Çarşamba, Aralık 02, 2020

Mutluluk bile haddini aşarsa, azap olur.

Bugün hava İstanbul’da o kadar soğuktu ki sokaklarda - bizim mahallede - kimsecikler yoktu. Önce Ateşi biraz gezdirdim, sonra da arabaya onu da alıp sahile indim. Soğuk ve ortalıkta insan yok, lokantalar kapalı, arabadan inemesekte deniz havası aldık ve eve döndük. Dönerken sanki başka bir boyuttaymışız gibi de geldi. Benim çocukluğumda sahil kışın böyle olurdu, sessiz, sakin, yazlıkçılar gidince sahil tarafında kimse kalmazdı bir kaç aile dışında. 30-35 sene önceki  o haline benzettim. Bilim kurgu filmlerindeki Dünyanın insansız haline benziyor. Yaşadığımız durum çok zor... Bunu düşünerek eve döndüm. 

Şimdi Balkanlar’dan kar yağışı yurda giriyormuş, yeni okudum 😊 #günlük #büyükçekmece #gezinti #sahil *Başlık: Seneca 






 

5 yorum:

English Lecturer dedi ki...

Hakikaten doğru..bazen ben de böyle düşünüyorum.ilginç bir bilim kurgu senaryosunda sıkışmış olabilir miyiz diyorum? Maskelerimizle sesiz sokaklarda yürürken bir an için korku duyuyorum.

fotoğraflar çok güzel bu arada.

Asortik Krep dedi ki...

Teşekkürler, güzel yorumunuz için. Blog dahil, tüm fotoğrafları kendim çekip paylaşırım ben.. Alıntıysa alıntı yazarım. Zaten tarzımdan anlaşılır benim olduğu 😃 Bu bloğun % 90 fotoğrafları benim :) İnstagram da da.. Seviyorum fotoğrafları ...

Yasemin Çetinkaya dedi ki...

En azından sizin sahiliniz var miss gibi deniz havası... Ankara da nefes alacak okadar az yer var ki sanslısınız...

English Lecturer dedi ki...

ne güzel.Benim bloğumda da hep doğal çekilmiş fotolardır.Doğallık güzel, seviyorum ben de olduğum gibi olmayı.GÖRÜŞMEK ÜZERE:)

Adsız dedi ki...

Merhaba.!

Bloğunuz çok güzel.! Bende sizleri bloğuma beklerim.

https://yusufakmann.blogspot.com