Perşembe, Ekim 04, 2012

Savaşa Hayır..!

Biliyorum,bazı şeyleri paylaşmaktan ve söylemekten çekiniyorsunuz,taraf da olmayabilirsiniz ama dur demenin zamanı geldiyse şimdi zamanı, onu evet-hayır referandumunda yapmadınız ama pişmansanız , o zaman bloggerlar size sesleniyorum.Sadece bu resmi paylaşın ya da yeni bir yazı girin SAVAŞA HAYIR diyerek. Yarın çok geç olabilir..!  Çokuz aslında sadece dur demeyi daha öğrenemedik.Bunu da sadece sizi yönetenlere siz öğretebilirsiniz....................SAVAŞA HAYIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 yorum:

Zehra Gürgen dedi ki...

SAVAŞ TOPLUMLARA SADECE ACI VE KAN GETİRİR !
SADECE BİR ZÜMRENİN ZENGİNLĞİNİ KORUMAK İÇİN KAN AKITMAYA HAYIR!!!

Adsız dedi ki...

çok basit bir mantıkla,düşünüyorum.çocuklarımıza şiddetin kötü bir şey olduğunu,gördüğümüzde,duyduğumuzda;hemen güvenlik güçlerine başvurmalarını söylüyoruz.git sende karış asla demiyoruz..taraf değil,karış bile demiyoruz.ayni şey değilmi ??benim görüşüm ayni olduğu.

bücürükveben dedi ki...

Kaç kişi paylaşacak dersin arkadaşım?:(((ben bu umursamazlık yüzünden bloguma yazmayı bıraktım bir hafta oluyor o yüzden ben istesem de paylaşmayacağım biraz bu durumu kınamak için, biraz 'giderim demişti söz vermişti üç gün sonra yine döndü' demesinler diye, 30 kişi paylaşsın söz yeniden döneceğim ama 10 kişi bile paylaşmayacaktır...:((((maalesef böyleyiz niye bilmiyorum:( ben blogumu bırakmamış olsam biliyorsun hemen anında resmi kopyalar paylaşırdım..

Kibritci Kız dedi ki...

biraz biber gazı biraz cop..

evet bu yürüyüşe katılanlar sadece bunu alacak.

savaşa hayır dediğinde halkını dinleyecek bir hükümet için zamlara hayır diyebilmek için hakkını savunmak için harçların kalkması için torpilsiz işe girmek için skandalsız kpss için adaletli yargılanmak için yani insanca yaşamak için fazla geri kalmış bir ülke burası.

ben dünyanın sonunu bekliyorum.

Sule dedi ki...

Sizlere katiliyorum. Savasa Kesinlikle Hayir!!!

Asortik Krep dedi ki...

Bücürükveben, benim için değil kendileri ve çocukları için paylaşmalılar...

gülsen VAROL dedi ki...

Hangi savaş "benim savaşım" idi ki? Handi sabaşa ben evet dedim ki buna hayır diyeyim?? Hangi savaşa girerken millete soruldu ?
Bugün yer yerinden oynayacak diye düşündüm istanbul'da.. ama hiç hiç HİİİÇÇÇ öyle olmadı..
Bu milletin, hayvanları için ayyuka çıktı sesleri ve karar alınmasını erteletti ama hayvanların sebep olduğu savaş için GIK larını bile çıkartmadı..
Bundan 20 yıl önce, ırak/iran savaşını televizyondan patlamış mısır yiyerek seyredip "SKUT" füzesinin adını öğrenenler, simuntane tercümenden haberdar olanlar mı savaşa hayır diyecek???
Yoksa onların IP IFon bağımlısı çocukları mı? İster ayıplayın ister ayıplamayın ama UMURUMDA DEĞİL. Çünki bu milletin %90 nını başa gelebilecek her türlü felakete müstehak görmekteyim..

O nedenle bu tür son derece komik ve basit gelen bir direniş şekline iştirak etmiyorum..

Asortik Krep dedi ki...

Gülsen Hocam,sadece söyleyeceğim şu ki... bu direniş şekli komik gelmesin çünkü biz hala ve gerçekten çoğunlukla istanbulda değil ama anadoluda eşinin söylediği partiye oy atan kadınlarla,makarna ve kömüre oy veren adamlarla, düzen değişirde boğazımdan geçen üç lokma ekmek parasını kazanamayacağım diyen insanların kararlarının sonuçlarını yaşıyoruz.Kenara çekilip seyrettiğimiz için bu haldeyiz.Bizi ilgilendirmiyor diye bir şansımız yok, benim için değil,kendi için bir karar vermeli,sessiz kaldıkça daha beterini yaşayacak.Düzen onu kurtarmayacak, o düzen onun için yapılmamış.Bunu ancak başına geldiğinde anlayacak.

bücürükveben dedi ki...

Asortik krep arkadaşım, 8 şehit mi, 7 şehit mi, sayıyı unuttum olduğu bir gün, beni bilirsin onunla ilgili bir yazı yazmıştım. İsmi lazım değil bir beyefendi okurum yorum bırakmış "ceeeeeee ben geldim, çay var mı çay?" yani blog ahalisini ben anlayamıyorum hani yazıyı mı okumamış yoksa okumuş ama hiç umurunda mı değil e...acayip olmuşuz vesselam...sanki burası başka bir gezegen..her şey güllük gülistanlık bloglarda mimler, çekilişler...nükleer bomba atılsa Ankara'ya ölmezsem bloglara bakacağım acaba hala mimler, çekilişler mi yazacaklar?

Asortik Krep dedi ki...

Bücürük ve ben, o kadar haklısın ki ne yazsam bilemedim.

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Ben de savaşa hayır! diyenlerdenim.