Çarşamba, Nisan 18, 2007









Nihat Sırdar Takvim' de yazıyor..Her sabah AlemFM' de program yapıyor, yetiştikçe ve vakit buldukça da bende dinliyorum şimdi okumaya da başladım.

http://www.takvim.com.tr/2007/04/17/yaz1646-31400-129.html

Özellikle Çağıl' ın ayağı alçıda olduğu sabahlar servise kadar onu arabayla bırakırken hep Nihat' ı dinledik.Çağıl' da seviyor ben de.Hatta bazen onu bırakıp eve döndüğümde motoru kapatıp radyoyu kapamadan arabadan inemiyordum..Çoğunlukla da evde tv den açıp dinlemeye devam ediyorum..Akşamda genelde eve dönüş saatimizde genelde dinlemeye çalışıyorum.Çünkü malum Fethiye' de trafik olmadığı için en geç 15 dakikada eve geliyorsun.Eve gelince de yemek işlerine giriştiğimden radyonun sesini duyamıyorum genelde..

Dün akşam geç çıktık..Bu ara işlerimiz yoğun..Çok fazla dışarı çıkamıyorum..Bugün Çağıl' ın okulunda veli toplantısı var..Öğleden sonra oraya gideceğim..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de bayılıyorum Nihat Sırdar'a.Sabah evde,akşam dönüştede arabada sivrisinekle yaptığı proğramı denk geliyor.Başka bir ilde yaptıkları bir proğramı,yedikleri yemekleri,gördükleri ilgiyi-ilgisizliği,ülke siyasetine,İstanbul'daki sorunlara,topbaşa,gökçeke,tayyip ve şürekasına dokundurmalarına kısacası zekasına hayranım Nihat Sırdar'ın.Bir de hoşgörülü bir ülke olabilsek ve adam hakkında onlarca dava açılmasa! T.

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Nihat'la Sivrisinek'i bizim okula da gelmişti.İzlemiştim. Ben de seviyorum ve fırsat buldukça takip ediyorum. Yazılarından haberim yoktu. Okumaya da başlarım artık. Teşekkürler bilgilendirme için. sevgiler...

Bri; dedi ki...

Ben çok severdim programını,acaip güzel iğnelemeler yapıyodu ama uzun zamandır niyeyse hiç dinlemiyodum....Çok saol hatırlattığın için...

Adsız dedi ki...

Merhaba Asortik,
Ne iyi etmiş de yazmışsın!
Ben de Nihat Sırdar'cıyım. Sabahları o yoksa gözümü açamıyorum. Büyük oğlumla Bütün Kazlar Toplandık'a gitmiştik. Şimdi sıra küçük oğlumda.