Çarşamba, Kasım 03, 2010

Başıma gelenler hep senin yüzünden

  • Bugün güzel bir şey oldu :) Uzun zamandır yaşadığım keyifsizlik son buldu.
  • Bu kolay olmadı ama oldu.
  • Hayat bana gülen yüzünü göstermek için biraz bekledi.
  • Aslında yazacak çok şey var ama ben yine istediğim fotoğrafları bir türlü yükleyemedim.
  • Ares Çalışta çok mutlu.

Cadılar Bayramında  Ares ve arkadaşlarımızla Çalışta scarlett bara gittik.Animal aid charity diye Çalış Karnaval Grubunun alt grubu olan ve hayvanlara destek amaçlı kurulmuş olan bir yardım grubumuz var.Organizasyonu onlar yapmış,bizde gittik Zehralarla beraber.Solda yine bizim arkadaşlarımızın kızı Azrasu var, aşağıda günün masasında oturan cadılar.

Derin bizi korkuturken yakaladım ama son ses çığlıklar arasında daha sonra sahile gezmeye gittik.

 
Ares evde dinlenirken..
Yarın 2. el pazarı var Fethiyede.Mavikuşları  ben taşıyacağım, sabahtan gidip Fatoş ve arkadaşlarla pazara çıkacağız yani.

Mutfakta birinci,  yeni bir ikram denemiş.Adını da Asortik Krep koymuş. Buradan teşekkür etmek isterim.Gördüğüm en güzel ve en asortik krepler onlardı.

Ashley 'nin başına gelenlere de çok üzüldüm.Yapılan davranış bir yana, hala da düzeltilmemeye çalışılması  ve bir öğrencinin okul için yatırdığı paraların böyle heba olması çok kötü.Ayrıca Ashley'e kötü davranan MACARİSTAN BÜYÜKELÇİLİĞİ personelini de buradan kınıyorum.Lütfen sizde bir göz atın.
Günün şarkısı Göksel'den..
Posted by Picasa

9 yorum:

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

kargo sorun değil sevgili asortik krep.. isim verirseniz Aras kargonun Fethiye şubesine de yollayabilirim. böylece çerkezköye gitmek zorunda da kalmam. paketi hazırladım. sizi çok rahatsız ettim bu paket olayı yüzünden galiba. ama göndermezsem içime sinmeyecek gibi geliyor.eğer isim vermek sizin için sorun olursa başka bir kampanyada ilk benim haberim olsun isterim. ilginize teşekkürler...

Özgen dedi ki...

Merhaba
Anlıyorum o gün çok eğlenceli geçmiş.Orada olsaydık katılmayı isterdik.Ayrıca sizi herzaman bekliyorum.Ne arzu ederseniz de hemen söyleyin ikram edeyim.
SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

Asortik Krep arkadaşım,
Devletin 1.400 maaşıyla çalışan bir öğretmeniyim ben. Bu çocuğu okutmak için 1 yıldır gitmediğim kurum kalmadı.Sponsor buldum borç aldım ne yaptık ettik yazdırdım daha iyi tahsil görür kafası dağılır belki dedim.Kötü mü birşeyler istedim ben çocuğum için ?Benim çocuğumun diğerlerinden farkı nedir?O KADAR ÜZGÜNÜM Kİ ve 1 haftadır nereye gittiysek kapılar bir bir yüzümüze kapandı .Bugün avukat çağırdı yanına ben de ona '' Geleceğiz ama ayın 15inden sonra dedim.Tek başına bu iş olmuyor yürümüyor.Ağlayacak birtek omuz eksik,bulsam bırakmayacağım hiç iyi değiliz biz 1 hafta 10 gündür. Avrupa Birliği Konsolosluklarının dokunulmazlığı varmış .Düşünebiliyormusun ??Ne yorum yapılır nereye gidilir bunun üstüne ?Herkes biryerlre yönlendiriyor sonuç SIFIR ! Yorumların hepsine tek tek yorum verecek vaktim hiç olmadı.Seninde oğlun üniversiteye başlamış.Ne mutlu oldum bunu anlatamam kelimelerle.Varmı bir parlak zekanın okumasından daha doğalı ?Şimdi vize verilmedi ne yapsın gidip Bilkenttemi okusun benim çocuğum ? Hiç iyi değilim :(değiliz.

Asortik Krep dedi ki...

Emine Hanım, rahatsız etmek ne kelime,çok memnun oldum.Çünkü kamoanya bitti ama biz devamlı çalışıyoruz.Bugünde mavikuşlarla pazardayız yine,yani herzaman ihtiyacımız var herşeye..
Size bilgilerimi gönderdim,kargoyu bekliyorum.Çok teşekkür ederim.

Özgen, en kısa zamanda buluşup blog toplantısı yapalım derim :)

Sevgili RRH, ben sizin yazınızın üstüne kendi adım ve soyadımla büyükelçiliğe mail attım.Tabii ki cevap gelmedi, dokunulmazlıkları vardır tabii,olabilir, benim için yok.Ben bu davranışı kim bir çocuğa yaparsa yapsın tavır alırım, aynı şeyleri düşünürüm.
Keşke sizi rahatlatacak bir yardımım olsa ama bir kaç kişiye mail atıp durumu paylaşmayı düşünüyorum. Ayrı ayrı yorumların hepsine cevap verebileceğinizi zaten düşünmedim ama dua ediyorum,umarım herşey yoluna girer diye.
Yolunuz açık olsun demekten başka bir şey düşünemiyorum şu an.Bende çok üzgünüm.

yemekbiraşk dedi ki...

bu çocuğa neden böyle davranmışlar yapmışlar anlamadım...Şansları döner inşallah...

merhaba, bu yaz ölüdeniz deydim dolayısıyla fetiyede eşimle beraber bayıldıkkoylar mükemmeldi..
fetiyede çok güzel bir kasaba..
bir lutuf olsa gerek oralarda yaşamak..:)
sevgiyle kalın
seval..

Nilgün Komar dedi ki...

keyfinin yerine gelmesine çok sevindim..

Zehra Gürgen dedi ki...

Maalesef Avrupa çifte standart uyguluyor ve bu konuda da kimse birşey yapmak istemiyor. Hükümet olarak zayıf olmamızda maalesef vatandaşımızın hakkını aramamızı zorlaştırıyor.

minimalist dedi ki...

mutlu olmana sevindim...devammm.

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

sevgili asortik krep, kargonuz yola çıktı (ptt kargo ile) bir kaç gün içinde elinizde olur. azımızı çoğa sayın. aracı olduğunuz için de teşekkürler...