Cumartesi, Şubat 19, 2011

düşler sokağı

Aslında yazmak istiyorum uzun uzun ama hazırlık yapıyorum, yarın sabah Pamukkale gezisine gidiyoruz bir terslik olmazsa. İki gün yokum. Termal tatiline gidiyoruz  İngiliz-Türk karışık bir grupla.
Fotoğraf bugünkü kahve gününden Mavikuş Aysel'in evi, Taşyaka.

Bu hafta sonu Fethiye çok hareketli, yarın 19-20 şubatta (cumartesi -pazar günü) CHP kadın kolları kırlent sergisi FKM 'de.Açılışı saat 13.00 de. Akşama aynı yerde oda müziği konseri var.Sanırım Antalya'dan gelen bir orkestra.Saat  sekizde. Pazar günü sergi devam,akşama da aynı yerde tiyatro gösterisi var.Aynı zamanda pazar günü Çalış'ta Aymes otel arkasında 2. el pazarı var Çalış Karnavalının. Ben sergide olamayacağımdan hem de destek olmak adına iki kırlenti beğendim. Parasını bıraktım.Alacak arkadaşlar. Nurten hanım yollamıştı    partiye benimle.Bende sanki biliyormuş gibi senin seçtiklerin güzel olur alırım onları demiştim.Gerçekten de getirdiğinde çok zevkli buldum, fotoğraflarını da çektim ama onlar dönüşte artık.

Not. 1- "Aşk tesadüfleri sever" filmine gitmek istiyorum gelince , çok güzelmiş :)

Not: 2- Ezginin Günlüğü' nün 25. yıl albümü çıkmış. Değişik sanatçılar söylemiş...

7 yorum:

cenebaz dedi ki...

Hafta sonu iyi eğlenceler:))

laleninbahcesi dedi ki...

Pamukkaleyi özledim.Aşk Tesadüfler Sever gerçekten güzeldi...Düşler Sokağına bayılırımm
sevgimle

bilge ve annesi dedi ki...

Sevgili asortiğim, benim için de seyret filmi, malum Bilge' yi bırakacak kimsem olmadığından malesef gidemiyorum, Ezginin Günlüğü' nü çok severim, bu albümden haberim yoktu, iyi oldu yazdığın, kend,ine çok iyi bak sevgilerle

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Off termal tatili, ne güzel geçmiştir kim bilir, aslında Bursa da bir dünya Kaplıca var ama kimbilir en son ne zaman gittim?

Asortik Krep dedi ki...

Çenebaz, sana bir haberim var ama özelden yazacağım :)

Sevgili Lale Hanım, pamukkale yine güzeldi :) filme bu hafta kaçacağım,belki salı akşamı,düşler sokağı ve diğerleri onların yeri başka müzikte.Bir festivalimizde de ağırlamıştık kendilerini.

Bilgenin annesi, bak yakın olsaydık ben bakardım,akşamları çıkmayı sevmiyorum çünkü.

Böğürtlengözün annesi, kendine mutlaka fırsat yarat acaip dinlendiriyor.. :) Bu yaz geliyor musun buralara..?

OYA dedi ki...

harika bir fotoğraf harika bir mekan.bayıldım...

Asortik Krep dedi ki...

Oya, teşekkür ederim :)