Cumartesi, Eylül 19, 2009


Bloğuma giremediğim saatlerde kaydına ulaşamadığım ve yerini tespit edemediğim bir kayıt var..Dünya da nerde olduğu belli değil,tam 17 saat bloğum açık kalmış..Sayacı olanlar bakabilir mi onlarda da bu tarz bir kayıt var mı..?



Magnify User (Asortik Krep'in Blogu)
19th September 2009 02:00:24
VISITOR ANALYSIS
Referrer No referring link
Host Name .
IP Address 74.63.89.202 [Label IP Address]
Country Anonymous Proxy
Region
City
ISP Fdcservers.net
Returning Visits 0
Visit Length 17 hours 55 mins 43 secs
VISITOR SYSTEM SPECS
Browser IE 8.0
Operating System WinXP
Resolution Unknown
Javascript Disabled

Navigation Path
Date Time Type WebPage
17th September 2009 17:23:15 Page View No referring link
18th September 2009 11:18:58 Page View No referring link
Bloggersa tamam, sadece merak ediyorum ..Birde bloggersa neden merkezi belli değil ki..? Ve bu yapılanmadan önce hangimiz bilgilendirildik..! Çoğu kişinin haberi yok böyle bir çalışmadan, haberi olanlar yazsın lütfen..Yani haber verilip verilmediğini yazsın.

5 yorum:

cenebaz dedi ki...

Ay, nerden ulaşılıyor bu bilgilere Asortik? Ben daha bunları bile bilmiyorum yahu:)

hindiba dedi ki...

Yine sukkulent ve kaktüs dolu bu sayfa. ne güzel! Fakat bu takip meselesinden bir sey anlamadim. Ben bir sey kacirdim galiba, ama ne ?

Asortik Krep dedi ki...

Çenebaz, bu bilgilerin sende olması için sayacının olması gerekiyor..Özel olarak açman lazım,bloglarda yok,bloğa kimin girip çıktığını ve nerden geldiğini görüyorsun..

Evren, Uzun zaman kimse bloglara giremedi,yorum yazamadıTürkiyeden..Kendi bloğumla ilgili bir sıkıntım yok sadece bloggerlardan bizi kontrol etmeye çalışanlar olabilir mi diye şüpheleniyorum..Yani topluca kontrol ediliyormuyuz..? Bazı insanların ellerinde bu yetki var.Youtube gibi..

mavi dedi ki...

Benim bilgisayarda youtube sorunsuz açılıyor.ama ne yazık ki blog sayfama vtunnelden girebiliyorum. bazende hopp bi bakıyom düzelmiş, bazende herşey sil baştan.

Asortik Krep dedi ki...

Angel, dün ben kafayı yedim, ne bloğa ne de başkasının bloğuna girebildim..sadece yurtdışından olan bloglara girebildim..