Pazartesi, Haziran 04, 2007



Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür..

Çin Atasözü
Dip not : Çarli bugün kendi işiyle ilgili tv ye çıkacak..Saat 18.30 da..Şimdi diyeceksiniz ki hangi kanalda onu da siz bulun..yaklaşık bir saat sürüyor program..Daha önce de Arzu çıktığından biliyorum..Yani eşi..Eğitimle ilgili bir program bu..Ben tv karşısında olmaya çalışacağım o saatte.

10 yorum:

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Çin atasözüne bayıldım. Bu günlerde tam bana uyan bir söz gibi geldi...

Punto dedi ki...

Ne kadar doğru bir söz.

Aysetun dedi ki...

Sevgili arkadaşım, kardeşinin konuşması sana, yüzü de Burcuya çok benziyor:-)). Ne kadar güzel bir duygu; çocukluğunu bildiğin o miniğin büyüyüp televizyonlara çıkması......

Age35 dedi ki...

Tüh kaçırdık kardeşi...=(

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Çarli'yi biz de kocamla beraber tezahürat yaparak izledik. bu arada gerçekten de İstanbul'da çekildiğimiz fotoğrafları burada arkadaşlarıma gösterdim ve birbirimize çok benzediğimizi söylediler. İlginç çünkü Çarli'yle pek benzemediğimi düşünürüm ben halbuki...

Asortik Krep dedi ki...

Böğürtlengözün annesi, benimde çok hoşuma gittiğinden paylaşmak istedim.

Punto Bey, bence de :)

Aysetun, gözlerim yaşardı ve gurur duydum..Hele birzamanlar kendi öğretmeni olan Sait Gürsoy onun hakkında güzel şeyler söylediğinde çok duygulandım..

Age35, OKS ve OSS ye girecekler için iyi taktiklerdi :)

Aysetun da aynı şeyi düşünmüş..Ben bir ara yazı yazmıştım hatırlıyormusun? Doğal olarak hepiniz birbirinize benziyorsunuz diye bir yorum gelmişti..Onu hatırladım birden :))
Bu arada tv den resmini çektim daha önce Arzuya yaptığımız gibi..Ben tv den resim çekilebileceğini bilmiyordum! Sayelerinde yeni birşey daha öğrendim :)

Adsız dedi ki...

Ehhee ben seyrettim.Kendisini hayran hayran dinleyen hocasından( proğ.sunucusundan)da kocaman bir aferim aldı.Ve Çağıl aynı Çarli.Bu kadar benzemek olamaz dedim.Ve habersizde izleseydim"Bu Asortiğin kardeşi"diyebilirdim.
Mimikler,düzgün diksiyon,akıcı konuşma,temiz Türkçe ve nefis bir ses tonu.
Bir de bu Asortik ve kardeşleri varya,hepsi mi güzel olur kardeşimmmm.T.

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili T, yazdıklarından hem gurur duydum hem de mahcub oldum..Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim :) Çok tatlısın.
İnsanın kötü günler kadar güzel günlerini de paylaşacak insanları olması ne güzel!!

Adsız dedi ki...

Beğenildiğine çok sevindim. umarım sıkmamışımdır.

Adsız dedi ki...

Beğenildiğine çok sevindim. Umarım sıkmamışımdır. Gerçi izleyenler farkında olmadan kendilerini kaptırdıklarını söylediler. Demek ki doğal olmuş. Tekrar teşekkürler... carli