Perşembe, Ekim 07, 2010

Mavi Kuş Kargo 24 / Seda'ca

Bu kargo geldiğinde şaşırdım. Nedeni benim tanıdığım birinden geldi zannettim. Sonra tamamen rastlantı üzeri yollandığını görünce anladım ki tanışmıyormuşuz ama tanışma imkanımız çok mümkün,hatta gidince arayacağım,bu sefer tanışacağım :)) Seda'ca  bana sürpriz yaptı, hiç beklemediğim yerden girdi olaya :)) Ayrıntıları tanıştıktan sonra anlatacağım. Neyi ne kadar söylemem gerektiğini şu an kestiremiyorum.
Bu paticikler tarafımdan tek tek sevildi :)
mor kedili yelek
beyaz bulutlu yelek
mavi patik
mavi yelek

Bunları tek tek yayımlarken, kargoları açtığım günler aklıma geliyor, ne hareket ne hareket... Nasıl yetişmişim o kadar işe bilmiyorum. Şimdi üzerimde bir ağırlık,yoğun değilim ama bir koşturma hali her zamanki gibi var yine.

Berceste güzel bir olay yazmış paylaşmak istediğim.. Fikir sahibi Damaklar tarafından organize edilen. İstanbulda olsaydım kesin destek verirdim.

Bugün ilk defa Göcek'te de 2. el (car boot sale) satış başladı.Sahil kenarında yapılıyormuş, bir konuğum vardı bana uğramasını beklediğim bu yüzden gitmedim.

Dün pazarda çok yoruldum, bugün hava ilk defa kapalı sayılır,sıcak ama ara ara yağmur çiseliyor. Evde temizlik var, ben büroda oturuyorum.

Bu sene şimdilik hiçbirşeyden keyif almıyorum, herşeyi bırakıp gidesim var.Bu duygu bana uzak ama hiç yaşanmamışta değil. İki uç nokta arasında dolanıp duruyorum günlerdir. İçimden bahar fışkıran günleri özledim.Gelecek aylarla ilgili bir planımız var Uzunbeyle,  yazıyı bitirip onunla ilgili çalışacağım şimdi.
Biraz daha yazarsam bu bir mavikuş yazısı olmaktan çıkacak, sedaca'nın hakkını yemeyelim.
Gönderdikleri için çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım adına da. Diğer gelenler gibi ihtiyacı olanlara eşyaları verdik, diğerlerini de burslar için satış yapıp derneğe bağışladık.
Geriden gidiyorum üzgünüm ama benim gibi bir koltukta beş karpuz taşıyan birini lütfen mazur görün biraz.
Sevgiler Fethiyeden...

7 yorum:

düşünce bahçesi dedi ki...

selam arkadaşım
birlikte bir kahve içmeyi çok isterim.
söylediğin gün denize gitmiştik.
şimdi tekrar bir yer söylersen sevinirim.

Asortik Krep dedi ki...

Zeynep, bana asortikkrep@gmail.com adresine ya mailini ya da telefonunu yazabilirsen yarın öğleden sonra görüşmek isterim.Bekliyorum.

Asortik Krep dedi ki...

Ya yanlış yazmışım :)
asortikkrep1@gmail.com olacak.

sedaca dedi ki...

asortik krepcim, çook isterim bir dahaki sefere görüşmeyi, kısmet olmadı bi türlü :) bu arada tesadüfe ben de çok şaşırdım :) dünya küçük :)

bu cicileri de annecim ördü, ben bu konularda pek becerikli değilimdir :) ufak bile olsa bi katkımız olduysa ne mutlu :)

sana da çook teşekkür ederiz :)

Özlem dedi ki...

biliyor musun aynı durum bende de var , şu anda robot gibi , sanki hiç bir şeye yetişemiyormuşum gibiyim.
hep bir şeylerden eksik kalıyor gibiyim neden bende bilemiyorum oturup birilerine içimi dökesim var ama nasıl..

Zehra Gürgen dedi ki...

Asortiğim canım meşhur portakal reçelinin tarifini istiyorum.
Bu arada bugün seni pek andım..
Haritanı bir dosta verdim, o an dilimde ve gönlümdeydin

Sonra portakal likörüme bakarken aklıma geldi evinde vişne likörünü gördüğüm an acaba olduda içtimi dedim?
Vişneyi yapamadım ama inşallah portakal likörüm başarıyla tamamlanacak..


aynı şehirde görüşemeyen bir dost :)

Asortik Krep dedi ki...

Özlem, biz burcuyla uzun uzun mail yazarız arada birbirimize,ne zaman yazmak istersen beklerim.. Okuması da keyifli oluyor yüzyüze görüşmüş gibi biraz özlem gideriyorsun..Dene bak.

Zehracım, bende kulaklarını çınlattım :))
Yeni bir yemek bloggerı buldum buralarda :))Daha doğrusu o beni buldu.Vişne likörünü içmedim,bana geldiğiniz gece içeriz beraber diye.Portakal reçeli tarifini şimdi sana blogdan bulacağım, sende bana portkala likörü tarifi verirsin artık :)
Bende seni özledim ,şimdi geç oldu yarın ararım.
Ne dese haklı olan dosta selamlar :)