Perşembe, Mayıs 03, 2007


Birilerine batan özelliklerim var..Biliyorum ama açık ve net bir insanım..Okumak ve link vermek zorunda değilsiniz..İsteyen her taraftan bana ulaşabilir..Sanal ya da gerçek olarak..

Hiç av olmadım..Yanlış takip!

22 yorum:

Adsız dedi ki...

anaaa tımsahlara bak asortıkım hayırdır sevgılı bacım ne oldu

toprakveben

Adsız dedi ki...

gitmiyorsun di mi bir yere

Adsız dedi ki...

gıdılcek ne var yaw ben mı anlamadım bırı benı aydınlatsın

toprakveben

Nisan'ın Altısı dedi ki...

Bazen birilerine batan özellikler o kişilerin kendi kendilerine batırdıkları oluyor; bunu farkettiğimde huzur buluyorum, bir gün av olma korkusu asıl öldürür adamı...

Krep: Yeni yazı var artık...

Nenoni dedi ki...

Asortikcim nooldu gitme sakın bir yere.

Asortik Krep dedi ki...

Bir yere gitmeye niyetim yok..Çok huzursuz da değilim..Bu bir mesaj..Almak isteyenlere..Sadece birilerinin beni huzursuz etmeye çalıştıklarını farkettim..

Adsız dedi ki...

Ben blogunuzu zevkle okuyorum.Bu yazıya da çok şaşırdım.Bir yönden de takdir ettim.Cesur bir tutum.

Kimdir sizi rahatsız edenler meraktayım..

Sevgiler..

http://uykucuseker.blogcu.com/

Adsız dedi ki...

seni kimsenin huzursuz etmesine izin vermeyecek blog dostların var arkanda..bende seni zevkle okuyanlardanım..Ve hatta çoğu zaman yazılarınla mutlu olanlardanım..Umursama bence..
Sevgilerimle..

mrl's page dedi ki...

Nedir bu ben cidden anlayamıyorum, benim de linklerimde olan arkadaşlarımın sayfalarında görüp üzülüyorum..Kim ne ister, hiç mi işleri dertleri yokta huzursuzluk verirler.

Öyle basit ki rahatsız olan okumasın...
Keyifli yazılarını ve bahçende açan yani çiçekleri görmeyi bekliyorum :)
Sevgiler
~mrl~

Asortik Krep dedi ki...

Bir yemeğe gittim geldim yorumlar çoğalmış..Benim sırtım yere gelmez çok güzel blog dostlarım var :))

Bir yere sonradan yerleşmenin en güzel yanı ne biliyormusunuz? Beğenmediğiniz bazı kişilerden uzak kalmak ve tanıştığınız insanlardan sadece sevdiklerinizle ve güvendiklerinizle görüşmek..Ben bu yaşadığım ikinci hayatta Allaha şükür şu ikinci maddeyi çok güzel uyguluyorum..Hayatımda samimi bulmadığım insanlarla tanıdıklık oyunu oynamıyorum..Sevmediğim varsa görüşüp zaman kaybetmiyorum..Hatta sevmediğim müşteriye yerim yok diyorum ama kibarca, kırmadan..Bence hayatın lükslerinden biri bu..Değmeyene gerçek değeri vermemek..İşte bunu blogda da olsa sürdürmek istiyorum..Yani sevmediğime bakmıyorum..İlgiliymiş gibi görünmüyorum..Beğenmediğimi okumuyorum :)

kurunane dedi ki...

asortik ne oldu bende hiç bişe anlamadım. ama boşver hiçkimseyi umursama, dediğin gibi beğenmeyen okumasın.

cenebaz dedi ki...

Asortikçim, meyve veren ağaç taşlanırmış. Boşver, onlar kendi kıskançlıklarında boğulsunlar. Bizler senin yazılarını 4 gözle bekliyoruz.

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Kendi sayfama link vermeyi becerebilsem öncelikli kişilerdensin :) Ama uğraşmıyorum kalkıp bloğu bozarım falan diye,gerçi şimdi bloggerda Türkçe olmuş,ilk bloğumu açarken amma yırtınmıştım İngilizce kelimeleri çözücem diye ya neyse.
Yazdığın yazıları ve yorumları okumaktan zevk aldığım kişisin.Sakın ha kaybolma bir yerlere :)

Adsız dedi ki...

Allaha şükür şu ikinci maddeyi çok güzel uyguluyorum..Hayatımda samimi bulmadığım insanlarla tanıdıklık oyunu oynamıyorum..Sevmediğim varsa görüşüp zaman kaybetmiyorum.

Demişsin.İşte bu yüzden batıyor olabilir misin bazılarına?Çünkü heryer vıcık vıcık samimiyetsizlikle doluyken,bu samimiyetsizlik yağında kaymamak için birbirlerine sadece kendi çıkarları için yani kıç üstü düşmemek için tutunmaya çalışanlar,değmeyene gerçek değeri verip kıçlarını kaldıranlar,seviyormuş,
ilgileniyormuş gibi yapanlar varken senin bu cesur ve net tavrın rahatsız etmiş olmasın birilerini?Ne dersin;)
Bunu veda yazısı olarak algılamadım bile ben,benim bildiğim Asortik Krep kimseye kolay kolay pabuç bırakmaz.Kesinlikle çok yanlış takip.Çok.
T.

Asortik Krep dedi ki...

Hepiniz çok tatlısınız..Size çok güzel bahçe resimleri hazırlıyorum :))

Adsız dedi ki...

bende sizi genelde okurum ama pek yorum yazmamıştım. İkinci yaşamınız çok hoşuma gidiyor. Olmak istediğim yerlerden birindesin.İnşallah çok mutlu ve uzun yıllar ve anılar geçer evinizde :) Sevgiler TÜLİN

Asortik Krep dedi ki...

Çok teşekkür ediyorum Tülin..Umarım sizide aramızda görürüz bir gün bu sevdiğiniz yerde :))

Benim Hayatim dedi ki...

Blogunu okuduğumda içimden gelen ses
_Allahım bizde böyle bir hayat kurabilecek miyiz? oldu bunu seninle de paylaştım. Onlar başarmış neden olmasın dedim. İşte tam hayal ettiğimiz türden bir yaşamı başarmışlar.

Sayfanı her açtığımda o gün aklımın ucundan geçmeyecek şeyleri gösteriyorsun.Şöyle böyle davran demiyeceğim sen zaten doğru olanı yaparsın.

elma dedi ki...

herkes normal olsaydi zaten bir terslik olurdu, ama sanirim su civarlarda en son kafa takilacak kisi de sensindir Asortik, umarim anlamasi gereken kisi okuyup anlamis, mesajini almistir...

Adsız dedi ki...

acik ve net olan goze batar, aslinda batmasinin sebebi, kisileri kendine getirmesindendir. Kesinlikle dogru olan budur ustelik, bu mesajin da aynisi olmus, cok da iyi olmus. Cok sevgilerimle, Fethiye'ye de cook selamlar benden.
S.
www.sanemcetamin.

Adsız dedi ki...

asortik ne demek?

Asortik Krep dedi ki...

Asortik 'in esas anlamı giydikleri uyumlu olan..ama genelde halk dilinde sosyetik kadın anlamında kullanılıyor..
Benim ismim olarak orada küçük bir gönderme var..İlk yazıda yazmıştım ama tekrar edeyim kızkardeşim beni şehirli asortik bir krep kendini Trakya semalarından yöresel akıtma gibi gördüğünden bu ismi bana takmış..Haberim yoktu aldığında sürpriz açılmış bir bloktur..ama yazarı yazmayı çok sevdiğinden aşırı sahiplenmiştir :))