sektör eşimin baba ailesinden sorulur..o derece de etkindir..Anne tarafından bir akrabamız var (tek çocuk)Bursa da onlarla iyi görüşürüz..(ağırladıklarım)görümcemle irtibat halindeyiz ama yazmamış olabilirim..son İstanbul gezisinde görüştük.

Adsız dedi ki...

görümcenizi ağırladığınızı biliyorum sizi yakından takip ediyorum vede yazılarınızı beğenerek okuyorum sadece dikkatimi çekti hiç kayınvalidenizden kayınpederinizden bahsetmemenizde o yüzden sordum
aslı

Asortik Krep dedi ki...

Anonim Aslı, o da eşimin özeline girdiğinden paylaşmak istemedim..Uzunbey isterse yazarım.Bu yorumunuzu ona da okuttum.Gülümseyerek okudu ve o ailesi hakkında 3.kişilerle konuşmaktan hoşlanmaz..Belki de bu yüzden bahsetmemişimdir.Belki çok bahsetmek isteseydi benim gibi blog açar bütün gün anlatırdı bilemiyorum.

Hülya dedi ki...

Ahh ben o konağı biliyorum Asortik'ciğim;)Bayramiç'e girince mutlaka önünden geçiliyor...Ne köklü bir aileniz varmış..Konak da yaşamak hımmm çok hoş.Derhal Hadımzadeleri tıklıyorum detayları okumak için heyecan duydum;))

Asortik Krep dedi ki...

Hülya, ben o konağı bu sene öğrendim :)Babam pek bahsetmez, Dedemin evi Lüleburgazdadır..Konak olmasından çok müze olması beni sevindirdi..Çanakkaleye gittiğim gibi gezmeyi düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba.lüleburgaz,bayramiç..hep yaşadığım yerlere yakınsınız))eylül

Asortik Krep dedi ki...

Anonim Eylül, ben de şimdi merak ettim sizin Bayramiç ve Lüleburgaz hikayelerinizi..

Lüleburgaz mı yazsam bir gün? Belki sizi de heveslendiririm anlatmaya...