Perşembe, Aralık 06, 2007

Haftasonu

Pazar gününden beri bu sabaha kadar evde yatıp dinlendim.Çok mecbur kalmadıkça da kalkmadım.Fatoş bir ara kahveye geldi.Hani Burcunun Fatoş Hanım Ablası :)) Hiç devamlı yatmaya alışık değilim.Zor bile geldi ama gördüm ki yattıkça ayağa kalkmak zor ..Sabahtan işe gittim.Bernayı çağırdımki beraber çekirdek kampanyası için cd hazırlayacağız.Sonra öğlen Şükran Teyze Fethiye Evinde bizi ağırladı.Huzurevi kermesinde gönüllü çalışanlara teşekkür edecekmiş böylece.

Öğleden sonra uzun zamandır gitmek isteyipte bir türlü gidemediğim Devin' e gittim :) Onunla tekrar görüşmek çok güzeldi ve çok keyif aldım.Komşularına da bayıldım.Eski zamanlar aklıma geldi hep.Teşekkür ederim Devin davetin için..

Yarın Berna gelecek ofise ,çalışacağız..Bir iki telefon işim var.Cumartesi hem Çağıl'ın okulunda veli toplantısı var hem de Orman Bakanı gelecekti Kemer'e yanan orman arazisi ağaçlandırılmış ,bizde çekirdek atacağız.Yani saat 11.30 a kadar okulda veli toplantısında, 11.30 dan sonra törene gideceğim kısmetse.O gün birde temizlik günü..
Ayağım iyileşmeye başladı.Ayağımda bir karıştan büyük morluk var.Çok zorlanmadıkça artık yürürken acımıyor.Araba kullanmaya da başladım bugün.Zaten yürürken zor yürüyorum ama araba kullanırken hiçbirşeyim yok :) Doktor ağrı eşiğimin yüksek olduğunu söyledi.Oysa ben hiç öyle düşünmüyordum :))
Pazar günü Christmas etkinliği var.Çalışta Çalış Karnavalı yararına satış olacak.Orada çalışacağım bütün gün.Hem Çalış karnaval komitesinde görevliyim hem de stantları ben sattım ilgilenmem lazım.Aynı zamanda kendi işimle ilgili de ziyaret etmem gerekli ve bir sürü arkadaşım olacak.Dua ediyorum da haftasonu hava güzel olsun.

8 yorum:

devin dedi ki...

Ben teşekkür ederim geldiğin için :) Ben de çok keyifli zaman geçirdim, ne zamandır evim misafir yüzü görmüyordu. Anneme de çok iyi geldi. Yaparız arada yine böyle günler...
Öpüyorum.

uykucu dedi ki...

çok geçmiş olsun bu aradada
sobe sobe sobeeeeeeee.

Bocuruk dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Gecikme için kusura bakma ne olur:( İyiye gittiğine de çok sevindim ayrıca.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Canım ne güzel bir buluşma olmuş Devin ne güzel ciciler yapar boncuklardan eminim. Çok geçmiş olsun şeker. Keşke bende yanınızda olsaydım :) Sevgiler canım

Age35 dedi ki...

Özlemişim Asortik Hanmcığımı..(Çok geçmiş olsun)

Asortik Krep dedi ki...

Devin, davetini bekliyorum ama önce dönünce ben seni alıp bir yere götüreceğim :))

Figen, tamam ebeyim.Geleceğim bloğuna :)

Bocuruk, gecikme ne demek..Ben öyle şeylere bakmam ki..

Eda, keşke olsaydın..

Age 35, ben de çok özledim ama sen artık buralarda gezmiyorsun :(

uzaktan dedi ki...

cok gecmis olsun,biraz gec oldu ama kusura bakma :)

Asortik Krep dedi ki...

Uzaktan, teşekkür ederim.Ben böyle şeyleri arayan biri değilim ama bu geçmiş olsun öyle "Uzaktan" geliyor ki sevinmemek elde değil :)