Çarşamba, Aralık 31, 2014

"Dört güneş bir arada. Gözlerimde hiç bitmeyen bir deli." *

Ben hesaplaşmayı sevmem.Çünkü benim hesabıma göre her şey adaletli olmalı,hesaplar tam olmalıdır.Bu yüzden eski yıl-yeni yıl hikayeleri beni boğar.

18 kasım 2005' de yazmaya başladığım blog dünyasında dokuz senemi doldurmuşum bu sene.Son seneleri özellikle yazları zor geçirdim ben.Nedenleri niçinleri bende kalsın, ülkenin durumuna bakıp da ne güzel günler geliyor diyebileceğim bir yapıda değilim, ben her  şeyi iyi yaşasam da diğer insanlar benim için önemli, hiç ummadığım bir zamanda evimi ve yerimi değiştirdim,sanırım benim için en büyük değişiklik bu yıl bu oldu.Gelecekten beklentim tabii ki var ama nedense yeni yıl ruhum bu sene ortalıktan kayıp.

Umudumu kaybetmiş gibi bir yazı gibi olsa da sadece hala hasta olduğum için pek keyfim yok, bu gece  bir terslik olmazsa arkadaşlarla dışarıda olacağız.. Gelecek sene hepimize aydınlık, mutlu,güzel günler getirsin...
*Başlık : Edip Cansever.

5 yorum:

parıldayan çiçek dedi ki...

Geçmiş olsun. İyi yıllar.

hüznün tadı dedi ki...

Mutlu yıllar. ..

Adsız dedi ki...

herşey,gönlünüzce olsun.

Adsız dedi ki...

mutlu yılla asortik hanım.

Neden taşındınız çok merak ediyorum doğrusu?

Asortik Krep dedi ki...

Neden taşındık? .. Bilmiyorum, yani eşim çok istedi taşınmamız için. Çalıştaki evi satıp bu evi aldık, daha sakin,etraf yeşillik, şimdi mahalle olan köylerden birinde oturuyoruz, Fethiye'ye çok yakın.