Çarşamba, Kasım 14, 2012

O şarkı senin söylemek istediğin her şeyi söyler..

İki senedir istediğim Kitap Okuma Atölyesine sonunda başlıyoruz.On kişilik bir ekip kurduk,ilk toplantımız perşembe günü.İlk yazarımızda Sait Faik Abasıyanık. Ne kadar zamanda beraber olacağımız ilk toplantıda netleşecek. Ekibi kurarken değişik bakış açılarından kitap okuyan arkadaşlarımı davet ettim,hepsinin ayrı bir renk katacağına eminim.Keyifli geçeceğine inandığım toplantı hakkında daha sonra sizlere detaylı  bilgi vereceğim.

Çarşamba sabahı bir kaç arkadaşımla -bugün-başka bir grubun kadınlar kahvaltısını organize ettik, kendi aramızda kahvaltı etmeye gideceğiz Yörük Müzesine.

Perşembe bir arkadaşımın sunumuna katılacağım,izlemek için.  Cuma günümüz var, bu hafta böyle gezme- tozma ve ev işiyle geçiyor...

Pazar günü Çalış 2. el pazarı var.

Biz gündüzleri burada kısa kollularla kasımı geçiriyoruz. Annemlerin tören resimlerinde kışlık giysilerini görünce aslında sonbaharda olduğumuzu hatırladım.Akşamları battaniye ile örtünüyoruz,geceler serin ama çok üşüten cinsten değil.Bazı sabahlar yürüyoruz yine.Dün akşam ilk defa klima açtık evde.

Bu gece " gece kuşu" hallerindeyim. Uyku tutmadı.Her iki kulağımda biraz hassaslık var sanki.Keyfim yok pek,yoksa akşamda kalkıp iş yapacaktım evdeyken. Oysa bilgisayarı alıp kucağıma yattım. Tv hala açık.


Sanırım bu duruma en uygun müzikte bu gece  Ayışığı Sonatı olur. 

Güncelleme: Delfina çok güzel bir yazı paylaşmış,gönlüm yitip gitmesine razı olmadı,bu kadar zaman sonra paylaşmak istedim.Lütfen bu konuda yapabileceğimiz  her çalışmayı destekleyelim.



8 yorum:

huuuubakbi dedi ki...

ne güzel..inşallah devamı gelir sevgiler

parıldayan çiçek dedi ki...

Ankara'da olsaydınız ben de kitap okuma etkinliğine katılırdım.Sevgiyle kalın

bücürükveben dedi ki...

Önce resimden başlamak istiyorum yorumuma valla kimin aklına gelmiş çok ilginç! Çarpıcı:)

Kitap okuma atölyesi için şimdiden iyi okumalar diliyorum.

Bir şarkı dinlersin söylemek istediğin her şeyi söyler:)güzel söz:)o sonatı ben de çok severim:)

sevgiler

bilge ve annesi dedi ki...

canım ya biz de beş kişiyiz şimdilik böyle bir paylaşım yapalım diyoruz. Haftaya netleşecek ve tesadüfe bak ki ilk olarak Sait Faik'le başlayalım dedik:))

Çınar dedi ki...


Sevgili Asortikkrep; Blogumda Gülsen Hoca’dan, yorumuna cevap var.

Sevgiler

gülsen VAROL dedi ki...

Bazen senin yerine yoruluyorum biliyor musun??? Ya seni çok sevdiğimden, ya da devamlı peşinde, sana görünmeden seni takip ettiğimden..:)).
Ancak, elini attığın her işin altından beceri ile kalkıyor ve işine zevk enjekte ederek yapıyor oluşun senin en bariz özelliğin... Ve bu, seni izleyenlere de bulaşıyor.. aynı coşkuyu paylaşabiliyor seni okuyanlar.. Bir de yanında olanları düşündüm... Ah... ne mutlu onlara... umarım çok ÇOK şanslı olduklarının bilincindedirler..
Benim, içinin güzelliği gülüşüne yansıyan Asortik krepim. şiirimin adı "neyleyim seni" ... senin gözlerinin değmediği bir şiirim olsaydı şaşardım!!...

denizim dedi ki...

Kitap okuma atölyesi ne güzel aranızda olmak isterdim )

Unknown dedi ki...

Merhaba,blogunuza şimdi rastladım.Biraz dolaştım önceki yazilarinızı.Bahçe,yaz,deniz ne güzel...Bizim de bir kitap kulübümüz var.2 yıldır devam ediyoruz.Okumayı seviyoruz elbette ama farklı bakış açılarıyla bir kitabı degerlendirmek de hoş birsey.Herkes başka bir sonuç çikarabiliyor bazen,keyifli yani.Ben de acemi bir blogcuyum.Bloguma konuk olup,takipçim olursan sevinirim.Önerilere açıgım.Selamlar :)