Cuma, Ekim 09, 2009

Geçmez yara..

Yarın bir terslik olmazsa Elmalıya Bağbozumuna gidiyoruz arkadaşlarla.Biz arabayla gideceğiz ama arka arkaya gidilecek, arabasıyla gelenler ve turla gelenler beraber gideceğiz.. Kimi şarap yapacak, kimi içecek ben şarap yapanları seyredip içmeyi düşünüyorum :) Biz Ares 'le gideceğimizden arabayla gidiyoruz.

Gelecek hafta 14-18 Ekimde Ölüdeniz Hava oyunları var.. Türk Yıldızları gelecek.Bir kere seyretmiştim burada.Nefes kesen ve insanın göğsünü kabartan bir yanları var .. Bayılmıştık,insanlar akın akın Ölüdenize geldiler o gün. Gelecek hafta bir de motorcros yarışları var Fethiye'de.. http://www.mxonfest.com/ ve eğlenceli bir festival :) Teoman , Bulutsuzluk Özlemi ve bir sürü rock grubu burada olacak..

Çarşamba günü 2. el pazarındaydım yine. Fotoğraf çektim ama az. Sonra koyacağım bloğa.. Canım uğraşmak istemedi şimdi resimlerle.. Herkesi özledim yine ben..Acaba onlarda beni özledi mi..? :) Bugünlerde bunu sık sık düşünüyorum.Gidemeyeceğimden yani bu aralar müsait olmadığımdan sanırım bunu bana söylemiyorlar.
Onlarla konuşmayı, dertleşmeyi, kahve falı bakmayı, müzik dinlemeyi bile özledim itiraf ediyorum..
Bazen var ya dayanamayacak gibi içime dert oluyor bazen de bir şarkıda geçen bir söz beni alıp götürüyor.. Hiçbirşeyin önemi kalmıyor, silkinip toparlanıyorsun ama için acıyor.. İçinde bir şeyler hep eksik kalıyor.. Tadını bildiğin ama yiyemediğin bir yemek gibi. Keşke alıp başını gitmek bu yazıyı yazarken döktüğüm gözyaşı kadar kolay olsaydı.Ağlamak bazen ne kadar kolay,gerçekten içini çok acıtan birşeyse bu gözyaşları boncuk gibi çaktırmadan iniyor ve o kadar bir hızla yine silip işine devam ediyorsun. Etmek zorundasın.Kafayı sıyırmak bu kadar kolay olmalı hayatta demek.

Nerden aklıma geldi, şimdi bilgisayarda bu şarkıyı dinliyordum da oradan..

8 yorum:

pinarbk dedi ki...

3. paragraf 6. soru cümlesine cevabımdır: Evet, evet, evet...

burcu dedi ki...

merhaba uzun zaman oldu yazmayalı :)
ama funda arar ve parça mukemmel seni alıp bir yerlere götürmesi ve duygusallaştırması çok normaldir...ama insan bu zamanlar çok rahatlar o bir iki damla yaşla...özlediklerinde seni özlemiştir emin ol ancak o zaman özlemek çekilir bir hal alır :)
iyi hafta sonları
sevgiyle kal :)

serpil dedi ki...

Asortikcim,
Bu yazını okuyunca Özdemir Asaf'ın bir dizesini hatırladım, "Kime sorsan evinde bir oda eksik", sakın üzülme hayatta her şey bir arada olmaz bilirsin, umarım ben bunları yazarken hüznün geçip gitmiştir, sana sevgilerimi yolluyorum, "kendine iyi bak e mi?"

Asortik Krep dedi ki...

Süpersiniz ne diyeyim :) Eve gidiyorum şimdi ve kendimi biraz kaktüslerle oyalayacağım..

Pınar, bende seni özledim..
Burcu, evet uzun zaman oldu..
Serpil, Şu "kendine iyi bak emi" beni can evimden vuruyor her seferinde.. :) Teşekkürler..

Asortik Krep dedi ki...

Bu akşam geldiğimde biraz uyudum,şiir okudum, önce haneleri seyrettim-Yaban şahane, Çağıl'da çok güzel taklidini yapıyor,beraber seyrettik, iyi geldi :)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

ben de çok özledim seni... nasıl burnumda tütüyorsun anlatamam ya da anlatmama gerek yok, sen anlarsın özlemimi... hayatımda hiç bir şeyi istemedim seninle aynı şehirde oturmayı istediğim kadar...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Haneleri bazen ben de sırf Yaban için izliyorum. Geçen gün de tekrar yayınlıyorlardı filmi, Haneler'deki aklıma geldi çok güldüm :O)

Asortik Krep dedi ki...

Ben de Burcum bende ..
-bu ilk yorum için-
Yaban; evdekini seyredince tv ye gerek kalmıyor :) Canlısı bizde :))