Cuma, Temmuz 25, 2008

Çarli' ye..

Benim şovalye kardeşimin bugün doğumgünü..Yani Çarli'nin. Çağıl şimdi bu aralar ona benzemeye başladı ve babası ile Çarli arasında gidip gelen özelliklerine baktıkça genelde bende onun kulaklarını çınlatıyor oldum.Mesela dalgalı saçları ve belli esprilere gülmesi hatta olaylar karşısında tutumu bu aralar hep Çarli gibi.

Ben onlar çocukken çok ablalık yaptığımı söylerler, doğrudur çok ablalık yaptım.Belki de haddinden fazla..Bu yüzden bana " küçük anne" diye isim bile takmışlardı.Hala da herşeylerini takip ederim ama uzaktan..Kendimden biçerim zaten fazla karışmak ve yönlendirmek benim tarzım olan bir şey değil. Bana çok karışılmasını istemediğim işlere bende karışmam. Bu onları izlemiyorum anlamına gelmemeli aslında. Onlar benim canım.

Daha küçücük bir çocukken hep çok akıllı olduğunu düşünürdüm..3 ayda okumuştu birinci sınıfta, hiç dersleri kötü olmadı, hiç serseri gibi davranmadı, o hep ölçüsü olan biriydi..Halen de öyle.Bazen o kadar kıvrak esprileri vardır ki yakalarken zorlanırsınız.En çok onunla satranç oynamalarımızı özledim çocukluğundan.Hep yenmek isterdi beni, bana tavlayı öğretende kendileridir ayrıca.Bu yüzden ne kadar teşekkür etsemde azdır. Satranç, dama ve kızma birader arkadaşım benim. Bazen inanamıyorum ne kadar büyüdüğüne .. Babama benzetiyorum bazen seni.. Onun bazı özelliklerini taşıyorsun ama fiziksel yönden de kendime benzetiyorum. Bu yüzden Çağılında sana benzediğini düşünüyorum.

Aynen Burcu gibi seninle de çok yakın oturmak isterdim biliyormusun. Çünkü bazı olaylara o kadar farklı açılardan bakabiliyorsun ki ara ara benimde bu açıdan bakmaya ihtiyacım oluyor.Birde çok çalışıyorsun aynen diğer gördüğüm babalar gibi. Bu yüzden de her istediğimde sana ulaşmam çok zor oluyor.Şaşırdın değil mi ? Evet benimde sana çok ihtiyacım oluyor.Seni daha sık aramak ve daha sık aranmak istiyorum ama işinden dolayı bunu yapamıyorum.

Gördüğüm hala en centilmen erkeklerden birisin ve benim şovalyemsin.. Seninle içki içmeyi, aynı sofralarda oturup sohbet etmeyi, evine gelince bana evi gezdirmenizi (Arzu ile her ikinizinde) bunaldığımda orada olduğunu bilmeyi ve nasıl biliyorsan sana ihtiyacım olduğunda beni aramanı çok seviyorum. Hep böyle ol.. Sevgi dolu ve canayakın.

Bu arada tanıdığım en temiz kalpli erkeklerdensin...

Nice yıllara kardeşim. İyi ki doğdun.. İyi ki kardeşim oldun :))

Resim: Renoır

3 yorum:

HAYAT dedi ki...

erkek çocuklar dayıya benzermiş.
hem yapı hemde özellik olarak eminim çağılda aynı dayısı gibi centilmen bir beyfendi olacak:)

Benim Hayatim dedi ki...

Kardeşlerle yaşam daha da zevkli. İyi ki varlar. Nice mutlu yaşlara her ikisi de!

Benim Hayatim dedi ki...

Kardeşlerle yaşam daha da zevkli. İyi ki varlar. Nice mutlu yaşlara her ikisi de!