Cumartesi, Nisan 03, 2010

Mavi Kuş Kargo 9 / Canan Hanım

Yazıya başlamadan önce sizden bu geç kalmışlıklar için özür diliyorum. Sabrınız ve desteğiniz için çok teşekkürler. Dün (cuma ) sabah erkenden kalkıp büroya gittim, Berna büroya geldi eşyaları almaya , hemen hemen sadece sizin gönderdiklerinizi götürdük.. En güzel ürünler bizim stanttaydı..Resimleri gördüğünüzde sizde farkedeceksiniz.. Sonra hep beraber Üzümlüye gittik. Sabah 10 dan akşam beşe kadar etkinlikleri takip edip,stand açtık. Daha sonra da döndük.Yarın yine bir terslik olmazsa 12 den sonra gideceğiz. Yarın yine Üzümlüdeyiz yani.

Canan Hanım öyle bir kargo hazırlamış ki her parçada şaşkınlığım ve sevincim bir kat arttı..

Bir kere sizlerde görüyorsunuz.. Bu güzelliklerin yapılması zaten bir sabır işi.. Hem özenilmiş hem de orjinallik açısından hayretlerle izlediğimiz parçalar oldu içlerinde.. Zaten standa çıkardığımızda herkes üşüştü başlarına.En geç biz açıldık ama ilk gün itibariyla fena değildi satışımız.. Cumartesi akşamı hesabı kapattığımızda size gerekli bilgileri vereceğim zaten.

Etamin yastık ..
Cahilliğimi mazur görürseniz bu parçanın şişe için yapıldığını tahmin ettim ama sanırım şarap şişeleri gibi sofrada durmak zorunda olan ayrıntılar için yapıldığını düşünüyorum.. Gerekli açıklamayı yorumda kargoyu gönderen arkadaşımızdan alsak aslında iyi olur :)) Ya da tahmin yürütebilirsiniz yorumlarda..

Değişik bir çalışma, çok hoş gözüküyordu..

Bu parçalar kutu mendil için, çeyizler gibi hazırlanmış,ellerinize sağlık Canan Hanım,süperdiler,buralarda pek görmediğimizden çok ilgi çektiler.


Kumaş boyası, etamini, nakışlısı her çeşitten yollanmış, ellerinize sağlık..








arka tarafı
ön tarafı
ebrular
tutacaklar..

keselere de bayıldık..

çoraplar..






El sanatları sergisi gibiydi kargonuz Canan Hanım, tekrar teşekkürler.. Yurtiçi kargoya ve Gülen'e de desteği için teşekkür ediyorum..
Şimdi Üzümlüye gitmek üzere çıkıyorum. Kargolara devam..
Mavikuşların dün dilindeydinizni,her açılan kolide hayranlık ve sevinç nidalarını duymanızı isterdim.Dün PDA ' a Tülin Hanımda yanımızdaki stantlarda bize müşteri gönderdi,elbirliğiyle çalıştık, tekrar teşekkürler..
Dün gelen kargo :
23-Kazım A. (Kargonuz elimize geçti, )bu akşam tekrar tüm kargoları listelerim,
şimdilik hoşçakalın.

4 yorum:

leithygurumi dedi ki...

kutu mendil için olanlar ne kadar güzel öyle. ayrıca o minicik yelek de bir başka şirin.

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok güzel emekler gelmiş.Allah razı olsun hepinizden.
Allah kolaylıklar versin.
Sevgiler:)

Nilgün Komar dedi ki...

harika çalışmalar... hepside çok güzell.. hayırlısı ile!!!

Asortik Krep dedi ki...

Cat, bizde çok beğendik ve ilk kez bu kargoda gördük.Tezgahta en ilgi çeken ürünlerin başında onlar vardı..

Şanslı, çok güzel işler bunlar,yaptıkça içinden ayrılması zor oluyor..Heleyardımcı olduğunuz kişleri gördükçe ,kopamıyorsunuz..

Çelebi 74, çok teşekkürler..Devam ediyoruz daha,önümüzde başka özel günler var.