Cumartesi, Mayıs 17, 2008

Uzun süredir ilk defa resimsiz yazı yazıyorum.Bir türlü resim almadı.Sonradan açılırsa eklerim, eklemezsem vaktim olmamıştır muhakkak.

Bütün hafta koşturmaca geçti, nasıl hafta sonu oldu anlamadım.Geçen cumartesi(doğumgünüm de) evde telefonlar susmak bilmedi..Pazartesi çalıştığım arkadaşlarımdan geldi hediyelerim :) Hala alamadığım hediyem var -aysetunla görüşemedik- bu hafta kısmetse gidip göreceğim hem onu hem de hediyemi alacağım :))

Pazar günü anneler günüydü ama biz Karaağaç'a gittik.Hava çok güzeldi ve çok yürüdüm..Trakyada bir kelime vardır..Farıdım :P Yani çok yoruldum.. 3 tur attık oralarda, resimde çektim ama resimler sonra, yüklenmiyor işte..

Bugün evdeyim ama işim var..Yarın da car boot sell var..Sonuncusu..Bir daha ki ay zaten karnavalımız var ve gelecek eylüle kadar car boot sell yok.Artık her hafta Kaya da yapılana giderim sanırım..Şimdilik oralarda sakin geçiyormuş ama daha sonra hareketlenir.

Dün Burcuyla konuştuk ve onunla muhabbet etmek bana iyi geldi..Sıkıldım yine bu ara.

Bahçeye verdim iyice kendimi,bir sürü sardunya aldım,olmayan renklerde onları yarın saksılara alacağım,pazara çıkacağım, car boot sell'e yürüyeceğim ya da uzunbeyin motoruyla giderim..Kısaca evdeyim.

2.bölüm :

Çağıl bugün dershane arkadaşlarıyla Günlüklü koyuna gitti.. Aklım onda..İlk defa arkadaşlarıyla denize gidiyor..Dershaneyle ama arkadaşlarıyla..Ne yazık ki telefon orda çalışmıyor..Artık haberlerini almak için dönmesini bekliyorum :)

Son günlerin flaş haberi olan Kraliçe Türkiyede konusunda ise düşüncelerim şu :
Bizim firstbayanın kıyafetlerini hiç beğenmedim,her kıyafetiyle benden iri duruyordu..O kesin 80-90 oysa ben 3 haneli rakamlardayım :)) İyi yani ne yapayım şimdi diyeceksiniz de hiç sadece içimden geçeni paylaştım..Kraliçenin arkasında gezen tontiş tercüman hanım bile daha şıktı.Ben olsam gece kendime gül kurusu bir tuvalet yerine siyah-beyaz bir kıyafet seçerdim..Klasik ama kilonu saklayabilecek bir kaçış..Gündüzde o beyaz kıyafet yerine sarı-siyah bir kıyafet..Hele son gece giydiği açık v yakalı kıyafet çok kötüydü..Kesimi, rengi değil..Renk olarak en kötüsü gülkurusuydu..O kesim ben çocukken modaydı en son..80 lerde sanırım..Ben olsam o gece kızıl kahve giyerdim..Neden..? Askeri gemidesin hepsi gri-yeşil- beyaz renklerde, kraliçe zaten gözkamaştırıcı..Gelenler kesin siyah takılacak..Oysa kızılkahve hem koyurenk kilolular için hem de dikkat çekici..Ayakkabımı da leopar lı kahveli bir model alırdım..Nasılsa yere kadar kıyafet sadece hareket ederken görünecek..Çantamda ayakkabının içindeki kahveden küçük bir gece çantası tercih ederdim..

Birde eğer firstbayanların aralarının bozuk olduğu doğruysa ki bu kadar duman çıkmazdı ateş olmayan yerden..(İyi ki maneviyatı yüksek kişiler, birde manevi duyguları önemli olmasaydı ne olurdu bilmiyorum.) Hangi partiden olursa olsun kadınların devlet protokolünde önüne geçen hırslarını hiç hoş görmüyorum.Umarım yoktur,sadece yanlış anlamışızdır.

9 yorum:

sessiz balik dedi ki...

asortikcim merhaba :)
bu firstbayanın resimlerine bakıp bakıp neden bana itici geliyor diye düşünmüştüm ,yani öyle fikirsel iticilikten değil de fiziksel olarak itici geliyordu sen yazınca çözdüm evet olduğundan iri çıkmış o elbiseyle

Hayatın Ressamı dedi ki...

kesinlikle katılıyorum.
bu kadar rüküş bir bayan olamaz.
baş örtüsünün modeli bir felaket şık olayım diye baş ına saçma sapan şeyler geçirmiş.

funda dedi ki...

aynı havayı solumuşuz pazar günü ne güzel :) edirneden sevgiler....

Asortik Krep dedi ki...

Sessiz Balık, Lady Di olsun demiyorum ama hem kendi güzel hem de kıyafetleri güzel birine ihtiyacımız var en acilinden :))

Değişik bağlama stili bence ona daha çok yakışmış, hatta kendine özgü bir şey bulsun :) Diğerlerine benzemesin...
O benzemesin ,o'nun statüsü farklı,cumbaba eşi o :)

Sevgili Funda, keşke aynı havayı soluyabilseydik ama bu Karaağaç başka Karaağaç..Fethiye'de Likya yolu üstünde ..Ben çok isterim Edirne Karaağaç'ı görmeyi, çünkü Halkoyunları oynarken gençkene Edirne ekibindeydim ve onun sahneye giriş oyunu "Karaağaç" tı :)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Funda hanım, ilerideki planlarımız arasında var ama ablamı henüz Edirne'ye götüremedik. Ben çok severim Edirne'yi. Sık sık da gideriz. Karaağaç'ta kahvaltı da güzel olur. Üniversiteden arkadaşım orada yaşıyor ve biz bağlarımızı koparmıyoruz. Geçenlerde onlar bize gelmişlerdi.Bir haftaya yakın kaldılar. İlk fırsatta da biz gideceğiz. Bana mutfakcami@hotmail.com adresine yazarsanız bir ziyaretimizde görüşebiliriz belki siz de isterseniz. En azından Edirne üzerine konuşuruz. Sevgiler...

HAYAT dedi ki...

bir trakyalı olarak evet biz burda farıdıkk :)))acayip sıcak hava burda bu lafı çok kullanan oluyorr.
daha doğum günü hediyeleri bitmedi desene ben en son okuduğumdada hep hediyeler geliyordu.bu iki bayanın aralarındaki dargınlık nedir bilmiyorum ama gazetede okumuştum bende 5 aydan sonra ilk defa bir araya yeni gelmişler.birde müslüman olucak insanlar kavga küs kıskançlık onlarda olmaz ama ne ararsan hepsi onlarda var boşversene ...

Asortik Krep dedi ki...

Burcu, sana mail geldi mi merak ettim :))

Hislerim ve ben, Yaşasın bu kelimeyi kullanan bizden başka birini daha gördüm :)
Bir yaz tatil köyüne gittik Kemer'e çok hoş bir hanımla tanıştım orta yaşlı,havadan sudan konuşurken o da Kırklareliliymiş..İyi de siz hiç "be" ,"üj","bej" gibi kelimeler kullanmıyorsunuz dedi..Birde Trakyalılar "h" yi yutarlar -(H)asan , -(H)adi be, (H)astane gibi..ben öğretmen çocuğuyum evde güzel konuşulduğundan bizim dilimiz temizdir dedim..Neyse konuştuk, en son ben ona yolda çok yorulduk "bereket" otel güzel, tatilimize değdi yolun uzunluğu dedim..
Ha şimdi inandım Trakyalı olduğuna dedi :))
Bereket : lakin,ama anlamında kullanılır da ..Bu açıklama sana değil tabii :) Okuyuculara..

HAYAT dedi ki...

evet yaşasın bende burda bizden birini buldum belki bir gün karşılaşırız demirköye gelirseniz yolumun üstündesiniz.

Asortik Krep dedi ki...

Hislerim ve ben, Demirköy'e kısmetse ağustosta gitmeyi düşünüyorum..

Hem benim Pınarhisarlı bir arkadaşımda var :)) İstanbul'a evli..Uzunbey'in okul arkadaşıyla evlendi..Kız almaya gelmiştik hem de düğünlerine ve evine de gittim 9 sene önce :)