Salı, Ağustos 16, 2011

Daha bir ağlatıyor aşk şarkıları

Cumartesi gecesi kızlarla beraber Fatoş'un evdeydik.Ben özellikle gün batımını yakalamak için tam vaktinde gittim.
Fatoş çok güzel bir sofra hazırlamıştı, hepsi de sağlıklı ve nefisti.
Buzdolabında oğluşumun fotoğrafı olan bir ev bana ne kadar yabancı olabilir ki..? :) Lise fotoğrafı hala orada ve her gittiğimde beni karşılıyor.

O bizim için balkonu da hazırlamış.
İçeride yemeğimizi yiyip,içeceklerimizi alıp balkona çıktık ve herzamanki gibi sohbet ederken zamanı unuttuk.
Fatoş'un evinin daha önce çok fotoğrafını çektim ama sanırım hiç yazamadım.
Bu tarafta Çalış'ın devlet hastanesi kısmı.Benim evin mahallesi diyelim. Biz bu geceleri gelenekselleştirdik.Her ay birimizin evinde buluşacağız.(Şimdiye kadar yazmadım ama aramıza yeni katılan Itır -Kayaköydeki gecenin ev sahibi- , Rana ,Fatoş ve ben) Aslı şarap-peynir gecesi ama ramazan dolayısıyla içki durumları değişebiliyor.
Cumartesi gecesi o kadar güzel geçti ki yoldan geçen Fatoş'un arkadaşları yanan mumların ışığında kimlerle keyif yaptığını çok merak etmiş :)
Pazar günü Kayaköyde kahvaltı ardından evde sıcağın biraz durulmasını beklemek ve sırasıyla  önce Koca Çalış Suncamp'ta deniz keyfi ve gece mangalı Aksazlarda, oldukça yoğun bir pazar günüydü.
Bugün bir dolu iş bitirdim kendimce.Gezinin ayrıntılarıyla uğraşıp, kendi işimle ilgili bir çalışmayı kolayladım.Yarın çarşıda ufak tefek işlerimi bitirip eve dönmek istiyorum.Sabahtan da Zen ile bir randevum var. Öğleden sonra da kadın kolları toplantısında gezinin son ayrıntılarını konuşacağız.

-Bu gecenin şarkısı çok, birden fazla ve içinde bir sürü güzel şarkı bulunan bir link

-Birde böyle bir şey var bence en az diğer Somali  haberleri kadar önemli..!!!









4 yorum:

Adsız dedi ki...

ne kadar güzel bir yer..gün batımı en çok denize yakışıyor bence..keşke iyi bir fotoğraf makinası ile çekmiş olsaydınız, kareler daha net görünürdü..ama bu hali bile çok güzel..

Asortik Krep dedi ki...

Vasfiye Karoğlu, makinam güzel aslında ama gece çekimlerinden memnun değilim.Muhtemelen ayarlarını iyi yapamıyorum :) Bu kış kursa gitmeyi düşünüyorum Fethiye Fotoğraf Kulubüne..Bu arada hoşgeldiniz :) Teşekkür ederim yorum için.

Unknown dedi ki...

Bir dostla paylaşılanın karşılığı ne olabilir ki ne kadar güzel

Zehra Gürgen dedi ki...

Fatoşun pembe balkon dizaynına bayıldım..
Sofra da Fatoşa yakışır şekilde olmuş.
Keyfin daim olsun canımmmm :))))