Çarşamba, Mart 31, 2010

MaviKuş Kargo 6 / PDA Tülin - Mavikuş Kargo 7/Şanslı

Mavi Kuş Kargo 7 / Şanslı : Kaç gündür fotoğraflar elde bekliyorum,yazamadım ama bu güzelliklerde yazmadan olmaz şimdi..Gördüğüm en şirin bebek hırkalarından biriydi, elime almaya kıyamadım. Şanslı (Tasarımdabugun.blogspot.com)göndermiş bu kargoyu, düğmelerine bittim.Şimdi tam gaz bundan sonraki kargoları yazmaya çalışacağım.. Bir terslik olmazsa yarın akşam klasik müzik konserimiz var, cuma sabah saat 10.00 dan itibaren bu gönderdiklerinizin satılacak olanlarıyla standta olacağız. Bebek kıyafetlerini ayırdık, diğer gönderdiklerinizle en havalı stand biz olacağız. Orada gönüllüler olarak satış yapıp, gelirini Mavikuşa sizin adınıza bağışlayacağız.. Sanırım bir misafirimizde olabilir.. Sürpriz,yazmıyorum,heyecanla gelip gelmeyeceğini bekliyorum.


Teşekkürler ŞANSLI, bize çok hoş ve güzel bir hırka göndermişsin.. Nefisti :)



MaviKuş Kargo 6 / PDA TÜLİN :

Elden geldiği için diğerlerinin içine sokmadan hemen araya girdi bu güzel atkı ve şapka.. Tülin hanım kendi örmüş. Renkleri de değişik ve hoş gözüküyor hatta nerden aldığını öğrendim bende alacağım 2. ci örgüm için bu yünlerden..Battaniye çalışmalarım iyi gidiyor.
Tülin hanım Fethiyeden, bir terslik olmazsa Üzümlüde de beraber olacağız..

Aslında 6 numara bu kargo ama fotoğrafları ayarlarken önceden diğeri gelince zamansızlıktan değiştiremedim. İki müşteri arasında laf yetiştirirken de yazıyı kaydet yazacağıma yolladığımdan şu an yayınlanmış gözükmesi de ondan.. Oğluşun fotoğrafı da gözükmüş, bende silmedim, arkadan gülümseyen de o :))

Yazı öğlen nasıl ara verdiysem öyle kaldı. Bu saat oldu hala oturamadım. Fazla bir şey yazmak istemiyorum. Kargolarınız geldikçe ilk etkinliklerde kullanacağız.Bundan sonraki etkinlik 23 mayıs Çalış karnavalı elsanatları pazarı. Şimdilik üç gün Üzümlüdeyim.Sabahleyin festivalin tanıtım kahvaltısındaydık. Bugün ne telefonum durdu ne de başım işten çıktı. Gelen gideni de ayrı. Zen'e uğramıştım, dönüşte gün batarken yürüdüm çarşıya, yarın arkadaşımın doğumgünü ona çiçek gönderdim, bir müşteriye uğradım. Uzunbey ve Çağıl beni çarşıdan alıp yürüşüye götürdüler.Çağıl arbada dinlendi,bizde yürüdük koylarda Uzunbey ve Ares'le.
Siz hiç çiçek fotoğraflarına bakıp duygulanırmısınız.. Ben ağlarım bile :) Çok güzel bahçe fotoğrafları gördüm, içim gitti. İçinde gezmek istedi canım. Clematis gördüm aklıma kaçtı, kendime clematis edineceğim yine.. Hem de iki renk alacağım. Amannn bu yoğunlukta içime bahar kaçıranları kınıyorum.. :) Şarkı hediye ediyorum sizlere ..
Ne birleştik ne ayrıldık biz senle.. Nerden mi aklıma geldi..? Bende plağı varmış,akşam yatak odamı toplarken farkettim.. İlk iş pikaplarımı elden geçirip bu eski plakları dinleyeceğim..
Yarın klasik müzik akşamı, gece konserdeyim.. Gündüz işte. .
Kargo göndermek isteyenler için yurtiçi kargo 226463177 bu numaradan direk isim adres söylemeden % 30 indirimli gönderiyorsunuz.. Tekrar teşekkürler...

7 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Merhaba!
Gönderdiğim bebek hırkasını beğendiğiniz için sevindim.Uzun süre elime şiş örgüsü almamıştım.Kime gidecekse iyi günlerde kullansın,helali hoş olsun.Gönderilen her şeyin güzel olduğundan eminim.Çünkü hepsinin içinde sevgi var.
Bu kampanyaya o güzel yüreğinizi verdiniz size ve sizin gibi yüreklerini bu kampanyaya teslim eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Kolay gelsin.
Sevgiler:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Ben hala çalışıyorum:) Çok güzel şeyler gelmiş. Galiba sürprizi ben biliyorum:))
Sevgiler, iyi geceler.

Asortik Krep dedi ki...

Şanslı, bayıldım modeline :) Çok şekerdi,tekrar teşekkürler..

Marifetli Peri, hadi bakalım o zaman, bekliyoruz hazırladıklarınızı..

Şimdi fotoğraflamayı bitirdim ama bende hiç bu kadar çok fotoğraf çekmemiştim.Bazılarını ayırdım derneğe teslim edeceğim,bazılarını da yarın üzümlüye götürüp oradan satış yapıp gelirini derneğe bağışlayacağız..
yarın saat 10 dan sonra Üzümlüdeyim..

Mavi Kuş örgü hareketi mayıs ayına kadar devam edecek ikinci kısımı 23 mayısta çalış karnavalı el sanatları pazarına çıkarmayı düşünüyoruz.

Asortik Krep dedi ki...

17-Pınar K.
18-Nurhan M.
19-Nurgül Ö.
20-Ececim :) şu an itibariyle elime geçen kargolar.. Diğerleri mayısa çıkacak..

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Size kolay gelsin:)
Yoğun güzel, biraz da yorucu olsa gerek..

Gülen Tezer dedi ki...

Ay dur unuttum; sürpriz ne?
Kim geliyor??

Gülen Tezer dedi ki...

Asortik krep'im; çok duygulandım, zaten göz yaşı bezlerim vücudumun en çalışkan organlarıdır :D Çok güzel gidiyor her şey.
Şanslı ve Tülin'e binlerce kez çok teşekkürler.
Sevgimle..