Perşembe, Ağustos 30, 2007

Bir Kedi arkadaşım var ve bu aralar bir kaç ihtiyacı var !!
Önce sizlerle paylaşmak istedim..Sonra da sizlerden neler yapılabilir, ya da ne yapabiliriz gibi fikirler bekliyorum..
Çevrenizde bu konuda gönüllü çalışabilecek kişiler varsa bildirmenizi , parasal destekte bulunabilecek insanlara da bu konuyu iletmenizi rica ediyorum..Özel de yazabilirsiniz..
asortikkrep1@gmail.com

11 yorum:

devin dedi ki...

Asortikçim teşekkür ederim. Bugün bir sürü insan ziyaret etmiş blogu. İnşallah bir şey çıkar. Bakalım :)
Tekrar çok sağol.

Devin

Asortik Krep dedi ki...

Devin, dur bakalım nasıl fikirler çıkacak..Bir şeyler çıkmazsa ikimiz bir şeyler yapıp satalım hiç değilse 2 tane alalım :)

Adsız dedi ki...

sevgili asortik böyle birşeyi haberdar etmenden dolayı kutlarım seni ben kayseriliyim ve hemen istikbalin yazabileceğim tüm tademelerine kedinin yazısını kopyalayıp gönderdim.inşallah yardımsever olduklarından çok emin olduğum boydak ailesi buna duyarsız kalmaz..ve bizlerde neler yapabiliriz lütfen düşünelim paylaşalım..şu mübarek günler yaklaşırken bir etkinlik konusuda bu olsun..hayat sadece pasta yapmak yemek yapmak gezmek yada çocuk yetiştirmek değil maalesef..sevgiler kayseri den fetiyeye..

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Bu gece çok uğraştım bu sayfaya yorum yazabilmek için, anonim olarak ayrı, ismimle ayrı ama nedense yazdıklarım gitmedi bir türlü. Neyse, nakit olarak katkıda bulunamasam da Avon ürünleri verebilirim satılıp nakte çevrilmesi için. Hazırlıyorum düğüne geldiğinde vermek üzere...

Adsız dedi ki...

Canım selam Delfinanın yazısında gördüm seni ve tanıma şansım oldu şimdi Kedi'ye de bakıcam ne gerekirse yaparım.Sevgiler

Mutluveumutlu dedi ki...

Asortik kep,bu konuda bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz.
Bende çevremde durumunun iyi olduğunu düşündüğüm birilerine bu durumu aktarıcam.Bir sonuç çıkarsa size dönücem.Bide damlaya damlaya göl olur mantığıyla az buçuk bizlerde birşeyler yapabiliriz.

Sanem dedi ki...

Asortik, böyle bir olaya aracı olman ne güzel. Ben de elimden ne geliyorsa yapmak isterim. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan bir arkadaşım var (gerçi O radyoloji bölümünde çalışıyor ama olsun) O'nunla konuştum. İlgili yerlerele konuşarak yardımcı olmaya çalışacak. Eğer olumlu yanıt alırsam yazıcam sana.

sofi dedi ki...

MOTORLA İLİGİLİ YORUMUNU YÜZÜMDE KOCAMAN BİR GÜLÜMSEMEYLE OKUDUM,AHÇIYADA OKUTTUM FAKAT BUNLAR ORTA ASYA BOZKIRLARINDA AT KOŞTURAN ATALARININ RUHUNU TAŞIDIKLARINDAN GÜNÜMÜZE UYARLANMIŞ HALİ OLAN MOTORDAN ZOR VAZGEÇERLER ÜSTELİK BİZİDE AMAZON ZANNEDİYORLAR.
KEDİ'YE GELİNCE DÜNDEN BERİ DÜŞÜNÜYORUM NE YAPILABİLİR DİYE İLK AKLIMA GELEN BİR BANKA HESABI OLDU KÜÇÜKTE OLSA NAKTİ YARDIMLARIN YAPILABİLECEĞİ,SEN DURUMU BİLDİĞİN İÇİN NASIL YÖNLENDİRİRSEN.SAĞLIK VE SEVGİYLE

Asortik Krep dedi ki...

Dün akşam işten çıktığımdan beri bilgisayarı açamamıştım.Bugün yorumları görünce çok sevindim :))
Aslansınız ne diyeyim ..Devinle konuşup en kısa zamanda sizi bilgilendireceğim.Teşekkürler..

Age35 dedi ki...

Asortik,benim okulumda vakıf okulu,gerçi böyle bir yardım için ne yapabilirler bilemiyorum ,ama müdürümle görüşeceğim .Belkide belli bir "çoğunluk" sağlayabilirsek aramızda toplayabilsek;eğer yeterlikişi toplanırsa ,verilecek para kimseyi rahatsız etmez ?

Adsız dedi ki...

Merhabalar kedinin sayfasında da okudum sizin sayfanızda da inan ki çok ama çok duygulandım.Bir hesap numarası verirseniz küçükte olsa nakit yardımda bulunabilirim ve çevremdeki insanlarada bu konuda çağrıda bulunacağım inşallah bir yardımlarım dokunur şu mübarek günlerde ! Kimbilir günün birinde o koltuklarda biz de derdimize derman arıyor olabiliriz !Lütfen hepimiz elimizden geleni yapalım .Duyarlılığınız için teşekkürler ALLAH hepinizden razı olsun.