Perşembe, Ekim 21, 2010

o işte..

 
KENDİ OLARAK SANA GELEN




Kendi olarak, sana gelen-

sana gereksinimi olmadan, seni isteyen-

sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen-

kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan- -

O, işte...


Oruç ARUOBA
 
 
Bir süredir yazmak isteyipte bloğu açıp seyrettim.Önce Çağıl geldi, sonra da yatılı misafirlerim.Onların arkasından dinlenmeye fırsat kalmadan çalıştık. Tam haftasonu hasta olmak üzereydim ki haplarla ayağa kalkıp misafirlerle ilgilendim,kendimi bırakmadım ama sarsıldım tabii ki.

Blogda fotoğraflarla ilgili sorun yaşadım,geçti mi ..? Bilmiyorum. Çağıl geldiğimde bakarım demişti ama fırsatımız olmadı. Kendi kendime çözüm üretmem gerekli,ona danışırım tabii de kendi başımın çaresine bakmam lazım.Cep telefonumda kırılmıştı hatırlarsanız,hani o sevdiğim, arayınca üstünde numara gösteren.Melodisinde eski Türk filmi müziği gibi şarkı olan.O şarkı yerine kendime ringa müziği ekledim.Diğerini bulamadım mesela. Olmadı ama idare ediyorum şimdilik.Zaten keyfimde eskisi gibi değil.

Havalar erken bozdu, bir gün tişörtle bir gün montla gezmek mümkün. Canım yazmak istemiyor,fotoğraf sorunumu halletmeden de yazamam çünkü nefis fotoğraflar çektim :) Bir arkadaşımdan haber bekliyorum,haber alırsam ve belki biraz konuşursak keyfim de yerine gelir,o zaman yazarım.
 
Adagio- Lara Fabian   sözleri

Not: Fethiye'de  yemek blogçuları iki oldu.Cafe Derin ve Mutfakta1inci  :)  En kısa zamanda blog toplantımızı yaparız artık.

6 yorum:

Hülya dedi ki...

Bu haller normal sımdı tam gecıs donemıya arkadasım ondan, bendede var. Havaların erken kararması en cokta benım canımı sıkan... Sevgıyle kal : )

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Biraz mevsimsel hüzünlerdeyiz galiba.
Sevgilerimle..

(L.Fabian tetikler, severim :)

Hülya dedi ki...

Arkadasım dersler herkes ıcın, suan baylar(delıkanlılar/cocuklarıyla gelen babalar) bayanlar ve cocuklar var 6 yastan ıtıbaren cocuklarda var.
suan websıtemıze henuz eklemedık cocuk ve bayan fotograflarımızı, bıkac gun ıcınde eklemıs olcaz.
Bu zamanda helekı Istanbul gıbı bır metropolde gercekten bence bılhassa cocuklar ve bayanların kendılerını korumasını ogrenmesı sart. Artı kondısyon oluyor : )
Hoscakal,

Adsız dedi ki...

Merhaba
Benimde bu sefer Yörük Ali'de gözüm pidelere takıldı ama fasülyeyi yemeden duramadım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Bu arada blogumu tanıttığınız için çok teşekkürler.Görüşmek üzere...
Özgen

Zehra Gürgen dedi ki...

Evet en kısa zamanda bir buluşma ayarlamalıyız..ben de hem silkinip canlanırım :)

LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki...

Orhan Veli'yi güzel havalar mahvetmişti ya..Bizi de yağmurlu havalar mahvetsin be Asortikçiğim..Herşey gibi hüzün de zamanında güzel..O da geçer elbet..Sevgiler..