Pazar, Haziran 28, 2009

Ooo ha oldum..

Birileri kendine gelse iyi olur. Bu ne şimdi.Tarafsız medya mı..?
Kendini o kadar haklı görüyor ki dakikalarca ! ( kendi kelimesiyle saniyelerce baktığı bir yer hakkında bu kadar ahkam kesebiliyor. )


Ben de sizin yazınızı sizin deyiminizle dakikalarca inceledim Nur Çintay, "o ha oldum.." Bu tarz bir yazıya daha uygun bir yaklaşım bulamadım ne yazık ki.



... ... ...
Bugün gelen bir mailden..
"Sevgili kardeslerim,Bu gun oglen yemeginde BBC nin "Hard Talk" adli programinda Alman ic isleri konusuyordu.Mulakat yapan spiker su sualleri sordu.Turkiye yi niye iceri almiyorsunuz?Sizin istediklerinizin hepsini yerine getirdiler.Obama bile sizlere gelip Turkiyeyi birliginize alin dedi.Alman bakanin cevabi:Onlar Avrupali degil.Hic bir sekilde Avrupa birligine giremezler.Onlari dost tutup her turlu yardimi yapariz ama AB nin icine almayiz.Topraklarinin bir kismi Avrupada diyorsunuz Rusyanin yarisi Avrupada onlar bile Turkiyeden once gelir ki bu imkansizdir.Adamin tum Turklere mesaji "Havada bulut sen bunu unut" oldu.Sevgili kardeslerim siz bu haberi hala AB ye girecegiz diye yalaklananlara yollayin.Selam, "
yorumsuz diyorum , sadece paylaşıyorum..

5 yorum:

Zeugma dedi ki...

Kesinlikle kınıyorum bu şekilde beyan vermesini..
Ama bir taraftan da çobanlık yaparken elindeki sopayı atıp Almanya'ya işci olarak giden medeniyetten uzak kalmış ve uyum sağlamayı bilmeyen sayısız Türk'ün orada bıraktığı intibalar buna etkendir diye düşünüyorum..
Paylaşım için teşekkürler.

Mehmet Vuran dedi ki...

"... Birbirleriyle itişe kakışa, hemen diplerinden denize atlayan gençlerden de, kaldırımda sevgilisiyle el ele yürüyen pardösülü kızdan da tiksiniyorlardı herhalde. Olsa bir sopa ellerinde, hepsini nasıl da hizaya sokarlardı. ..." demiş yazısında.

"kaldırımda sevgilisiyle el ele yürüyen pardösülü kızdan da tiksiniyorlardı herhalde" demiş ya, onun ifadesiyle "sevgilisiyle el ele yürüyen pardösülü kızdan tiksinti" duyanların kim olduğunu karıştırmış bu kerameti kendinden menkul, taraf basının karı-koca taraf yazarı. Aslında taraf kelimesi çok çok hafif kalıyor da, hadi neyse...

Adsız dedi ki...

Zeguma
1960'larda
akılları nerdeydi?
davul-zurnayla karşılarken...
herhangi biri

Asortik Krep dedi ki...

Zeugma, kendi yaşamının getirdiği yaklaşımları başkalarına uyduramama sebebiyle bir yere uyum sağlayamamış insanlar yüzünden almayacaklarsa almasınlar..Ben onlardansa ülkeyi bu duruma düşüren insanlara daha uyuz oluyorum.

Mehmet Vuran,hoşgeldiniz önce :) Bende tiksinti kısmını çok iyi anlattığını düşünüyorum ,çok başarılı..Sanırım ben aynı şeyi bu yazı karşısında hissettim : Midem bulandı.

Adsız, (herhangi biri:) Herşeyleri planlı ama iş bir noktada ellerinde patladı..

uykucu dedi ki...

iranda da humeyni yanlıları geldiğinde önce askerden halkı soğutmakla başlamışlar...sonumuz hayrola..