Pazartesi, Eylül 17, 2007

Enne !!

O bu dünyadan uzak kalacağını yazmış.. Tam da ben blog olaylarını sorgularken ve canım sıkkınken..Büyük bir darbe bu..Nasıl atlatırım bilmiyorum.Oysa ben ona, beni mimlediği yazısına karşılık vermeye hazırlanıyordum..

Sen benim için her zaman ilk sıralarda oldun.Seni unutmayacağım.Nerede, nasıl beni bulacağını biliyorsun..Sakın tamamen kaybolma olur mu?


Resim : Manet

9 yorum:

Adsız dedi ki...

asortik ne demeli bilmiyorum ki üzüldüm :(

Dört Yapraklı Yonca dedi ki...

Nasıl yorum yazmam sana. Fakat Sofi'nin yazılarını yeni keşfettiğim için kaptırmışım biraz kendimi. kusura bakma. dün onun blogunu inceliyordum bugün sıra sende :)

enne dedi ki...

Şaşırttın beni. Çok teşekkürler yazdıkların için. Merak etme, kaybolmayacağım. Ben keşke bu blog işini sadece sanal olarak tutmayı başarabilseydim. Sizlerle herşeyi paylaşmak çok güzeldi, diğer yandan aile, akrabalar ve tanıdıklar da sayfayı okudukça bana ait hiçbir şey kalmadı. İşte bu nedenle kapatıyorum dedim. Yazmaya devam edeceğim ve sen de beni bulacaksın birgün. Söz. Zaten tanışmadık da henüz, tanışacağız en kısa zamanda, ona da söz:))

Alphecca dedi ki...

??????

blacklebron dedi ki...

Çok sevip değer verdiğin bir insanın ani kararları seni çok feci şekilde üzebiliyo .. Bir çok kez başıma geldi .. Hayırlısı ..

uykucu dedi ki...

asortikciğim 20 yıl önceki fethiye fotoğrafı var blogumda, bak bakalım çok şey değişmişmi?

sessiz balik dedi ki...

evet ; enne sana yazdığı yorumla benim düşüncelerimi yansıtmış ben ona katılıyorum
hani insan bir sığınak arar ya bloga giriş benim için öyle
kendi tanıdık ve akrabalarım okuyor olursa içten olamam içimdekini dilediğimce dökemem
diye düşünüyorum

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

:( ne kadar sorunlar olsada gitmemek gerek sanırım... Ben bunu yapmaya çalışıyorm şimdi.. Daha önce bir kere blog kapattım pişmanım... Eski yazılarım yok artık ortada...

Asortik Krep dedi ki...

Azimli, hem onu çok sevdiğimden hem de bu ara canım sıkkın olduğundan çok zor geldi..Birde tamamen gidiyor sandım..Meğer şifre koymuş :)

Yonca,şakayla takıldım zaten..Hoşuma gitti aslında sizi muhabbette görmek..Sanki ben tanıştırdım ama öyle işte :)Normalde de ben iki arkadaşımı tanıştırırım eğer onlar da iyi arkadaş oluyorsa hoşuma gider sebep olmak..Yoksa onu ben tanıştırdım benden fazla samimi olamaz düşüncesi benim için çok yanlıştır.

Enne, bir kere cevabını görünce çok sevindim.Seni gerçekten kaybetmek istemiyorum..Hem biz daha tanışmadıkkkkkk..
Şifreliye çevirmişsin çok sevindim..

Çocuk gibi, tabi ki anlamadın ne oldu diye değil mi? Enne,artık yazmayacağını yazdı..Sonra da şifre koymuş..Ben de üzüldüm onu kaybettim diye ama neyse sadece davetiye lazım :))

BlackLebron, aynen öyle ya..Nerden biliyorsun demeyeceğim :) Bir de zamanı değildi..Kötü bir zaman şu an ..sevdiğinden vazgeçmek için.

Figen, pek değişmemiş o taraflar ama ovaya ve Çalış'a doğru büyüyor Fethiye..
Sessiz Balık, benim için de öyleydi ama ben çabuk deşifre oldum..İnternet sandığımızdan daha da küçük :) Dikkat et..

Pretty Woman, bence de gitmemek gerek..bazen de neden gitmiyorum diye düşünmüyorda değilim aslında..