Çarşamba, Nisan 14, 2010

Beni sana hapsettin,dönülmez uzaklara..

Merhaba :) Özledim yazmayı..Bugün maddesel gideceğiz artık.

* Çağıl'ın sınavı iyi geçti, nazar değmesin diye yazmıyorum, üç hafta sonra puanı açıklanınca yazacağım. Arayan soran, mail atan :) merak eden, yorum bırakan herkese çok teşekkürler.. Sosyal zormuş,onun en yüksek neti sanırım sosyal cevapları , bu yüzden beklediğimizden iyi geçti sınav.

* Annemle bu sabah kahve keyfi yaptık Çalış'ta, oysa günlerdir bana ayak uydurmaya çalışıyor, idare etti ama en görüşemediğimiz gezilerinden biri oldu,eskiden yani ilk günlerde bile işe beraber giderdik ve bir şekilde görüşürdük,biraz zor oldu ama Çağıl' a doping olsun diye geldi,oldu da :)) Bana da..
* Bol bol konuştuk, rejim yaptık biraz, bol yürüdük, bol yedik, o yaptı ben yedim bu sefer :) mutfakta anne yemeklerini özlemişim.. Uzunbey ve Çağıl bayram yaptı, tabii ki bende.


* Akşamları tv seyrettik genelde, pazar akşamı ise uzunbey,annem ve ben sinemaya eyvah eyvah'a ,Çağıl'da arkadaşlarıyla aleme gitti :)


* Burcu ve Çarli aradı bol bol, annem olmadığında çalıştığım için daha az arıyorlar beni, iyi oldu böyle sık haber almak.


*Geldiği sabah kahvaltıya gittik,maliye kavşağında gözlemeciye..Gözleme değil de kahvaltı istedi.
* Genelde öğlenleri buluşabildik, her öğlen yemeğini olaildiğince kullandık,keyfini çıkardık. Balık çok sever, bu yüzden özel tekne de balık ekmek yemeğe gittik. ( ben onun kadar balık sevmem ama balık sevenleri severim :)
*Sahildeki pelikanlara bayıldı, o da hayvansever ama Ares gibi bir köpekle yaşamaya alışkın değil, yine de çok iyi idare etti, Ares'te geldiği gibi ona topunu atıp oyun oynamak istedi.Giderken annem ona da veda etti, dinledi ve arkasından uzun uzun baktı annemin.Geceleri bazen gidip ayağının dibine yattı tv seyrederken, gidip kendini sevdirdi anneme.. Bir köpeğinde anneannesi olabiliyormuş insan demek ki :))

* Bu battaniye benim başladığım ama bitiremediğim , annemin olaya el atıp tamamlayıp yaptığı battaniye..Yününü ben aldım ama tüm emek ona ait, sözüm söz yine de bende öreceğim battaniye..
*Annem ben göreyim diye getirmiş. Çok güzeldi, bende size göstermek üzere görüntüledim.O bu aralar kırkyamacı ya, genelde kırkyama üzerine konuştuk diyebilirim.

*Bunu da Çağıl' ın rehber öğretmenine getirmiş, bizim favori öğretmenimiz o :) Kendisini çok seviyoruz. Sınav öncesi hediye gitti.
*Ben görünce bende isterim diye tutturdum ama bana öyle güzel bir ceket getirmiş ki fazla ısrar edemedim.Bir alışveriş merkezinden süper bir leopar ceket hediye almış, görüntüleyeceğim ama yetiştiremedim bu akşam.
* Bu tarz torbaları hediye paketi olarak kullanıyorum, yukarıdaki ceket bu torbayla hediye gitti. Annem dikmiş..
* Annem bizim mavi kuş hareketinden komşularına bahsedince onlar da annemi boş göndermemiş, yukarıdaki hırkayı Hikmet Teyze yapmış,ellerine sağlık diyorum.Çok teşekkürler..Seve seve kullansın bunu minikler,sayenizde yeni yeni hırkaları oldu miniklerin..


* Annemin komşuları hepsi birbirinden becerikli, Beyhan Teyze ellerine sağlık..Bunlar ne böyle, bayıldım.. Çok teşekkürler.

*Tersten ve düzden görüntüledim,örnek olabilir diye..

* Bu da yine annemin komşusu Gülten Hanımdan.. O kadar minicik ve güzeller ki dokunurken sanki bozulacaklarmış gibi itinayla resimledim.
Bu becerikli hanımlarla bende komşu olmak isterdim doğrusu.. Gidince görüntülerim eğer izin verirlerse yaptıklarını hepsi birbirinden yaratıcı..
* Yarın Fethiye'de uzun zamandır ilk defa fuar açılacak, dört gün bizim standtta olacağım.

*Burada bir misafirim vardı, yarın ikincisi de gelecek, kim olduklarını yazmıyorum.Zaten buraya yerleşen ve yeni tanıştığım bir blogger da vardı, hepsiyle buluşup blogger zirvesi yapacağız kısmetse, ayrıntıları kendileri yazar artık :))

*Fethiye Lions Kulübü, geleneksel tavla toplantılarını yapıyormuş,davetliyim ama sanırım gidemeyeceğim, bir arkadaşımı yollayacağım ama..
Tavla turnuvası detayları :

Tarih :14-15-16 nisan 2010
Yer :Sultan’s Aqua City –ÇALIŞ
Saat :18:00
Kesin kayıtlar :14 nisan 2010 çarşamba 18:00-19:00 arası
İlk karşılaşma : 14 nisan 2010 çarşamba saat 19:00
Ödüller : 1.ALTIN ZAR
2. GÜMÜŞ ZAR
3. BRONZ ZAR

*Annemi bu gece İstanbul'auğurladık, gidince nereleri gezeceğimi de planladık ama..
* Geç oldu, iyiyim ama yorgunum. . Çalışmayı seviyorum ama böyle olduğunda zor oluyor.Sevdiklerimden uzak kalmak bana yaramıyor.. Pazar günü yemek ekibiyle kahvaltımız var, dinlenme hayaliyle dört gün çalışacağım..

12 yorum:

bilge dedi ki...

dilerim emekleri boşa çıkmaz.geçen hafta fethiyedeydik 17 yıldır görmediğimiz arkadaşımızın daveti üzerine ben izmirden dalgaları aşmak ankaradan düştük yollara çok beğendim tarih deniz ve doğa hepsi iç içe harika bir yer ilk kez geldim.ülkemin güzelliklerine bir kez daha hayran kaldım ..sevgi ve dostlukla..

Anne İş'te dedi ki...

geçmiş olsun.Umarım neticede gönlünüzdeki gibi olur...

sevgiler,selamlar

minimalist dedi ki...

Öncelikle Allah kavuştursun. Ben de balık severim :)))

Çağılın sınavının iyi geçmesine sevindim. Hadi bakalım hayırlısı inşallah çalışmalarının karşılığını alır; en çok istediği yeri kazanır. Anadolu Üni. İletişim Fak. bir yakışıklı bekliyor :))

sevgiler...

Asortik Krep dedi ki...

Bilge, beğendiğinize sevindim.. Güzel yerdir gerçekten.

Anne işte, umarım olur..Fethiye de üniversite olmadığından -bizim istediğimiz bölümler-her yer olabilir..Bizim için farketmez.

Minimalist, o istanbul istiyor ben eskişehir :)

minimalist dedi ki...

gönlüne göre olsun. Tabi ki senin :)))

sevgiler.

Asortik Krep dedi ki...

:))

Asortik Krep dedi ki...

Bugünde fuardayım,salı pazarının orada 11.00-19.00 arası. dün misafirlerimle ve artık fethiyeli olan diğer bloggerla buluştum, süper bir ekiptik :)
Bu blog dünyası başka bir şey.Yazı yazacak hal kalmadığından dün akşam direk eve gelip yattım..Tabii ki dışarıda arkadaşlarla yemekten sonra küçük bir kaçamak yaptıktan sonra :) ayrıntılar daha sonra..

Asortik Krep dedi ki...

Serap G. nin kargosu geldi, çok teşekkürler..

Suleyman Ve Ben dedi ki...

Merhaba Asortik Krep,

Senin deniz ve tekne fotograf - SUPER ! Sanirim harika hava Turkiye'de.

Tavla Turnuva: Cok iyi fikir.
En iyi sanslar.

Kanada'dan ve bizim aileden cok selam.

Suleyman

Asortik Krep dedi ki...

Süleyman,iki gündür hava burada çok güzel ve çok sıcak. Artık yaz geldi gibi :) Kanadaya ve ailene benden de sevgiler gönderiyorum..

Asortik Krep dedi ki...

28-Canan Özer
29-Serap G.

Asortik Krep dedi ki...

30-Gülen
31-İçimdeki Yolculuk
32-MutfakcamıBurcu