Çarşamba, Mayıs 14, 2014

Acılar kömür karası...


Yazı benim değil ama düşündüklerimi anlatıyor. Bu arada ölü sayısı 232 ye yükselmiş. (Başbakanımız açıklamış, ben daha fazla diye biliyorum,yine saklıyor olabilirler)Ölenlere Allahtan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.Çok üzgünüm. 



Bu büyük acıya gösterilen tepkiyi "muhalefet" olarak görüp saldırıya geçenlerin bilmesi gerekli ki "İktidarın devlet gücünü kullanarak örtbas etmeye çalıştığı her şeyi açığa çıkarmak" muhalefetin temel görevlerinden biridir...Ayrıca yaşanan acının büyüklüğü ve bu konuda daha 20 gün önce TBMM'de "muhalefet" tarafından görüşülmesi istenen soru önergesinin 52 iktidar milletvekilinin imzası ile reddedildiği ortada iken, SOMA HOLDİNG olarak bilinen kuruluşun 2000'li yılların başında "batmak üzere" iken 2005'ten sonra akıl almaz bir hızla yükselişi de dahil, bu kuruluşun iktidar partisi ile ilişkileri, kurucusunun "bedava kömür dağıtma" mucidi olduğu, yine bu kuruluşun üst düzey bir mensubunun AKEPE'den Manisa Belediyesi Meclis Üyesi olduğu da ortaya çıkmışken "bütün bu KİRİ PASI" bir yana bırakıp, belki de bu bilgilere verilecek başka bir cevap bulamadıklarından "muhalefete" "neden muhalefet ediyorsunuz bizim acımız çok büyük" diye saldıranların öncelikle gerçekten "neyin acısını ne kadar yaşadıklarını yeniden ölçmelerini" öneriyor, MUHALEFETİ HEDEF ALMAYA ÇALIŞANLARI ve BİZLERİ HEDEF ALARAK HEDEF SAPTIRMAYA KALKIŞANLARI ŞİDDETLE KINIYORUZ...Yerin iki kilometra altında yaşanan facia o toprağın altında asla kalmaz, bu dünya tarihine geçecek bir felakettir ve bunu da hiç bir hedef saptırma çabası, hiç bir "ahlaksız, kişiliksiz, zavallı" karşılık, saçma sapan, zeka yoksunu çabalarla muhalefete yöneltilmeye çalışılan "kirli" saldırılar da hedefini bulmaz...! HEPİMİZİN, SAMİMİYETLE İÇİ YANAN HERKESİN BAŞI SAĞOLSUN...AMA BU ASLA "KADER" DEĞİL...APAÇIK "İHMAL" BUNU DA ÜZÜLEN ÜZÜLMEYEN HERKES BİLSİN...!
... ... ... 

  "Soma-Madenin sahibi Spine Tower Maslak ve Kartalda iki gökdelen inşa ediyor.. daire fiyatlari 1milyon dolardan basliyor.. " 

Bende bu fiyattan daire satsaydım, bilmezdim kaç işçim madene iniyor, bilmezdim 15 yaşında çocuk işçi çalıştırdığımı, bilmezdim işçi güvenliği nedir..!

Yorumlarınızı bizim gibi bu olaylar bir daha yaşanmasın anlayışında olanlara değil bu olayın sorumlularına yapmalısınız, gerçekten kendinizle ve olaylarla yüzleşebiliyorsanız tabii ki...


Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.
Lale Sokak No:5 1.Levent - İstanbul
T : +90 212 283 08 47 F :+90 212 283 08 46
info@somaholding.com
 

3 yorum:

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Acımızın tarifi olmaz, sinir sistemimizin ise dayanmasının tarifi de yok.

Asortik Krep dedi ki...

Ölü sayısı 274 e yükseldi.

Asortik Krep dedi ki...

282... :(